Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat nawet nie mam ochoty świętować tych jego urodzin.. tak mnie wczoraj wkurzył.. wyszło na to,że chyba tylko mi zależy na tym dziecku... A książę jak mu się chce tylko... Wrrrr nerwa jeszcze mam na niego.. miał że mną do lekarza dziś jechać i dupa sama pojade
-
nick nieaktualny
-
Jade do gina proszę trzymać kciuki za pęcherzyki
Mąż jedzie ze mną. Wstał i mówi,że jest gotowy heh.. super.. dostał ode mnie kubek z napisem: dziś mi się chce. Hahaha jego mina bezcennaIza34, jangwa_maua, karolcia87, DoveLove, Urszulka89, Kat83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już po a więc
Znów 2 jajka ale po 1 na każdym janiku. Mają 18 i 17mm Endo 6,2mm. I teraz mam zagwozdke gin mówi,że na Pregnyl na wcześnie. Kazał zrobić sobie zasztryk w nd wieczorem.. ale czy oj nie będą w nd znów za duże...?? -
hej dawno mnie tu nie było..u mnie 4 cs czekam na @ ma być w przyszłym tygodniu.. PMS atakuje bo piersi tak bolą że o mało nie odpadną i mam takiego nerwa na wszystkich, że szkoda gadać. W tym cyklu zrobiłam parę badań wyszły książkowe, na 20 lipca umówiłam się do lekarza żeby ustalić co dalej robimy, mam nadzieję że może uda się mi go na jakiś monitoring namówić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 11:13
Miłosz
Honoratka
-
Adele27 wrote:Już po a więc
Znów 2 jajka ale po 1 na każdym janiku. Mają 18 i 17mm Endo 6,2mm. I teraz mam zagwozdke gin mówi,że na Pregnyl na wcześnie. Kazał zrobić sobie zasztryk w nd wieczorem.. ale czy oj nie będą w nd znów za duże...?? -
Znalazłam ocenę owulacji z 2015 roku he he clo 1*1 i miałam w 12 dc pęcherzyk 17mm dostałam Pregnyl a endomedrium 9,3 a po zastrzyku w 17dc miałam 11,5 endomedrium tylko wtedy nie wiedziałam że mam pcos i Io.
A teraz w 12 dc 17mm pęcherzyk endomedrium nie pamiętam ale mi się wydaje 6,8 a w 15dc endomedrium 5,2 i tu się zdziwiłam. A CLo brałam 2*2 i tak się zastanawiam czy clo nie ma nic z tym wspólnego ze endometrium robi się małe? -
No to clo już sobie odpuszczę wg narazie odpuszczę he he tak myślałam że to przez clo. Najgorsze jest to że ci lekarze to myślą że sam mądrzejsi ale jednak wychodzi tu że co w kupie to jednak jest siła. Każda coś podpowie. Mi pęcherzyki samo rosną ale problem chyba bardziej leży w zagnieżdżeniu jeśćze acardu nie próbowałam.
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Już po a więc
Znów 2 jajka ale po 1 na każdym janiku. Mają 18 i 17mm Endo 6,2mm. I teraz mam zagwozdke gin mówi,że na Pregnyl na wcześnie. Kazał zrobić sobie zasztryk w nd wieczorem.. ale czy oj nie będą w nd znów za duże...??
Pęcherzyki rosną ok 2mm na dobę więc w ndz powinny być już ładne i gotowe na przyjęcie pregnylu:) Wg mnie endometrium jednak masz małe przy braniu clo. U mnie było ok 8mm i lekarz mówił że kiepsko. Może warto pomyśleć o zmianie leku skoro clo nie bardzo działa na wszystko? -
Smile wrote:Pęcherzyki rosną ok 2mm na dobę więc w ndz powinny być już ładne i gotowe na przyjęcie pregnylu:) Wg mnie endometrium jednak masz małe przy braniu clo. U mnie było ok 8mm i lekarz mówił że kiepsko. Może warto pomyśleć o zmianie leku skoro clo nie bardzo działa na wszystko?
Tylko ja dziś mam 10dc więc jeszcze podrosnie myślę do owu