Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWrocilam wlasnie z pola a moje dziecię jeszcze spi.Nigdy tak niespala a to juz kolejny dzien. Moze jakis lek tak na nia dziala. Ja przynajmniej moich ludzi pogonilam, omijaja truskawki i juz -oberwanie. Od 6 bylam na polu ale kilka dni odpoczelam i mam wiecej sily.
-
nick nieaktualnyKurcze a my zaczynamy sie klocic. Jest nawal pracy, my przemeczeni, spimy oddzielnie, mąż ma potrzeby, ja wrecz odwrotnie, stres, nerwy i chwila moment wybucha sprzeczka. Kazde ma swoje racje ale jest ciezko sie dogadac. No i chcialabym wkoncu zaklepac jakues wakacje ale nie wiem na kiedy, chcemy nad morze ale chce jechac bez @ ale nikt nie przewidzi co to bedzie w przyszlym cyklu, no i najlepszy tetmin to wlasnie w okolicach przypuszczalnej @. I jeszcze tesciowa ktora usilnie chce jechać albo usilnie probuje nam wypersfadowac miejsce ktire wybralismy. I tak z nami nie pojedzie.
-
Hej
Na ovu jestem od starań przy pierwszej ciąży-czyli to juz 4 lata minęly. Z mojego forum do tej pory mamy kontakt a nawet przyjaznie juz "w realu"
Tymczasem pomału sie przygotowuje do staran o drugiego maluszka ,pojawiam sie tu znowumogę dołączyć?
Starania zaczynamy sierpien/wrzesieńkehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka to Twoj zawod? Moj tez
tak jak Hugo pisze-witamy ale na dlugo nie zapraszamy bo jak poczytasz to zorientujesz sie,ze za dlugo tu siedzimy..
Adele pewnie nic a nic nie czujesz soe inaczej niz zwykle?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Poczytalam o tym endometrium i te acardy, wino, migdaly itd to na jedne dzialaja a na inne nie :p obym byla w piwrwszej grupie dopomoz Boziu
od nowego cyklu lampka wina (ale musze doczytac czy przez caly cykl czy tylko do owu haha alkoholik sie zrobie), wiesiolek, wit B i wit E, migdaly i cos tam jeszcze mialo byc. Full zestaw.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Adele pewnie nic a nic nie czujesz soe inaczej niz zwykle?
Ogólnie mam jakieś objawy inne ale nie chce się nakręcać bo pewnie do urojone...
Ale pierwszy raz boje się sikać .. -
gibonek wrote:Też miałam jutro lecz będę w poniedziałek sikać i się zastanawiam czy nie zaszybko kupiłam w rossmanie super żyły 10 niby zobaczymy co pokaże zastanawiam się nad beta
Ja wstępnie też chciałam w pn ale nie wytrzymam
Jak jutro będzie dalej cień to znów będę rozkminic czy to Pregnyl.. wtedy może w pn skoczę na betę i tyle ale pewnie będzie 1 krecha i wszystko będzie jasne jak zwykle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny