Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smile wrote:Adele27 oczywiście mocno trzymam kciuki żeby było wszystko super:)nie to że się mądrze:)
W ogóle tego tak nie odebrałamkażda informacja jest cenna
ja nie wiem jakie miałam w poprzednich cyklach Endo więc nie mam porównania nawet przy stymulacji.. no nic pije winko codziennie może coś tego jeszcze będzie ...
A mętlik mam jak nie wiem z podaniem tego Pregnylu.. czytam na stronkach klinik nieplodnosci,że już się podaje jak mają 18mm... I jestem coraz bardziej głupsza. Dla mojego gina idealny do podania pęcherzyk ma ok.24mm.. -
nick nieaktualnyDziewczyny sluchajcie - JUTRO MAM WOLNE! ciesze sie jak dziecko bo nie pamietam juz kiedy ostatni raz mialam wolny dzien, wolna niedzielę. Jedziemy jutro do komisu obejrzec samochody. Z moich truskawek niewiele wzielam ale nie tylko z truskawek mamy dochody. A dzis az żal z domu wychodzic taki ziab, o 5 rano bylo 8st, poszlam do lazienki i spowrotem do lozka na godzinke.
-
nick nieaktualnyPaula_shells wrote:Iza dziewczyno nareszcie jakąś odskocznia
wypad rodzinny, z córką?
Smile gratulacje!!
Jedziemy tylko do komisu ale corke zabieramy. Musimy kupic samochod bo nie mamy czym jechac na wakacje. A moja córka rok temu zapierala sie nogzmi rękami ze nie chce na wakacje a w tym roku tak sie napalila ze przez sen spiewala "wakacje, jedziemy na wakacje". A wakacje jeszcze nie zaklepane bo nie ma kiedy. -
U mnie napewno była za cienkie endo ale czy wino orzechy pomagają? Na każdy organizm inaczej reagują. Napewno zmienię lek ale teraz daje sobie spokój mąż niech pójdzie badania zrobić ja się śmieje że pójdę się przepchac:)
Dziś dzień ojca narazie leżę w łóżku, moja Jule na 1230 na urodziny zawioze i skocze do sklepu. Później pojadę do taty z kwiatkiem i czekoladkami bo dziś Dzień Ojca.
Najlepsze jest to że kolega mojego męża chciał się umówić ze mną, to trzeba mieć odwagę he he i jeśćze pisał mi że mój się nie dowie. Może by się nie dowiedział ale jak by się dowiedział to on by na 100 % chodził w gipsie ha ha Powiedziałam żeby dał sobie spokój bo ja i tak z nim nie pójdę do łóżka i dobrze by było jak by nie psol naszych relacji wg on pracuje z moim mężem moj mąż go wziął do pracy a teraz wrócił na wakacje na 2 tyg i pisze i dzwoni w jakiś głupich sprawach do mnie. Oczywiście on ma dziewczynę, ale chyba to ten typ co lubi zdradzać. Jeśćze mu powiedziałam że że mną trzeba chodzić rok zanim pójdziemy do łóżka. Ja to mam przejebane z tymi facetami. Zawsze się jakiś uczepi ale ja mojemu mężowi nie mówię, bo nie chce żeby się wkurwil i nie potrzebnie żebyśmy się klocili. -
Czasami się zastanawiam jak to by było jak bym ułożył sobie życie inaczej 2 tyg temu miałam propozycje np taka facet 40lat full kasy dom samochód życie przepiękne mam zostawić męża i zamieszkać z dzieckiem z nim. Fajnie jest lepiej żyć mieć już wszystko gotowe itp. Ale wiecie co chyba za bardzo kocham tego mojego męża. I chyba nie potrafiła bym zdradzić, chociaż moje rodzeństwo już miało skoki w bok i chyba nie wiem czy warto. Chociaż mój mąż też nie jest święty bo pisał kiedyś z inną kobieta i czasami sobie myślę trzeba było się rozwiesc chociaż bym miała spokój i wolna rękę. Ale jak człowiek zakochany to wszystko chyba wybaczy no ja bym zdrady cielesnej już nie wybaczyla. To było z jakieś 6 lat temu. Nie myślcie sobie ze teraz jak on siedzi za granicą to kogoś ma , nie ma i jak by miał wiedziała bym o tym napewno.Ja się cieszę z tego co mam mam piękna córkę, mam gdzie spać chłop nie pije, nie bije, a wiem na kogo mogłam lub mogę trafić.
-
Iza34 wrote:Jedziemy tylko do komisu ale corke zabieramy. Musimy kupic samochod bo nie mamy czym jechac na wakacje. A moja córka rok temu zapierala sie nogzmi rękami ze nie chce na wakacje a w tym roku tak sie napalila ze przez sen spiewala "wakacje, jedziemy na wakacje". A wakacje jeszcze nie zaklepane bo nie ma kiedy.
A my w lipcu uciekamy na Mazury do przyczepy kempingowej.
Podziwiam Was dziewczyny za determinację. A zwłaszcza chęć chodzenia na krew i monitoringi. Ja na razie tylko wykorzystuję żel borowinowy.
Ewi jakie masz dalsze plany? -
nick nieaktualnygibonek wrote:Iza powodzenia w zakupach i napisz gdzie się wybieracie na te wakacje bo ja nie mam pomysłu, narazie jest myśl żeby jechać do Holandii na 2 tyg.
Pierwsza mysl-Miedzyzdroje. A samochod to mąż chce mi kupic hybryde peugot 3008 z automatem. Chce zebym go zobaczyla bo dla siebie juz dawno by kupil. Drugi typ to opel Meriwa najnowszej generacji. A jakby mąż tylko dla siebie kupowal to bylby ford s-max. -
nick nieaktualny
-
Paula_shells wrote:Hehe mój synek przez sen to woła "tatojek". Ciągle traktorkami się bawi
Podziwiam Was dziewczyny za determinację. A zwłaszcza chęć chodzenia na krew i monitoringi. Ja na razie tylko wykorzystuję żel borowinowy.
Ewi jakie masz dalsze plany?Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Paula_shells wrote:Hehe mój synek przez sen to woła "tatojek". Ciągle traktorkami się bawi
Ewi jakie masz dalsze plany? -
Emrica witaj
8 miesiecy na Clo?? Rany... Zrob przerwe, bo niestety Clo psuje sluz i o ile dobrze pamietam endo
Moze cie przestymulowali?
U mnie @ jak diabli, zwijam sie od rana z butelka cieplej wody na brzuchu. Lykam no-spe jak cukierki. Pfff...60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning