X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat zapodaj te testy :D

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzieki dziewczyny :*
    Guzik na fotkach widac. I ja wiem, ze po kilku godzinach sie nie liczy, ale ja tam chyba widze cien cienia no! Nie panikuje, okaze sie za kilka dni :P Nawet objawow nie zapisuje juz nigdzie, bo sie nie spodziewam na zapas ;) Jak wysikam porzadne krechy kiedys, to beda foty jak stad do Krakowa :P
    Ciocia Kat daje teraz dobry przyklad i nie sika 3xdziennie :P
    Adele noo wiem, pamietam smialysmy sie w zeszlym roku chyba, ze razem maja urodziny :)

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest ciężko. Tym bardziej, że mała chyba jest w IV trymestrze xD. Strasznie potrzebuje być blisko i najlepiej u mamy starsza zazdrosna wtedy. Dziś skończyła miesiąc ;). Beksa z niej straszna. Kąpać źle, jazda samochodem zła. Dla mnie to nowość, bo pierwsza córka dosłownie spała, kupkala i jadła :P mam nadzieję, że mała wyrośnie i jeszcze będzie radosnym dzieckiem haha :P

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Guzik na fotkach widac. I ja wiem, ze po kilku godzinach sie nie liczy, ale ja tam chyba widze cien cienia no! Nie panikuje, okaze sie za kilka dni :P Nawet objawow nie zapisuje juz nigdzie, bo sie nie spodziewam na zapas ;) Jak wysikam porzadne krechy kiedys, to beda foty jak stad do Krakowa :P
    Adele noo wiem, pamietam smialysmy sie w zeszlym roku chyba, ze razem maja urodziny :)

Siknij jutro albo w środę. Już powinno być widać. Ja sikałam 11dpo i też wyszła już delikatna druga kreska. Czekamy na wieści :D <3

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    No jest ciężko. Tym bardziej, że mała chyba jest w IV trymestrze xD. Strasznie potrzebuje być blisko i najlepiej u mamy starsza zazdrosna wtedy. Dziś skończyła miesiąc ;). Beksa z niej straszna. Kąpać źle, jazda samochodem zła. Dla mnie to nowość, bo pierwsza córka dosłownie spała, kupkala i jadła :P mam nadzieję, że mała wyrośnie i jeszcze będzie radosnym dzieckiem haha :P

Ty mnie nie strasz. Bo moja pierworodna była właśnie taka jak twoja :p

jangwa_maua lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat no weź.. siknij jutro co będziesz do czw czekała :P kciuki wielkie żeby to było TO !!! w zeszłym roku mówisz? boszeee jak nawet nie pamiętam...

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety :P. Starsza teraz broi aby zwrócić na siebie uwagę. Czasem to masakra. Mam ochotę wyjść no ale nie mogę.. mam nadzieję, że z beksy jeszcze coś będzie xD

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat chyba ze zmeczenianie niezauwazylam twojego posta. Trzymam mocno kciuki zeby to byla ciaza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 00:50

• Kamila 29 Debiutantka

Wysłany: 19 czerwca 2018, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam brałam luteine na wywołanie okresu zaczynam starać się i dziecko 2 mija 8 dzień od odstawienia luteiny okresu dalej nie ma zobaczcie wykres i co myślicie?

Kamila
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej tez nic nigdy nie pasowalo jak byla malutka. I tak jej zostalo z wieloma rzeczami, nerwus jeden. Ale jest tak pogodnia,potrafi cieszyc sie z wielu rzeczy,az milo patrzec na tą jej dziecięcą radosc.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 04:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis 28dc. Jak do konca dnia nie pojawi sie plamienie (choc szczerze watpie zeby sie nie pojawilo bo temp co prawda zmierzona godzine wczesniej ale spadla do linii podstawowej :p ) to jutro sikne. W ogole z tą temperatura to po chinsku jest.obudzilam sie przed3na siku, nie moglam juz zasnac ale grzecznie lezalam i o 4ej 36,64 a dalej leząc o 4:20 juz 36,77. Ale liczy sie pierwsza.
    A moze nie bede jutro sikac na tesciora? Bo zawsze jak sikne to @ przylazi to jak nie sikne to nie przyjdzie przez 9miesiecy? Hahahaha
    Kat sikaj dzisiaj z rana na tesciora!!!!

