Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Póki co jestem w szoku i nie wierze...nawet nie mam kiedy i jak iść na tą betę.
Od września mały do żłobka a ja miałam wrócić do pracy, do ludzi...
Jednak życie samo pisze scenariusze....A jeszcze ze trzy dni temu mąż mówił, że mam pancerne jajka i żeby coś było to pewnie będę musiała znowu iść po leki.. -
Smile wrote:Póki co jestem w szoku i nie wierze...nawet nie mam kiedy i jak iść na tą betę.
Jednak życie samo pisze scenariusze....A jeszcze ze trzy dni temu mąż mówił, że mam pancerne jajka i żeby coś było to pewnie będę musiała znowu iść po leki..
Myślę ze każda z nas bedzie w szoku jakzobaczy test pozytywny a narazie gratulacje tobie kochanapowtórz jutro test jesli mie masz możliwości isc na bete.
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Smile wrote:Póki co jestem w szoku i nie wierze...nawet nie mam kiedy i jak iść na tą betę.
Jednak życie samo pisze scenariusze....A jeszcze ze trzy dni temu mąż mówił, że mam pancerne jajka i żeby coś było to pewnie będę musiała znowu iść po leki..
GratulujeStarania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm... Połóg jest do 6 tyg. Czyli, że już okres czy jeszcze sobie wróciło krwawienie w połogu
. No ja po pierwszym porodzie okres dostałam 3 miesiące po i już też co miesiąc regularnie przy kp. Ale że tak szybko już? Myślałam że jeszcze chwilę się naciesze brakiem @
.