Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrałam tak jak ostatnio. 5-9dc. Dwa dni temu był śluz jakiś zabarwiony lekko. Wczoraj był rozciagliwy przezroczysty. Dziś temp 36.61 a wczoraj 36.3 i myśle że dziś owu. Późno..
pójdę do jakiegoś gina chyba sprawdzić czy nie ma nic na jajnikach od tego clo
-
nick nieaktualny
-
Smile wrote:Właśnie coś takiego miałam i nie wiem czy owulka w końcu była czy nie...Jak mam typowo ciągnący jak białko to wtedy jestem pewna.A z moimi cyklami to tak różnie.
Tuz po owulacji śluz robi się biały, włóż palca i sprawdź jaki masz śluz, wtedy będziesz wiedziała kiedy jesteś już po. Przed owulacją może byc problem ustalić kiedy wystapi ale po owulacji ten problem raczej jest już znacznie mniejszy
Witam sie dziewczynyMam już 6letnią córkę i staram się o drugie dziecko bezskutecznie. Pozdrawiam
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualnyA mnie podkusilo i zrobilam testa i bialo. Wiedzialam no ale zasuwam jak bury osiol, dzis od 5 rano w truskawkach to jakby wyszedl choc bladzioch to bym zwolnila. Zabralam dzis teściowej ludzi, robia dzis u mnie to musze i ja im pomoc. Wyszykowalam corke do przedszkola i ide znow.
-
Adele a teraz zaczynasz znowu z clo. Ja narazie nie będę się starać tak jak pisałam ale powiem ci ze nie powinien brzuszek cię boleć. Ja z moim gin umówiłam się że jak nie wyjdzie to na hsg dostanę skierowanie ale najpierw mąż musi badanie zrobić.
Adele a bierzesz może coś z suplementów. -
to wino na endo to się do owu pije ? czy po tez ?
Luci ty mialas 3-7 dc Clo rano i Aromek wieczorem ta? zastanawiam się nad ta kombinacjaale ....sama tez nie chce sobie mieszac a ten mój gin to się boi eksperymatow i tego aromka...
-
gibonek a suplementow to się już tyle nazarlam, ze przegięcie... w tym cyklu z Clo nic procz kwasu nie brałam bo mi się nie chciało
poprzednio pilam inofem i mam go jeszcze ale boje się go pic przy Clo bo niby tez stymuluje owu
iza to ty pisalas o largininie?? jakies pytanie przeoczyłam chyba.. ale brałam ja i miałam szybciej owu tzn normalnie bo w 13dc ale poprzednio coraz później miałam ok 16dc a w cyklu z nia wlasnie wcześniej ale jakbym miała wybierac to piłabym inofem przy nim bardzo czułam prace jajnikow -
nick nieaktualnyAdele jak ja mam wino w lodówce to pije cały cykl
przed owu czerwone zazwyczaj a później jak leci.
Ja zmęczona od kilku dni jestem. Płodne jak nic. Bez monitoringu nie wiem nic więc się nie nastawiam.
Bzykniemy się jeszcze raz i pójdę za tydzień do gina na monit sam czy nic się nie zrobilo. Pewnie za duże te pęcherzyki mam za każdym razem i są przejrzałe. -
Hugolina tez mysle,ze może mam przejrzale.. dlatego mam nadzieje,ze jak pojade do gina w 10dc to będzie podobnie jak teraz czyli pęcherzyk będzie miał ok 20mm i wtedy zastrzyk...