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Kasia 1805 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    :) Jak bym czytała siebie :) I mnie było identycznie, ale pociesze Cię - jeszcze ze dwa tygodnie i powinno być ok. U nas właśnie tak było. A teraz już od kilku dni mały tak pięknie śpi po pół dnia że aż raz już zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem jakieś chorobsko go nie bierze ;) I jazda samochodem też już mu się podoba, a podczas kąpieli nawet się uśmiecha :) No a starszy to też zrobił się taki niedobry, że mam czasami ochotę wyrzucić go po prostu przez okno, a był taki grzeczny....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 05:52

1usa3e5eqfm95ffb.png
    1usaanlixij2wnrc.png
    km5sdf9hddbxde6t.png
  • Kasia 1805 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat83 wrote:
    Kat sikaj na test bo my tu wszystkie jajko zniesiemy i interneta w końcu zblokujemy jak będziemy tak co chwilę tu wchodzić żeby zobaczyć krechy bo może a nóż już wstawilas zdjęcia ;) I ja nie trzymam kciuków, tylko całe ręce ;)

1usa3e5eqfm95ffb.png
    1usaanlixij2wnrc.png
    km5sdf9hddbxde6t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2018, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat trzymam mocno kciuki kochana :*

• aLunia Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaaaaa kat dosłownie ciarki mam!!! Proszę żeby to było to :*

Też się boje jaka druga córka będzie. Ale po tym wszystkim już się jej po prostu nie mogę doczekać aż ją poznam. A tak poza tym nie fajna ciąża latem. Każdy myśli, że ma prawo oceniać wielkość brzucha i tego jak się wygląda brrr.
    Niedługo się rozpakowujemy to się ale tutaj posypie ;)

3i49df9hy6z4ginm.png

ex2bdf9h3wcvr2ut.png

zrz6i09kya2w4ixc.png
    22.12.2016r (11 tydzień-poronienie zatrzymane)
    10 cs- udało się
    Hormony ok, podwyższone tsh- letrox 4x100 i 3x75
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 2godziny pozniej czar prysl ;) juz widze poczatki plamienia.
    Kat chociaz Ty daj nam nadzieje.. :D

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kat czekamy na wieści :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 07:26

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila 29 wrote:
    Hej wam brałam luteine na wywołanie okresu zaczynam starać się i dziecko 2 mija 8 dzień od odstawienia luteiny okresu dalej nie ma zobaczcie wykres i co myślicie?

Do 10 dni poczekaj później test lub beta jeśli Ci @ nie przyjdzie to po 2 tyg wskazana wizyta u lekarza

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAP szkoda kurde no, dziewczyny sypie tymi 2 kreska i bo jak narazie to wielka dupa.

Wstałam kawkę pije jadę ogarnąć mechanika muszę kosiarke odebrać bo do servisu oddałam, i jestem dziś umówiona z prawnikiem. Chodzi o ten nasz dom bo mąż dostał go w darowiznie a teście maja kupę długów.

A w sobotę jedziemy z małą do Holandii na krótkie wakacje cieszę się ale nie wiem jak Jula czy zostawi psa z dziadkami.

• Adele27 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap kurde to moze jadnak nie sikaj :P

wszystkie widze wchodza zobaczyc sikanca Kat a ona pewnie nas w balona zrobi i nie siknie dzis hehe :P

gibonek to fajnie odpoczniecie sobie na wakacjach :)

u mnie 7dc i ost z Clo najgorzej,ze znow mam sluzu sporo jak zawsze ...a to za szybko mysle.. w poprzednim z Clo mialam sucho az do ok 12dc i to wg mnie jest normalne ..

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
‹‹ 1012 1013 1014 1015 1016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