Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny :*
Guzik na fotkach widac. I ja wiem, ze po kilku godzinach sie nie liczy, ale ja tam chyba widze cien cienia no! Nie panikuje, okaze sie za kilka dniNawet objawow nie zapisuje juz nigdzie, bo sie nie spodziewam na zapas
Jak wysikam porzadne krechy kiedys, to beda foty jak stad do Krakowa
Ciocia Kat daje teraz dobry przyklad i nie sika 3xdziennie
Adele noo wiem, pamietam smialysmy sie w zeszlym roku chyba, ze razem maja urodziny60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
No jest ciężko. Tym bardziej, że mała chyba jest w IV trymestrze xD. Strasznie potrzebuje być blisko i najlepiej u mamy starsza zazdrosna wtedy. Dziś skończyła miesiąc
. Beksa z niej straszna. Kąpać źle, jazda samochodem zła. Dla mnie to nowość, bo pierwsza córka dosłownie spała, kupkala i jadła
mam nadzieję, że mała wyrośnie i jeszcze będzie radosnym dzieckiem haha
-
Kat83 wrote:Dzieki dziewczyny :*
Guzik na fotkach widac. I ja wiem, ze po kilku godzinach sie nie liczy, ale ja tam chyba widze cien cienia no! Nie panikuje, okaze sie za kilka dniNawet objawow nie zapisuje juz nigdzie, bo sie nie spodziewam na zapas
Adele noo wiem, pamietam smialysmy sie w zeszlym roku chyba, ze razem maja urodziny
Siknij jutro albo w środę. Już powinno być widać. Ja sikałam 11dpo i też wyszła już delikatna druga kreska. Czekamy na wieści
-
jangwa_maua wrote:No jest ciężko. Tym bardziej, że mała chyba jest w IV trymestrze xD. Strasznie potrzebuje być blisko i najlepiej u mamy starsza zazdrosna wtedy. Dziś skończyła miesiąc
. Beksa z niej straszna. Kąpać źle, jazda samochodem zła. Dla mnie to nowość, bo pierwsza córka dosłownie spała, kupkala i jadła
Ty mnie nie strasz. Bo moja pierworodna była właśnie taka jak twoja :pjangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Kat no weź.. siknij jutro co będziesz do czw czekała
kciuki wielkie żeby to było TO !!! w zeszłym roku mówisz? boszeee jak nawet nie pamiętam...
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis 28dc. Jak do konca dnia nie pojawi sie plamienie (choc szczerze watpie zeby sie nie pojawilo bo temp co prawda zmierzona godzine wczesniej ale spadla do linii podstawowej :p ) to jutro sikne. W ogole z tą temperatura to po chinsku jest.obudzilam sie przed3na siku, nie moglam juz zasnac ale grzecznie lezalam i o 4ej 36,64 a dalej leząc o 4:20 juz 36,77. Ale liczy sie pierwsza.
A moze nie bede jutro sikac na tesciora? Bo zawsze jak sikne to @ przylazi to jak nie sikne to nie przyjdzie przez 9miesiecy? Hahahaha
Kat sikaj dzisiaj z rana na tesciora!!!!Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
jangwa_maua wrote:No jest ciężko. Tym bardziej, że mała chyba jest w IV trymestrze xD. Strasznie potrzebuje być blisko i najlepiej u mamy starsza zazdrosna wtedy. Dziś skończyła miesiąc
Jak bym czytała siebie
I mnie było identycznie, ale pociesze Cię - jeszcze ze dwa tygodnie i powinno być ok. U nas właśnie tak było. A teraz już od kilku dni mały tak pięknie śpi po pół dnia że aż raz już zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem jakieś chorobsko go nie bierze
I jazda samochodem też już mu się podoba, a podczas kąpieli nawet się uśmiecha
No a starszy to też zrobił się taki niedobry, że mam czasami ochotę wyrzucić go po prostu przez okno, a był taki grzeczny....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 05:52
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Kat83 wrote:Dzieki dziewczyny :*
Adele noo wiem, pamietam smialysmy sie w zeszlym roku chyba, ze razem maja urodzinyI ja nie trzymam kciuków, tylko całe ręce
-
nick nieaktualny
-
Łaaaaaa kat dosłownie ciarki mam!!! Proszę żeby to było to :*
Też się boje jaka druga córka będzie. Ale po tym wszystkim już się jej po prostu nie mogę doczekać aż ją poznam. A tak poza tym nie fajna ciąża latem. Każdy myśli, że ma prawo oceniać wielkość brzucha i tego jak się wygląda brrr.
Niedługo się rozpakowujemy to się ale tutaj posypie -
Kamila 29 wrote:Hej wam brałam luteine na wywołanie okresu zaczynam starać się i dziecko 2 mija 8 dzień od odstawienia luteiny okresu dalej nie ma zobaczcie wykres i co myślicie?
Do 10 dni poczekaj później test lub beta jeśli Ci @ nie przyjdzie to po 2 tyg wskazana wizyta u lekarza -
PAP szkoda kurde no, dziewczyny sypie tymi 2 kreska i bo jak narazie to wielka dupa.
Wstałam kawkę pije jadę ogarnąć mechanika muszę kosiarke odebrać bo do servisu oddałam, i jestem dziś umówiona z prawnikiem. Chodzi o ten nasz dom bo mąż dostał go w darowiznie a teście maja kupę długów.
A w sobotę jedziemy z małą do Holandii na krótkie wakacje cieszę się ale nie wiem jak Jula czy zostawi psa z dziadkami. -
pap kurde to moze jadnak nie sikaj
wszystkie widze wchodza zobaczyc sikanca Kat a ona pewnie nas w balona zrobi i nie siknie dzis hehe
gibonek to fajnie odpoczniecie sobie na wakacjach
u mnie 7dc i ost z Clo najgorzej,ze znow mam sluzu sporo jak zawsze ...a to za szybko mysle.. w poprzednim z Clo mialam sucho az do ok 12dc i to wg mnie jest normalne ..