Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Kasia. Ja cykl zaczęłam dwa dni przed Tobą. Jajniki po owulacji bolą gdyż cały czas pracują produkując progesteron. Narazie trzeba być cierpliwym. Jeszcze trochę czasu zostało a udać się mogło zawsze. Tyle że to ruletka jak wiadomo. Trzymam kciuki za zielony finał
-
Adele27 wrote:ile to dni po owu ? bo to jest wazne a nie ktory dzien cyklu
Robiłam test ovu i 19dc była mocna kreska... a 22dc zrobiłam badanie z krwi na progesteron i wynik jak wyżej2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina ty mialas histeroskopie?
Nie robiłam bo miałam ten zrost i tylozgięcie plus ta cienka blizna na której to wszystko wisiało. Gin mówił że się bali że zrobia mi dziurę na wylot.
Inny lekarz mówił o histero jak byłam u niego jakieś 4 miesiące temu. Nie wiem co poczne.
-
Hugolina87 wrote:Nie robiłam bo miałam ten zrost i tylozgięcie plus ta cienka blizna na której to wszystko wisiało. Gin mówił że się bali że zrobia mi dziurę na wylot.
Inny lekarz mówił o histero jak byłam u niego jakieś 4 miesiące temu. Nie wiem co poczne.
Kurde ja to sie boje,ze moge miec cos nie tak z endo.. juz mi brakuje pomyslow.. bede chyba naciskala gina czy nie zrobimy laparo i histero bo jeszcze to mi zostaje.. -
nick nieaktualnyJa pewnie będę robić. Gin miał zamiar zrobić laparo i histero razem. Nie udało się
także szkoda.
Jak będę mieć kasę na wizyty to zacznę chodzić znowu do lekarza i mnie pewnie skieruje na histero do siebie do innego szpitala. Pożyjemy zobaczymy. Narazie jestem tylko senna i zmęczona ale to przez pracę i wstawanie o 5.40. Do tego chyba się nie przyzwyczaje -
Adele- a na jakimś podglądzie coś gin mówił o endo? Nie wiem ile prawdy jest, że na endo dobre jest wytrawne czerwone wino, pestki dyni z tego co pamiętam. Dla "beki" w cyklu z pierwszą córka podlewałam endo winem i jadłam pestki, ale nie sądzę że to miało jakiś duży wpływ. Może warto sprawdzic. Kurcze, niech już się Tobie uda
My dziś kończymy miesiąc. Szybko ten czas leci. Za szybko.
-
Adele27 wrote:ile to dni po owu ? bo to jest wazne a nie ktory dzien cyklu2014 Ł
Aniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
Clo bardzo często upośledza endometrium, u mnie pęcherzyki rosły ale endo marne i nic na tym leku nie wyszło.To fakt, trzeba trafić na lekarza który się zna na rzeczy bo niektórzy wręcz krzywdę mogą kobiecie zrobić.
U mnie dzisiaj 31dc ale oznak @ póki co brak.Obstawiam że owu jak była to w okolicach Bożego Ciała więc mogę się na dniach spodziewać.
Powiem Wam że wstaje rano i normalnie jestem zmęczona a nic wielkiego nie robię, dziwny jakiś czas mam ostatnio.
Apropo starań to szwagierka się wczoraj przyznała że sie starają od marca i już jest zła że do tej pory nic nie wyszło...chyba muszą ją skierować na ten wątek... -
Izka86Ss wrote:Robiłam test ovu i 19dc była mocna kreska... a 22dc zrobiłam badanie z krwi na progesteron i wynik jak wyżej
Proga bada się 7dpo najlepiejja miałam podobny wynik do twojego ale w 6/7dpo wiec szału nie ma. Ale masz pewnie podane normy. Wychodzi,że możesz być dopiero z 2-3dpo więc wyniki raczej ok
-
U mnie dzisiaj 6dc. Owulację najwcześniej mam w 17dc, a ostatnio nawet później, więc jeszcze minimum tydzień do dni płodnych. Wlecze mi się ten czas jak cholera
W fazie lutealnej przynajmniej podglądam codziennie wykres i interpretuję na tysiąc sposobów, więc to czekanie na test lub @ jakoś mi upływa, ale ta pierwsza faza jest nudna i trwa całą wieczność.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj mąż chodzi dzis wsciekly bo jego mama robi z niego kozla ofiarnego i wini go za to ze ludzie nie chca rwac truskawek bo u nas są gorsze a my ich zabieramy do nas 1 raz w tyg. Wkurzyl sie i mówi ze tez chce zarobic z nie zeby to zgnilo a nie tylko ona. Wiec chyba jedne skasujemy, drugie darowane oddamy albo tez skasujemy, zostawie te mlode wczesne. Zal patrzec przy takich cenach jak towar gnije na polu bo tesciowa nie chce dac ludzi.