Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele moglybysmy przelezec tak razem ten ch...Y czas
PAP czytałam, ze i Tobie nie dał dupka.2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj 11dc. Syna "sprzedalismy" babci na nocke więc będzie zabawa
ale teraz odpuszczam chyba, co ma być to będzie. U mnie owu wypada mniej więcej na 13 dc więc akurat
chyba że znowu coś mi sie poprzestawia bo ostatnio mam bardzo nieregularne cykle
-
Adele ja chetnie sie schowam zs toba
zrobiłam test rano blady swit ,takze byłam przygotowana na @ no i przyszedł jak w zegarku.
Ja napewno juz sie nie staram,bo jak wcześniej pisałam bierzemy ślub w przyszłym roku w czerwcu i to moje ostatnie podejście.
Nie mam zamiaru patrzeć na zdjecia znowu z brzuchem.
To ze nawet po clo sie nie udało to nic,bo człowiek jakoś przygotowany do tego jest,że co miesiać @ przychodzi.
Tylko mam żal taki bezsilność,że po prostu z tym mi nie wychodzi i nie mam na to wpływu.
Tyle kasy a mimo to dupa.Pierwsza myśl mogłam coś lepiej małej kupić,lecz pewnie każda z nas ma tak.
Ja mojemu już powiedziałam właściwie się popłakałam,ale bardziej z nerwów.A on kiedyś się uda i nie mam się przejmować.
Oczywiście będe was wspierać mam nadzieje ADELE ,że ten @ cie nie odwiedzi że chociaż tobie się uda.Chciałabym się cieszyć ze w końcu Ci się udało.
A pozostałym życzę cierpliwości i szybkich 2 kresek na teście,i żebyście długo tu nie zagrzały.
Będę was podczytywać teraz mi pozostało zrobić badania nasienia i iść na drożność,lecz narazie o tym nie myślę.
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:U mnie dzisiaj 11dc. Syna "sprzedalismy" babci na nocke więc będzie zabawa
ale teraz odpuszczam chyba, co ma być to będzie. U mnie owu wypada mniej więcej na 13 dc więc akurat
chyba że znowu coś mi sie poprzestawia bo ostatnio mam bardzo nieregularne cykle
U mnie 11dpo, chodze i szukam jedzenia, spie na siedzaco ze zmeczenia i nic mi sie nie chce. Mam juz serdecznie dość rwania truskawek i tej calej roboty. I probuje zaplanowac wakacje ale ostatnio tak mi sie cykl poprzrstawial ze ciort wie kiedy nastepna @ bedzie a tak nie teges z @ nad morze. A wczesniej nam z robota nie pasuje. Chipsow solonych bym zjadla... -
Iza34 wrote:U mnie 11dpo, chodze i szukam jedzenia, spie na siedzaco ze zmeczenia i nic mi sie nie chce. Mam juz serdecznie dość rwania truskawek i tej calej roboty. I probuje zaplanowac wakacje ale ostatnio tak mi sie cykl poprzrstawial ze ciort wie kiedy nastepna @ bedzie a tak nie teges z @ nad morze. A wczesniej nam z robota nie pasuje. Chipsow solonych bym zjadla...
-
Hej dziewczyny
dawno się nie odzywałam, zaniedbałam też mierzenie temp. bo wstawałam dość nieregularnie, a to Mały wcześniej wstał a to ja zaspałam w weekend. Dzisiaj mam 25 dc przy cyklach 28-30 dni.Nie wiem kiedy była dokładnie ovu, program jej nie wyznaczył. Zrobiłam sobie 30 min temu test "dla zabawy". Po 3 min ujrzałam dosłownie cień cienia widoczny pod odpowiednim kątem.. Nie wiem czy wierzyć swoim oczom, oczywiście jutro rano powtórzę test. Objawy to lekki ból podbrzusza, nie raz brązowe plamienie, senność i lekko mi niedobrze.
Marti 89
Synek ur. 07.04.2016r.
