Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza nie bierz clo bez monitorka. Ja bralam tu w UK 7 cykli bez monitrowania i zastrzykow. W ciaze nie zaszlam a jajniki mialam pelne i skonczylo sie na laparo
I teraz juz nie moge brac clo nigdy. Gdybysmy zrobili najpierw badanie nasienia, to bysmy wiedzieli, ze nic z tego. A tak bralam na darmo i juz dupa zbita. Ale tu cisna clo w ciemno ot tak. A ja ufalam lekarzom i nie wiedzialam tyle, co dzis
Iza34 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza a co,truskawki ciąg dalszy? U mnie dzisiaj leniwa niedziela, do tej pory w łóżku leze w pizamie. Nic mi się dzisiaj nie chce :p jeszcze szaro buro i chyba padać będzie. Mało tego, mój mały dzisiaj sobie pobudke zrobił po 5...jak dobrze ze można sobie tutaj bezkarnie ponarzekac
-
Witam
wygrzebałam się z łózka w końcui witam z kawka
już widze,ze mam inne objawy w tym cyklu po clo czyli senność. Nie mam uderzen goraca jak ost i stanow depresyjnych
wiec jest ok
A najlepsze,ze pelno sluzu wodnistego i rozciągliwego a to dopiero 5dc -
nick nieaktualnyA jak, pewnie ze truskawki. O 5 rano pobudka i na pole. Zazdroszcze wam tego leniuchowania, od kilku tyg.tyram jak wol. I wsciekla jestem na meza bo mial mi przyjsc pomoc a spi a ja zasuwam sama. Pranie musze wstawic, obiad zrobic, reszty czyli sprzatania nie ruszam. Taka kolejna niedziela.
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wstawiam obiad popołudniu pojadę do brata na kawę. Scielam się z matką obraziła się... Najlepsze jest to że o to że pojechałam do brata bo moja mama Sciela się z synowa ha ha A na mnie się obraziła że z nimi rozmawiam to trzeba mieć najebane w głowie, szczerze wyjebane mam już na to, kiedyś może bym się przejmowała a teraz mi to Lotto czy będzie się do mnie odzywać. Najlepsze jest to że matka Sciela się z synowa a moje SIS obraził się na mojego brata że za mamusia nie stanol.Jw się nie wtracam nie było mnie przy tym wiec się nie udzielam.
-
Odnosnie clo to ja bym nie brala bez monitoringu bo mozna sobie szkod narobic.Ja mialam taka sytuację ze poszlam na monitoring,okazalo sie ze pecherzyki nie pekly.Ginka uznala ze sie wchlona i dala clo na kolejny cykl.W miedzy czasie poszlam do innego gina i powoedzial ze jakbym wziela clo w nastepnym cyklu to bym musiala jechac na stol.Dal mi antyki na te torbiele zeby sie wchlonely.
-
Oj ja bym tak nie pozwoliła chlopu spać w najlepsze. Ty tyrasz jak dziki wół a on sobie śpi? Niech sie za robotę weźmie :p Ty też sobie odpocznij chociaż w niedziele bo się zatyrasz. U nas jest tak ze jak mój mąż nic nie robi to ja też. Jak raz będzie nie posprzatane nic się nie stanie,od brudu jeszcze nikt nie umarł
-
gibonek wrote:Ja właśnie wstawiam obiad popołudniu pojadę do brata na kawę. Scielam się z matką obraziła się... Najlepsze jest to że o to że pojechałam do brata bo moja mama Sciela się z synowa ha ha A na mnie się obraziła że z nimi rozmawiam to trzeba mieć najebane w głowie, szczerze wyjebane mam już na to, kiedyś może bym się przejmowała a teraz mi to Lotto czy będzie się do mnie odzywać. Najlepsze jest to że matka Sciela się z synowa a moje SIS obraził się na mojego brata że za mamusia nie stanol.Jw się nie wtracam nie było mnie przy tym wiec się nie udzielam.
-
nick nieaktualny