Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja oczekuje na owulacje? Powinna być w ciągu tych 3dni ale dziwi mnie fakt, że mam mało śluzu, jest widoczny, widze go ale ta ilośc jest naprawdę mała w porównaniu do innych cykli a nie miałam z tym raczej problemów. Az sie martwię czy w tym cyklu dojdzie do tej owulacjiStarania o drugie dziecko
-
Andiii mysle,ze przy tych upalach to sprawka malego nawodnienia.
Iza co do skapej @ to u Ciebie kwestia przepracowania pewnie i stad zawirowania.
Adele tym razem sie uda i to bedzie ostatnie 80zl na pregnyl heheheSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Andiii mysle,ze przy tych upalach to sprawka malego nawodnienia.
Iza co do skapej @ to u Ciebie kwestia przepracowania pewnie i stad zawirowania.
Adele tym razem sie uda i to bedzie ostatnie 80zl na pregnyl hehehe
Tez właśnie o tym myslałam, że może zbyt mało płynów piję a teraz ciepło to człowiek więcej sie poci i zapotrzebowanie na wode jest większe.Starania o drugie dziecko -
Nooo jak nie zapomnę to zapytam o endo
ciekawa jestem czy tak samo mi urosna jak w poprzednim cyklu. Mógłby bo chciałabym w pt dostać zastrzyk i działać w weekend - mamy z mężem wtedy urodziny
byśmy sobie taki prezent sprawili hahaha
-
Dziolchy prosze trzymac kciuki albo mnie opieprzyc... 10dpo i siknelam, juz zeza dostaje. Albo cien cienia cienia kreski, albo po prostu pod swiatlo widze miejsce, gdzie kreska byc powinna. Nie robie sobie zbyt wielkich nadziei. Juz mnie raz test oszukal.
Ale trzymajcie kciukasy :*
Adele, ale by byly jaja, w piatek moj maz tez ma urodziny... Sikne we czwartek rano.
P.S. Synu tez cos tam widzi.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyAndii wrote:Tez właśnie o tym myslałam, że może zbyt mało płynów piję a teraz ciepło to człowiek więcej sie poci i zapotrzebowanie na wode jest większe.
Ja to sie poce jak dzika swinka. Jsk wracam z pola do domu to obowiazkowo musze się przebrac bo mokra jestem wlosy mokre jak po myciu. -
Kat83 wrote:Dziolchy prosze trzymac kciuki albo mnie opieprzyc... 10dpo i siknelam, juz zeza dostaje. Albo cien cienia cienia kreski, albo po prostu pod swiatlo widze miejsce, gdzie kreska byc powinna. Nie robie sobie zbyt wielkich nadziei. Juz mnie raz test oszukal.
Adele, ale by byly jaja, w piatek moj maz tez ma urodziny... Sikne we czwartek rano.
P.S. Synu tez cos tam widzi.chociaż jedna dobra wiadomość by była
-
Kat83 wrote:Dziolchy prosze trzymac kciuki albo mnie opieprzyc... 10dpo i siknelam, juz zeza dostaje. Albo cien cienia cienia kreski, albo po prostu pod swiatlo widze miejsce, gdzie kreska byc powinna. Nie robie sobie zbyt wielkich nadziei. Juz mnie raz test oszukal.
P.S. Synu tez cos tam widzi.
Trzymam bardzo mocno!!!!