Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap bez Clo zawsze od 5dc juz mialam sluz wodnisty taki plodny i sie ciagnal tak 2 tyg... na Clo wlasnie mialam sucho i dopiero ok owu sie pojawil rozciagliwy (tak samo mialam na letrozolu) Teraz znow tak szybko zaraz po @ wiec nie wiem czy to dobrze.. no nic.. meza na razie przetrzymuje z 2-3 dni
-
Póki co lipa, sikaniec z rańca bialy. Cos mi się zdaje że mnie test w balona zrobił po raz drugi. Pójdę po porządny test dzisiaj i dla pewności powtórzę jutro. Albo w czwartek haha
A było tak pięknie przez chwilę. Prawie. Hm.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:Póki co lipa, sikaniec z rańca bialy. Cos mi się zdaje że mnie test w balona zrobił po raz drugi. Pójdę po porządny test dzisiaj i dla pewności powtórzę jutro. Albo w czwartek haha
A było tak pięknie przez chwilę. Prawie. Hm.jak coś to i tak jest wcześnie a czułość dzisiejszego testu tu ile? U mnie 25 nie bardzo wychodziła nawet 13-14 dpo.
-
nick nieaktualnygibonek wrote:PAP szkoda kurde no, dziewczyny sypie tymi 2 kreska i bo jak narazie to wielka dupa.
Wstałam kawkę pije jadę ogarnąć mechanika muszę kosiarke odebrać bo do servisu oddałam, i jestem dziś umówiona z prawnikiem. Chodzi o ten nasz dom bo mąż dostał go w darowiznie a teście maja kupę długów.
A w sobotę jedziemy z małą do Holandii na krótkie wakacje cieszę się ale nie wiem jak Jula czy zostawi psa z dziadkami.
Zazdroszcze tych wakacji. Ja najchetnidj to bym wszystko pie...i juz pojechala a tak to przez robote to nie mam kiedy przejrzeć ofert z noclegami. A wybieramy sie do Miedzyzdrojow. -
Ja byłam nad morzem ostatni tydzień maja i zahaczyliśmy o czerwiec:)krótkie wakacje ale za to jakie przyjemne:)
Apropo wakacji to macie jakieś sprawdzone miejscówki na wakacje z dzieckiem na Mazurach?
U mnie dzisiaj 32dc i nie widzę zwiastunów @. Może przez wyjazd mi się wszystko poprzestawiało. Widzicie różnicę w piersiach na końcówce cyklu?jakie piersi miałyście na początku ciąży?jakieś objawy? -
Mnie piersi bolą zawsze od owu do @ tak dzień przed @ lub w trakcie przestają boleć. W ciąży też mnie bolaly tak samo tylko nie przestały boleć
ale ja już nie zwracam uwagi na cycki one oszukują
już tyle razy przez nie myślałam,że jest ciąża i dupa
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi, ale musze was jednak rozczarowac. Koniec dramy
Prawie sie posikalam
bo trzymalam kilka godzin i zrobilam porzadny test o najwiekszej czulosci. Bialo.
Wiec ta slaba linia na dwoch testach to tylko reakcja chemiczna.
Ale fajnie bylo cos tam zobaczyc po tylu latach.
Ide wy**bac pozostale testy z tej serii
Nie moge zmienic rzeczywistosci, ale moge zmienic swoje myslenie. Nie dam sie i kiedys w koncu sie uda.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Kat83 wrote:Przykro mi, ale musze was jednak rozczarowac. Koniec dramy
Prawie sie posikalam
bo trzymalam kilka godzin i zrobilam porzadny test o najwiekszej czulosci. Bialo.
Wiec ta slaba linia na dwoch testach to tylko reakcja chemiczna.
Ale fajnie bylo cos tam zobaczyc po tylu latach.
Ide wy**bac pozostale testy z tej serii
Nie moge zmienic rzeczywistosci, ale moge zmienic swoje myslenie. Nie dam sie i kiedys w koncu sie uda.DoveLove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZagotowalo sie we mnie na koniec dnia. Noz ku... jakiś parobek jestem czy co? Caly dzien siedzialam i szypulkowalam truskawki tesciowej, mąż wazyl pol dnia, nie chcemy byc tacy jak ona i chcieliśmy pomoc a ta nie dość ze powiedziala ze i tak nam ludzi nie da bo mam sobie sama oberwac to jeszcze z pieniedzy ktore mąż przywiozl ze skupu chciala mi dac tą koncowke czyli 2 zl a jak chciałam wziac i pokazac corce banknot 500zl to myslalam ze mi z ręki mi go wyrwie bo to jej. Nigdy wiecej. Poszlabym urwac swoje to bym miala duzo wiecej niz 2 zl a tak to mi gnija. A ilez to ja ku... sie dzis basluchalxm z ust tesciowej.
-
Kat ja tak samo myślę jak urszulka. U mnie była podobna sytuacja, wyszedł bladzioch a na następny dzień nic kompletnie. I wtedy zrobiłam dopiero za dwa dni i już ładna kreska.
DoveLove lubi tę wiadomość
-
Rany, dziewczyny, macie wiecej wiary niz ja
Dzieki :*
Iza i wlasnie dlatego mlodzi powinni mieszkac sami, chocby bylo kiepsko na poczatku. I pal szesc dom i truskawki, skoro macie przez to tylko klotnie i zal. Zarobisz sie na smierc i nie dostaniesz ani grosza, ani "dziekuje".60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
laparo 08.17 tuning