Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym idealnie też chciała trójkę, ale jak wyjdzie to zobaczymy... Mam 33 lata, więc trochę czasu jeszcze mam, może się wyrobię
Ale po dwóch poronieniach nic już nie planuję w tej kwestii jakoś strasznie, będę wdzięczna jak się w ogóle uda.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Ja bym idealnie też chciała trójkę, ale jak wyjdzie to zobaczymy... Mam 33 lata, więc trochę czasu jeszcze mam, może się wyrobię
Ale po dwóch poronieniach nic już nie planuję w tej kwestii jakoś strasznie, będę wdzięczna jak się w ogóle uda.
Pewnie, że się wyrobiszTrzeba myśleć pozytywnie
Starania o drugie dziecko -
U mnie różnica by była 8lat...tez dużo... Też bym chciała 3 dzieci ale powiem wam szczerze że dzięki że mam 1.
Depresja od poniedziałku wczoraj wieczorem wzięłam sobie leki na wyciszenie bo już mnie porządnie brało, teraz już wg nie idę na stymulacje, muszę odetchnąć mój zrobi nasienie i potem droznosc.
Dziś już lepiej się czuje, wiem że nie tylko okres się przyczynił do tego wszystkiego tylko jeśćze problemy prywatne. Za dużo na głowie. I człowiek za dużo bierze do siebie.
-
nick nieaktualny
-
O tym samym wczoraj rozmawiałam z mężem
właśnie o 3 dzieci. Fajnie by było ale planować sobie można, a jak się życie potoczy to już inna kwestia. Póki co oby nam było dane mieć drugiego dzidziusia i to jak najszybciej.Tego życzę sobie i Wam drogie koleżanki
no ciekawa jestem czy
coś dało w tym miesiącu. Ale coś czuje że owu mi sie przesunela
mam mega suchość a tu już prawie połowa cyklu ehh....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzerwono mi. Wiedzialam ze dzis @. Az mi slabo teraz, od 13 jestem na szklance wody, najpierw dentystka i zakaz jedzenia i picia przez 2 godz.a potem rowny zspieprz zeby wypchnac na skup truskawki. I jeszcze tesc moich 300lubianek nue sprzedal i musze coś z tym zrobic wiec siedze i szypulkuje.
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina a jak temp? Poszła do góry ?
Rano jeszcze nie była taka jak kiedyś jak miałam owu. Ja myślę że te jajka pękają po koleibędą czworaczki Odrazu. Lekko się podniosła temp tylko. Pewnie jutro będzie skok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a20417bbd733.jpg z dzisiejszą. W sumie idzie w górę lekkoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 06:10
-
nick nieaktualny
-
Widze ze wszystkie planujemy 3 dzieci
Ale tak skrycie to wam powiem, ze moglabym miec nawet wiecej. No ale coz, nie idzie nam to za cholere
Kiedy ktos cos sika teraz?Ja za tydzien w weekend jakos.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyAle się wszystko pokickalo. Niby mam okres ale zupelnie inny niz kiedys, kiedys od razu byla ciemna krew i gladko, czasami jakus skrzep. Teraz zaczelo sie od brazowego plamienia, troche brudnej krwi, duzo brazowego, z nocy brazowe a teraz az czarne. Przepraszam za taki paskudny opis ale nie wiem co sie dzieje. Glowa napitala, brzuch nie ale moze przeciwbolowe dzialaja na brzuch a na glowe nie.