Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:U mnie temperatura w dół, więc ten cykl raczej na straty
Nie dam nawet głowy, czy nie był bezowulacyjny
Kochana jak na straty ? masz dopiero 7dpomoże to dobry znak
-
Hej hej. Ech te nasze cyklowe rozterki..czytam i czytam a tu ciagle po jeden kresce wysikujecie
Ja w piatek ide 7dpo na proga, tsh, testosteron i glukoze.a i jeszcze zwykla morfo mam zleconą. Wezme kodzik to MOZE w sobote bym miala wyniki w necie(chociaz watpie).
Czuje jakies niewielkie bole jak na @ a w sumie to ja od baaardzo dawna nie odczuwam tych boli. Ale moze dlatego ze owu byla z prawego spiacego jajnika. Jak sobie pomysle,ze moze tak naprawde komorka sie zapladniala i juz geny sie lączyly na kolejne dziecko a przez to cienkie endo nie moglo sie zagniezdzic to mi smutno...Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele27 wrote:Hej ile się już starcie? wiadomo jaki jest problem?
Staramy się 11cykli. Podstawowe badania ginekologiczne jak cytologia, usg było w porzadku, badania hormonalne w normie. Pewnie trzeba będzie sprawdzić jeszcze drożność, nasienie ale jeszcze o tym nie myślę bo teraz mamy sporo wydatków związanych z budową.
Starania o drugie dziecko -
Andii to jeszcze jest czas żeby na spokojnie popróbować
Wichura ja od zawsze widziałam u siebie dni płodne bez problemua temp zaczęłam mierzyc po 6 nieudanych cyklach i to z czystej ciekawości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja czekam na @. Jutro ide z córka do dentysty, trzymajcie kciuki zeby dala sobie zrobic zęba. No i ide do rodzinnej z tym bolacym barkiem, po całym dniu boli tak ze mam problem czajnik druga ręka podniesc. A musze pracowac, dzis tesciowa wscidkla jak osa ze ludzie caly dzien robili u mnie. Po poludniu mojs mama przyjechala mi pomoc.
-
Adele27 wrote:Kochana jak na straty ? masz dopiero 7dpo
może to dobry znak
Niestety wczoraj wieczorem zaczął się @Ja w ten 7dpo nie wierzę, mam wrażenie, że to był cykl bezowulacyjny, a ten skok temperatury przez przeziębienie, które miałam. Myślę, że to kp strasznie mi jeszcze miesza w hormonach.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Niestety wczoraj wieczorem zaczął się @
Ja w ten 7dpo nie wierzę, mam wrażenie, że to był cykl bezowulacyjny, a ten skok temperatury przez przeziębienie, które miałam. Myślę, że to kp strasznie mi jeszcze miesza w hormonach.
O kurcze... to szkodato idziemy razem ja dziś tez 2dc a co do kp to na pewno ma to wpływ u ciebie..
-
Adele27 wrote:Andii to jeszcze jest czas żeby na spokojnie popróbować
Wichura ja od zawsze widziałam u siebie dni płodne bez problemua temp zaczęłam mierzyc po 6 nieudanych cyklach i to z czystej ciekawości
Mam wrażenie że trwa to już wiecznośc, córka z 2012roku więc z miesiąca na miesiąc różnica wieku robi się ogromna i tutaj chyba czuję największą presję.
Iza34 trzymam kciuki za córkę i jej dentystęIza34 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Mam wrażenie że trwa to już wiecznośc, córka z 2012roku więc z miesiąca na miesiąc różnica wieku robi się ogromna i tutaj chyba czuję największą presję.
Iza34 trzymam kciuki za córkę i jej dentystę
no ja mam tak samo.. wczoraj się nawet zastanawiałam,ze po co już to drugie dziecko skoro nie chciałam takiej dużej roznicy wieku... mój syn niedlugo konczy 7 lat i nie może się rodzeństwa doczekać.. przykro mi,ze nie mogę mu go dac -
Adele27 wrote:no ja mam tak samo.. wczoraj się nawet zastanawiałam,ze po co już to drugie dziecko skoro nie chciałam takiej dużej roznicy wieku... mój syn niedlugo konczy 7 lat i nie może się rodzeństwa doczekać.. przykro mi,ze nie mogę mu go dac
Mam to samo. Smutna rzeczywistość.
Córka ostatnio pytała kiedy będzie mieć braciszka a ja własnie w tym momencie kiedy pytała, dostałam okresStarania o drugie dziecko -
Andii wrote:Mam to samo. Smutna rzeczywistość.
Córka ostatnio pytała kiedy będzie mieć braciszka a ja własnie w tym momencie kiedy pytała, dostałam okres
U mojego syna w przedszkolu prawie wszystkie dzieci mają już rodzeństwo w tym kilka mam znów w ciąży. Ehh.. już na to nie zwracam uwagi ale jednak to boli -
Adele27 wrote:U mojego syna w przedszkolu prawie wszystkie dzieci mają już rodzeństwo w tym kilka mam znów w ciąży. Ehh.. już na to nie zwracam uwagi ale jednak to boli
Taka sama sytuacja... Ale i my się doczekamy, róznica wieku będzie duża ale myślę, że fakt że sie ma rodzeństwo jest już fajny tak więc i my się doczekamyMam siostrę 7 a w zasadzie 8lat starszą a kontakt mamy super, może w dzieciństwie sie nie bawiłyśmy razem ale teraz dogadujemy się dobrze tak więc ta różnica wieku zaciera się.
Mi się marzy trójka dzieci no ale życie pisze mi chyba inny scenariusz.Starania o drugie dziecko -
U mnie GDYBY sie udalo w tym cyklu byly by towne 3lata roznicy.ale bedzie na bank wiecej
wieksza roznica w wieku dzieci podobno kest dobra bo sa bardziej pomocne (traktuje dziecko troche jak lalke do zabawy
) a poza tym starszaki nie sa juz tak absorbujace bo potrafia sie zabawic i maja swoje sprawy. Ja wiem,ze wsrod nas sa tez starsze dziewczyny ode mnie ale ja osobisvie nie chce miec pozniej dziecka. Mam juz 32 lata i jak sobie pomysle,ze moj synek bedzie mial 10 a ja juz 40 itd to nie chce pozniej (ale to moje osobiste zdanie na moj temat i nie bronie starszym ode mnie dziewczynom miec dzieci), sama mam znajomą, ktora ma 44 i jej ostatnie 4te dziecko skonczylo wlasnie rok
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt