Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGibonek nie zabalowal tylko przecenia swoje mozliwosci. Od 5 rano na nogach, caly dzien zasuwal, rwal w sloncu truskawki, od wieczora do 1 w nocy pryskal sad i to wszystko tylko z przerwa na obiad bo kolacje zjadl w biegu i jeszcze o 1 w nocy nikomu nic mowiac wsiadł w samochod i pojechal po ludzi do pracy. Dobrze ze sie o obudzilam. Już raz zasnal za kierownica i rozwalil samochod, cale szczescie ani jemu ani innym nic sie nie stalo.
-
nick nieaktualnyMoj to ma juz same 2-tyg.dzbuki, juz 3 noc z rzedu obiecuje mu ze dxis to na pew o ❤ beda ale ja oczywiscie zasypiam nie dotykajac glowa poduszki albo nad talerzem i mu szkoda mnie budzic. Wieczordm on robi do pozna wiec spi jak ja ide na pole i tak się mijamy.
-
nick nieaktualny
-
No raczej.
Pieprze, w tym cyklu olewam kompletnie, musze odpoczac. Co mi tam miesiac czy dwa. IUI po wakacjach, jeszcze sie dosc nastresuje. Mam dosc.
P.S. Migreny po Clo to prawie mus.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina dodkonale cie rozumiem z tym wstawaniem. Ja u siebie nie wiem kiedy sobie pospie dluzej bo nawet w weekendy, caly tydz.dzien w dzien wstaje o 5.
Corka szczesliwa bo dzis byla ostatni dzien w przedszkolu, nawet na zakoncze.ie jutro nie chce isc. Troche glupio ale ona nie chce a ja nie mam czasu. I juz jest placz ze idzie do zerowki do szkoly, ze nie zostaje w tamtym przedszkolu. A nie zostaje przez moje niedoinformowanie, ale z drugiej strony to juz mialam dosc jezdzic po 8km w kazda strone 2 razy dzie nie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę poczytać o zakrzepicy. Tyle że u mnie to ewidentnie w drugiej fazie cyklu się pojawia. Bardziej przemawia za mną progesteron. On podobno potrafi pozwezac naczynia i krew w tedy płynie z jakimś oporem co może powodować obrzęki wewnątrz. Bo na zewnątrz nic nie mam.
-
Adele a ja za to mialam wczoraj best sex night ever. W sensie ze poszlismy do lozka o 20:45 a o 20:47 spalismy jak dzieci
Cale 8,5h snu!! Maz mi powiedzial rano, ze bylam cudowna hahaha Za duzo pracujemy ostatnio.
Nie martw sie, urodziny maja dzisiaj, bedzie okazja
Tzn u ciebie bedziebo moj zapomnial, ze to juz dzis i sie umowil z chlopakami na nocke RPG
Hugo tylko nie to, zaraz sie okaze ze jestes chora na wszystkoAle spoko, na wszystko dobry olej kokosowy
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning