Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele na clo szybciej dojrzewają wiec dzialaj kochsna zgodnie z objawami.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap bez Clo zawsze od 5dc juz mialam sluz wodnisty taki plodny i sie ciagnal tak 2 tyg... na Clo wlasnie mialam sucho i dopiero ok owu sie pojawil rozciagliwy (tak samo mialam na letrozolu) Teraz znow tak szybko zaraz po @ wiec nie wiem czy to dobrze.. no nic.. meza na razie przetrzymuje z 2-3 dni :P

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Póki co lipa, sikaniec z rańca bialy. Cos mi się zdaje że mnie test w balona zrobił po raz drugi. Pójdę po porządny test dzisiaj i dla pewności powtórzę jutro. Albo w czwartek haha
    A było tak pięknie przez chwilę. Prawie. Hm.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Póki co lipa, sikaniec z rańca bialy. Cos mi się zdaje że mnie test w balona zrobił po raz drugi. Pójdę po porządny test dzisiaj i dla pewności powtórzę jutro. Albo w czwartek haha
    A było tak pięknie przez chwilę. Prawie. Hm.
    Myślę, że jeszcze coś z tego będzie ;) jak coś to i tak jest wcześnie a czułość dzisiejszego testu tu ile? U mnie 25 nie bardzo wychodziła nawet 13-14 dpo.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAT ale te testy tej samej firmy byly?

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Kamila 29 Debiutantka

Wysłany: 19 czerwca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gibonek dziękuję za odpowiedź

Kamila
  • DoveLove Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat, mimo wszytsko kciuków nie puszczam...u mnie też późno wyszły dwie kreski. Kup test z dużą czułością i chwal się!

qb3cwn15v37nxio5.png
    klz96iyehfls5pph.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gibonek wrote:
    PAP szkoda kurde no, dziewczyny sypie tymi 2 kreska i bo jak narazie to wielka dupa.

Wstałam kawkę pije jadę ogarnąć mechanika muszę kosiarke odebrać bo do servisu oddałam, i jestem dziś umówiona z prawnikiem. Chodzi o ten nasz dom bo mąż dostał go w darowiznie a teście maja kupę długów.

A w sobotę jedziemy z małą do Holandii na krótkie wakacje cieszę się ale nie wiem jak Jula czy zostawi psa z dziadkami.

Zazdroszcze tych wakacji. Ja najchetnidj to bym wszystko pie...i juz pojechala a tak to przez robote to nie mam kiedy przejrzeć ofert z noclegami. A wybieramy sie do Miedzyzdrojow.

• Smile Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam nad morzem ostatni tydzień maja i zahaczyliśmy o czerwiec:)krótkie wakacje ale za to jakie przyjemne:)

Apropo wakacji to macie jakieś sprawdzone miejscówki na wakacje z dzieckiem na Mazurach?

U mnie dzisiaj 32dc i nie widzę zwiastunów @. Może przez wyjazd mi się wszystko poprzestawiało. Widzicie różnicę w piersiach na końcówce cyklu?jakie piersi miałyście na początku ciąży?jakieś objawy?

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia 1805- z dnia na dzień płacze co raz mniej więc nadzieja jest :P po porostu musi przyzwyczaić się do tego świata ;).

Kat dalej trzymam kciuki :)

Kasia 1805 lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bolą zawsze od owu do @ tak dzień przed @ lub w trakcie przestają boleć. W ciąży też mnie bolaly tak samo tylko nie przestały boleć :P ale ja już nie zwracam uwagi na cycki one oszukują :P już tyle razy przez nie myślałam,że jest ciąża i dupa

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już przestałam sobie wmawiać że każdy objaw wiąże się z ciążą. Jak do końca tyg nie będzie @ to zrobię test i już. Teraz leczę gardło bo od wczoraj boli jak cholera...

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój cykl ma trwać 29 dni także bardzo długo jak na mnie. Jutro dopiero 7dpo..ciagnie się ten czas. Ale narazie i tak lipa nic się nie dzieje. Więc przypuszczam że znowu nic :(

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina ty aż 7dpo! Ja dopiero 7dc hehe

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi, ale musze was jednak rozczarowac. Koniec dramy ;) Prawie sie posikalam :P bo trzymalam kilka godzin i zrobilam porzadny test o najwiekszej czulosci. Bialo.
    Wiec ta slaba linia na dwoch testach to tylko reakcja chemiczna.
    Ale fajnie bylo cos tam zobaczyc po tylu latach.
    Ide wy**bac pozostale testy z tej serii :P

Nie moge zmienic rzeczywistosci, ale moge zmienic swoje myslenie. Nie dam sie i kiedys w koncu sie uda.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:
    Hugolina ty aż 7dpo! Ja dopiero 7dc hehe

A ja 6dc i moim marzeniem jest miec owulacje 16-18dc a nie jak ostatnio 22-24dc.

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Przykro mi, ale musze was jednak rozczarowac. Koniec dramy ;) Prawie sie posikalam :P bo trzymalam kilka godzin i zrobilam porzadny test o najwiekszej czulosci. Bialo.
    Wiec ta slaba linia na dwoch testach to tylko reakcja chemiczna.
    Ale fajnie bylo cos tam zobaczyc po tylu latach.
    Ide wy**bac pozostale testy z tej serii :P

Nie moge zmienic rzeczywistosci, ale moge zmienic swoje myslenie. Nie dam sie i kiedys w koncu sie uda.
    E tam, ja tam myślę że pojawi się druga krecha :p

DoveLove lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagotowalo sie we mnie na koniec dnia. Noz ku... jakiś parobek jestem czy co? Caly dzien siedzialam i szypulkowalam truskawki tesciowej, mąż wazyl pol dnia, nie chcemy byc tacy jak ona i chcieliśmy pomoc a ta nie dość ze powiedziala ze i tak nam ludzi nie da bo mam sobie sama oberwac to jeszcze z pieniedzy ktore mąż przywiozl ze skupu chciala mi dac tą koncowke czyli 2 zl a jak chciałam wziac i pokazac corce banknot 500zl to myslalam ze mi z ręki mi go wyrwie bo to jej. Nigdy wiecej. Poszlabym urwac swoje to bym miala duzo wiecej niz 2 zl a tak to mi gnija. A ilez to ja ku... sie dzis basluchalxm z ust tesciowej.

• aLunia Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat ja tak samo myślę jak urszulka. U mnie była podobna sytuacja, wyszedł bladzioch a na następny dzień nic kompletnie. I wtedy zrobiłam dopiero za dwa dni i już ładna kreska.

DoveLove lubi tę wiadomość

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2018, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, dziewczyny, macie wiecej wiary niz ja ;) Dzieki :*

Iza i wlasnie dlatego mlodzi powinni mieszkac sami, chocby bylo kiepsko na poczatku. I pal szesc dom i truskawki, skoro macie przez to tylko klotnie i zal. Zarobisz sie na smierc i nie dostaniesz ani grosza, ani "dziekuje".

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
‹‹ 1013 1014 1015 1016 1017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