Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O. I pykło 1000.. TYSIĄC stron wątku.
Witam ranną porą. Dopadła mnie bezsennosc od 2. Probowalam zasnac ale doopa. To witam was z kawusią na tarasie wsrod spiewu ptakow. Zapowiada sie dluuuugi dzien.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ale czytania z rana jak nigdy heh
Witam nowe dziewczyny ewelaaaa i Nonabo się nie witalam jeszcze
gibonek ile dpo masz dziś ?
Pap no to ranny ptaszek
Hugo ja to mam jazdy jakieś depresyjne przy tym Clo szczerze to boje się koljengo cyklu na nimze śluzem u mnie akurat lepiej bo miałam w końcu kilka dni tylko płodny a nie 2 tyg jak to miewałam wcześniej.. może pij siemię lniane czy coś innego ale ten żel kup
Przestanę chyba w końcu mierzyć ta temp po owu bo mnie wkurza.. dziś 13dpo wczoraj ost tabl Lutki więc @ powinna być w śr a dziś mi temp spadła pod linie podstawowa hehewięc może już dziś przylezie @.. w ogóle moje temp nie są wysokie przy luteinie jak to niby miało być są takie same jak bez niej
Nona lubi tę wiadomość
-
Adele sikasz jeszcze?mnie się wydaje, że siknelas za szybko u mnie wczoraj był 29dc a Ty jestes ze 4 dni wcześniej.
W sobotę w akcie desperacji wypilam 2desperadosy. To jedno z piw, które uwielbiam. Fakt, jest mocniejsze niż zwykle ale cytryna to jakoś neutralizuje.
No i w niedzielę czekałam na @. Jeszcze jej nie ma. Siknelam na test ale 1 kreska i idealna biel obok. Nie ma złudzeń.
Oczywiście zaczęłam snuć wizję, ze tę plemienia to spadek proga ale dzidziuś się może kluje i wszystko będzie pięknie. Ależ ja głupio naiwna jestem.
Nona, ewelaa witajcie.2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Przedszkolanka witaj również.
Wisienka ta dietetyczka online to za grubą kasę? Korzystalas? To nie jest jakiś schemat?
Zalogowalam się na stronie pepsi eliot tyle czasem nieogarniam tematyki2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
water tez mam zawsze takie nadzieje... nawet teraz jak juz temp spadla na @... dzis mam 27dc 13dpo @ zawsze dostaje 14dpo ale przy luteinie dwa dni po odstawieniu. No nic widocznie szybciej teraz bedzie bo sluz jakis lekko podbarwiony dzis jest
musze sie nastawic na kolejna stymulacje... a myslalam,ze zobacze w swoim i meza miesiacu urodzinowym II kreseczki ehhh bylby wspanialy prezent ... -
Gibonek mnie telefon zmienia słowa czasem poprawiam 2x a on i tak zmienia. Jak chce użyć spojnika 'w' to mi dubluje w to miejsce poprzednie słowo.
Hugo jak u Ciebie na froncie?
Nie znam sytuacji, ale to my podświadomie podczas plodnych jesteśmy jak ładunek wybuchowy bez zapalnika. Niby chcemy żeby było miło i nastojowo w te dni, ale tak bardzo nam zależy, ze nie zauwazamy jak bardzo paradoksalnie jest odwrotnie. my plus wkurwiony/zmęczony czymś partner do tego przyslowiowa bzdura i gotowa kłótnia.
Clo faktycznie bez sensu brać bez faceta. Nie chodzi o Waszą kłótnię, bo jak szybko wybuchła tak szybko może się skończyć i będzie dobrze, ale jak wyjedzie i go nie będzie!. Z tym, ze bez sensu tez przerywać po pierwszym miesiącu.
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Adele wiem. Też sobie planowałam, ze fajnie byłoby urodzić w miesiącu takim i takim. Albo właśnie go począć w specjalnym czasie. To wszystko i tak żyje swoim życiem i wielka dupa z tego wychodzi.
Ale poczekaj do tej środy. Trzymam mocno!! Dobrze wiesz, ze jak się nie jest w ciąży to się ma same objawy ciążowe. Nie da się tego na tym etapie rozróżnić.
Byle do srody:)
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Ja czuje ze mam skoki proga albo mi się wydaje.
Przed weekendem miałam lekko bolace piersi i brzuch pobolewal potem wszystko przeszło , wczoraj znów i dzisiaj już nie.
Ale temp nie będę mierzyć, próbowałam mierzyć i pomijam, ze na 5 termometrow w domu każdy wskazuje inna @ temperature, to nawet ten sam termometr potrafi wskazać różnicę w trzech pomiarach pod rząd. Kolejnego nie będę kupowała.2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
No właśnie wczoraj miałam dostać. Dlatego dzisiaj zrobiłam test. Chociaż nie wiem po co, te plamienia w zeszłym tygodniu nie były ciążowe tylko @owe. Coś się przesunie. Wkurwia mnie to. Widać, coś u mnie nie gra.2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017