-
nick nieaktualny19ewelaaa89 wrote:No właśnie u mnie też ostatnio nieregularnie bardzo...ale na razie jeszcze nie panikuje, bo tak naprawdę dopiero od miesiąca zaczęliśmy sie starać. ooo właśnie solone chipsy, chyba wysle męża do sklepu :p
Ja mialam regularne 29-31 dniowe cykle, rzadko kiedy byly do 33dni. Teraz juz drugi cykl pokickany, tamten mial 35dni, ten bedzie mial jakieś 38 dni, wg.temp.owu byla 24 dc, wg.gina 14 dc albo owulacja juz byla albo bezowulacyjny. U mnie chyba winowajca jest intensywny wysilek fizyczny. -
nick nieaktualnyWogole tak mnie coś nosi od wczoraj, dzis az opie...tesciowa ze rzadzi sie nieswoimi rzeczamy, ja chodze po calym domu, kur..., szukam spodni a tesciowa bez pytania wrzucila je do pralki (każda robi pranie swoich rzeczy a nie razem) a spodnie mialam na sobie raz i byly mi bardzo potrzebne. No a za chwilę to ona chodzila i szukała i jeszcze jej dogadalam ze teraz sama widzi jak to jest jak się czegos szuka i nie ma. Normalnie machnelabym na to ręka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie coś jajniki pobolewaja. Więc pewnie owu a mojego nie ma. Wyjechał dziś. Humor już mi się poprawił. Jutro ma wrócić M. Jak będę mieć siłę to zaczekam na niego. W ostatnim cyklu dopiero w 15dc był skok tempki. Więc może teraz będzie podobnie. Szkoda mi tego że ta chemię jadłam. Jedne ❤️ mogły by być. Dziś 13dc u mnie. Zobaczę jutro rano jak będzie z temp.
-
Iza34 wrote:Wogole tak mnie coś nosi od wczoraj, dzis az opie...tesciowa ze rzadzi sie nieswoimi rzeczamy, ja chodze po calym domu, kur..., szukam spodni a tesciowa bez pytania wrzucila je do pralki (każda robi pranie swoich rzeczy a nie razem) a spodnie mialam na sobie raz i byly mi bardzo potrzebne. No a za chwilę to ona chodzila i szukała i jeszcze jej dogadalam ze teraz sama widzi jak to jest jak się czegos szuka i nie ma. Normalnie machnelabym na to ręka.
co prawda nie mieszkamy razem z nią, całe szczęście ale i tak przychodzi jak dla mnie zdecydowanie za często bo mieszka niedaleko..jeszcze potrafi u nas sprzątać i robić porządki po swojemu przestawiając wszystko bo "tak jest lepiej" nosz ku*** może trafić...także doskonale rozumiem. A dobrze widze że starasz się już 4 lata?
Hugolina to dobry znak skoro jajniki pobolewaja. Jutro wraca mąż to cyk lecisz z tematem hehemoże w końcu zaskoczy
-
gibonek przykro mi,że nie wyszło
może faktycznie jak przestaniecie się starać to akurat wyjdzie ehhh żeby to tak działało..
w każdym razie Tobie również życzę abyś jednak miło się zaskoczyła któregoś razu
zaglądaj do nas i napisz czasem co u ciebie
Hugolina a jaka ten cykl na Clo ? Inne objawy jakieś miałaś ?
Marti kurcze o czekamy na jutrzejszy test
A ja jeszcze nie mam @.. rano było plamienie i już nie ma nic. Pewnie w nocy mnie nawiedzi czego nienawidzę... -
A ja jestem głupia i siklam po południu drugi raz. Siklam, bo mogę i bo mam.
Boli mnie brzuch, więc jeśli nie dostałam wczoraj to dzisiaj albo jutro. A to oznaczałoby, że pęcherzyki pekly po niedzieli. Zakładam wtorek lub nawet środę. Więc dupa bo my do poniedziałku a nie wierze w taką żywotność2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:gibonek przykro mi,że nie wyszło
może faktycznie jak przestaniecie się starać to akurat wyjdzie ehhh żeby to tak działało..
w każdym razie Tobie również życzę abyś jednak miło się zaskoczyła któregoś razu
zaglądaj do nas i napisz czasem co u ciebie
Hugolina a jaka ten cykl na Clo ? Inne objawy jakieś miałaś ?
Marti kurcze o czekamy na jutrzejszy test
A ja jeszcze nie mam @.. rano było plamienie i już nie ma nic. Pewnie w nocy mnie nawiedzi czego nienawidzę...
Chyba tak nie działa, już nie raz odpuszczałam i dupa. Najgorsze jest to że łzy same napływają do oczu tak mi hormony się nabuzowaly.
Mój mąż rozumie i wiem że tylko mogę na niego liczyć i się wygadać,ale też nie chce żeby sobie pomyślał że nienormalna jestem.
Ale dziś to już sama na siebie jestem złaAdele27 lubi tę wiadomość