Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele przypomnij jeszcze 2cykle z clo gin zaproponowal? (Tak mi sie cos wydaje ze kojarze takie wpisy ale nie pamietam czy to o Tobie). Ktory masz dzis dc? Ja to mysle,ze jeszcze zatestuj na wszelki wypadek w dniu spodziewanego okresu nawet jesli teraz odstawiasz lutke to sie nie przejmuj. Najwyzej szybko do niej wrocisz.
U mnie 19dc i wreszcie temp skoczyla (czyli 2dni po owu). Ale i tak zludzen na ten cykl nie mam po tych slowach o endometrium. Winko tylko wyjelam z szafki i czekam na nowy cykl :pSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap gin mówił,że max 6 cykli będę na Clo
Sam fakt tego,że znów będę musiała do niego co chwilę jeździć na monitoringi mnie dobija.. ale sama chciałam stymluacje to teraz mam.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze męża nie mam ;] i coś ostatnio nie możemy się porozumieć. Jakoś oddaliśmy się od siebie. Ja ogólnie mam zły nastrój. Uważam że jesteśmy w czarnej du.. A to nie sprzyja niestety.
Uważam że mój niedoszły nie nadaje się na rodzica jednego dziecka a co dopiero dwójki.
I wyjeżdża też jutro rano. I może i lepiej bo mnie denerwuje jego obecnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 12:02
-
Adele czekaj może jeśćze wyskoczy ci 2 kreski mój gin robi tak 3cykle z clo miesiąc przerwa albo i więcej. Ja dziś z moją córeczka nad morzem mamusia opala się w cieniu mała lata z wodą i dziury kopie ludzi masa. Mnie tylko jajniki kluja cyce aż tak nie bolą ale jutro zatestuje
-
Hej, podlaczam się mogę?
ja również zaczelam starania o drugiego malucha w zeszłym miesiącu. Niestety tym razem nie wyszło ale nie poddajemy się. Kolejny cykl kolejne szanse. Teraz tylko czekać na poczatek lipca
a ile mają wasze pierwsze brzdace? Mój synek 2,5 i każdy się dziwi że już chcemy drugie,bo przecież jeden jeszcze nie odchowany
ja jestem zupełnie innego zdania ale cóż, to tylko i wyłącznie nasza sprawa
-
Hugolina moze to jakieś chwilowe zle dni..
Mnie cycki bardzo bola od kilku dni i są takie pelne. Zobaczę jak do wt nie przyjdzie to sikne jeszcze... Ale po temp też poznam pewnie -
nick nieaktualnyNo może chwilowe ale w dni płodne więc niepotrzebnie się trulam tym clo w ogóle. Dziś jestem nie do życia dosłownie. Nie miałam kiedy odpocząć a weekend się już kończy i jutro znowu praca.
Adele to jeszcze trzymam kciuki.
Ewela witaj. Mój synek ma prawie 4 latka. Zaczęliśmy starania jak miał 2 ponad. Tobie życzę szybkich dwóch kresek. Ja u siebie już raczej nie widzę nadziei.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2018, 15:00
-
nick nieaktualnyJa tez mam dzis nerwa i pewien żal, niesmak, i wogole. Przyszlam do domu niby do lazienki po tym jak dostalam przez przypadek od corki lubianka w glowe. Wogole dzis mi slabo, kręci mi sie w glowie, poza tym reszta typowa przed @. Ilez to człowiek musi się nazapie... nawet w niedziele a brat męża w jedno niedzielne popoludnie zarobi ze 2 tys.i to lajcik praca i daje wiele przyjemnosci a to przy czym dzis zapie... to nawet 1zl nie zobacze bo to tesciowej a ona wszystko daje tamtemu synalkowi bo rodzine musi utrzymac. To sie odezwalzm ze moj maz tez musi utrzymać. No to Koniec tematu. Tak widc ten co ma 3 dzieci ma wieksze prawa.
-
Hugolina nigdy nie można tracić nadziei. Moja przyjaciółka starała się o drugie dziecko aż 3 lata a jak zaszła w końcu to od razu z blizniakami
co lepsze przy pierwszym dziecku zaskoczyło jej od razu. Także na to nie ma reguły, ale nie można się poddawać. Nam też przy pierwszym dziecku zaskoczyło od razu, ale też nie powiedziane że tak będzie przy drugim. Chociaż nie ukrywam że bardzo bym chciała
-
Czesc ewela
Jest nas tu kilka takich, co sie staraja juz latami i jakos nam sie tak prawie cykle zgraly, ze mamy razem dola i marudzimy falami haha
Hugo no weeez :* Ale serio z Clo uwazaj, bo mozesz miec tylko kilka cykli i koniec. Kropka. Amen. Tak wiec zabieraj sie do roboty albo tak planuj, zeby chlop na bank byl w domu przy owu. Bo nie ma sensu marnowac cyklu 1 z 6 w zyciu. W UK cisna do 9 i to bez przerwy, ale oni sie nie znaja, wiec tego
Ja tez bym sugerowala 2x3 cykle z przerwa, bo to sie psychicznie wyrobic nie da i strasznie wysusza sluz, wiec sobie mozna zaszkodzic bardziej.
gibonekTy wez dziolcha jakies przecinki wstawiaj
Przeczytalam, ze twoja cora gania po plazy i kopie ludzi hahahaha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:Czesc ewela
Jest nas tu kilka takich, co sie staraja juz latami i jakos nam sie tak prawie cykle zgraly, ze mamy razem dola i marudzimy falami haha
Hugo no weeez :* Ale serio z Clo uwazaj, bo mozesz miec tylko kilka cykli i koniec. Kropka. Amen. Tak wiec zabieraj sie do roboty albo tak planuj, zeby chlop na bank byl w domu przy owu. Bo nie ma sensu marnowac cyklu 1 z 6 w zyciu. W UK cisna do 9 i to bez przerwy, ale oni sie nie znaja, wiec tego
Ja tez bym sugerowala 2x3 cykle z przerwa, bo to sie psychicznie wyrobic nie da i strasznie wysusza sluz, wiec sobie mozna zaszkodzic bardziej.
gibonekTy wez dziolcha jakies przecinki wstawiaj
Przeczytalam, ze twoja cora gania po plazy i kopie ludzi hahahaha
Na tel to mi troszkę ciężej, lecz się postaram. Zrobię to dla CB