Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina to działać działać
Iza ale Ty przed @ chyba jeszcze nie jesteś ?
A ja zła jestem jak nie wiem.. od wczoraj sobie tak plamie i dziś dalej lekkie plamienie qrwa co to ma być znów... -
Adele moze tak organizm reaguje na clo bo slyszalam,ze ono wplywa na to,ze endometrium cienko przyrasta to moze w ogole bedziesz miala mniejszą @. I mnie jakies 4dpo i tez spadek temp ale ja po tej info o endometrium nie ludze sie w tym cyklu.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Nie mam @. W niedzielę był termin. Test znów 1 kreska. Nigdy nie miałam dłuższych cykli.
Czyli co? Pęcherzyki nie pekly?zrobiła się torbiel??qrwa2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Smile wrote:Hejka,
Ja w staraniach o pierwszą ciążę byłam na clo i co z tego że pęcherzyki rosły jak endometrium było słabe i nic nie wychodziło. Dopiero po zmianie leku się udało w pierwszym cyklu. Chodzicie na monitoring przy clo?
Na mnie clo już nie działa brałam 2 tab dziennie, do tego jak pęcherzyk irusl to zamiast endomedrium u rosnąć to spadło o 2mm. -
Dziewczyny dzisiaj rano trochę bardziej widoczny cień. https://naforum.zapodaj.net/e0617b30db99.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0617b30db99.jpg
Widać coś? Bo ja nie mogę w to uwierzyć.. Ale kłuje mnie podbrzusze jak w pierwszej ciąży
Paula_shells lubi tę wiadomość
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
Hej,
widzę, że zbiorowy negatyw, ech, przykro mi dziewczynki, ale nie poddawajcie się!
byłam z rana na wymazie i badaniach i zasłyszałam w poczekalni, że mój gin wszystkim staraczkom poleca jakiś nowy suplement Pregna Start, pewnie następna ściemaale pomyślałam, że wam napisze
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
Smile wrote:Hejka,
Ja w staraniach o pierwszą ciążę byłam na clo i co z tego że pęcherzyki rosły jak endometrium było słabe i nic nie wychodziło. Dopiero po zmianie leku się udało w pierwszym cyklu. Chodzicie na monitoring przy clo?
Ja chodzę na monitoring. Bylam 3 cykle na letrozolu i nic nie dało.. -
Smile wrote:Dziewczyny, mam pytanie....no może trochę głupie ale co tam:)czy jest możliwe żeby śluz płodny był bardziej płynny po odbytym stosunku? nie takie typowe białko jajka tylko bardziej lejący?
wiec moze być lejący
córka- 2011
syn- 2019