Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech bo to tak juz jest, ze nasz problem jest najwiekszy, bo jest NASZ
Ja wlasnie zaczelam piaty rok i jest ogolnie do dupy. Ale po pierwszych kilku miesiacach juz panikowalam, ze sie nie uda, bo juz przeciez powinno dawno. No i nie udalo sie, ale to juz inna sprawa
water kochana, odetchnij i ogarniaj chlopa powoli, ale nieublaganie. Spermowy krol hahaha dobreIch to tak pod wlos troche trzeba czasem, jak z dziecmi normalnie... Damy rade malenka, zobaczysz. Czas nas goni troche, ale damy rade :*
Adele no wez, wysikaj te druga kreche za pare dni dla cioci Kat ok?Luci zaczela, ty dolozysz a ja skoncze i nasza najstarsza trojca watkowa pojdzie na porodowke
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat amen z tą trojką
Pochwalilam sie ostatnio na forum,ze bol owu mam zawsze z lewego jajnika. To guzik. W tym cyklu dzis 16dzien i w ogole nie czuje jajnika. W 14dc lh tylko 11, wczoraj i dzis robilam testy owu i nie byl zaden super pozytywny.jutro gin to zobaczymy czy byla owulacja... jessssuSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap to bedziemy sikac razem, jesli sie z seksami wyrobie.
U mnie owu jutro lub pojutrze. A moj M ma nockiI dupa zbita, bo ja pracuje jutro i w sobote. Widzimy sie pol godziny po poludniu ech... W sobote wieczorem ewentualne
i tyle z tej owu. No, chyba ze jutro malzonek zacznie beze mnie i sie sprezy w 5 minut hahaha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyDo bani to wszystko. Jednak mimo wszystko, mimo wyyyydluzonego cyklu, totalnego zmeczenia czlowiek ma nadzieje w kazdym cyklu ze sie udalo. Dzis 8dpo a temp.zjechala w dół i to o 0.3st a bylo tak pieknie. A tam.
Wstaje szykowac sie do kardiologa. Z corka mąż zostaje bo tylko on chetny (tesc tez by zostal zle go nie ma) bo tesciowa wielce oburzona ze robota, truskawki a ja do lekarza jade i jeszcze dziecko w domu zostawiam i trzeba sie zajac, za mala zeby zostawic bez opieki. Jak zapisywalam sie 4 mies.temu to nie wiedzialam jak bedzie. Wkurza mnie to bo tylko kasa i truskawki są teraz wazne, reszta juz nie. -
Adele27 wrote:pap na którą masz lekarza ?Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele no wg badan jajko bylo tylko chyba lh nie skoczylo.ale nawet jak bym miala miec owu czy dzis czy jutro to ja juz od 25dnia mam plamienia. Ech do dupy.tak mi sie bedzie dzis dluzylo do tej wizyty..zobacze tez co to za lekarz bo to jakis nowy i czy bedzie chcial sie "pochylic" nade mna i moimi sprawami czy mnie zbyje(pracuje jeszcze krotko w mojej przychodni)-chyba bede jego ostatnia pacjentką a to tez moze dobrze nie wrozyc bo bedzie chcual szybko skonczyc prace :pSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PAP mam nadzieję że ten lekarz ci pomoże ja jak byłam na monitoringu wg mnie jajnik nie bolał a pęcherzyk był 14mm więc głowa do góry. Najpierw trzeba wyrównać cykl dobrze by było Ci go wyrównać dupchaston em przez 3 cykle. Ja na początku leczenia tak miałam lekarz powiedział że to bez sensu jak mam 40-45dc dupchaston em mi je wyrównał. Czekam na wieści pisz
Mnie nadal jajnik boli z tego co była owulka ale na @ też może tak bo lecz będę grzecznie czekać. Oprócz tego to strasznie nerwowa jestem i sobie pomyślałam że jak miała być taka w ciąży to chyba sama z sobą nie wytrzymam. -
Tak sobie jestem dalej rozzalona i ze złości miałam usunąć konto ale chce się dowiedzieć o ciazach Adele i Gibonka
Jedno mnie jeszcze zastanawia. Jeśli miałam 2 pęcherzyki jeden 18mm a drugi 13mm i przy okazji testy owu jak nigdy miałam pozytywne przez 3 dni to czy mogłam mieć owu z tego mniejszego ostatecznie?
Wiecie, hormon z pierwszych dni wyszedł z 1 pęcherzyka a potem dorósł ten mały i test znów wykazał hormon. I pękł z komórką jajowa ten mały.
Jeśli tak, wyjasniloby ten ból do wtorku środy a ja sexowalam się do poniedziałku.
Wiem ze to już po zabawie, ale pytam czy to jest możliwe.
PAP - mój spermowy król strasznie mnie zdolowal wczoraj. Sama nic nie zdzialam. Albo dojrzeje albo nic z tego.
Dzięki za wsparcie.2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
Water nigdy nie slyszalam o tym zeny byl sposob na tarczyce bez lekow.
Jestem po wozycie i gina.wkurwil mnie troche bo oczywiscie zaprasza na monitoring cyklu i "znajdzie mnie pani na znanym lekarzu tamnsa podane kliniki i dni w jakie pracuje"ale sprawdzil na usg i jest slad po owu z prawego jajnika (obudzil sie krol..to dlatego nic mnie nie bolalo), po obrazie usg nie mam pcos ale powiedzial,ze wg niego slabo przyrasta mi endo.pytalam co mozna z tym zrobic -powiedzial ze mozna cos zrobic ale najpierw mam zrobic badania ktore zlecil tsh testosteron glukoza i progesteron uwaga w 20dc czyli za 3dni i 3dni po owulacji.slyszalyscie o badaniach w 20dc? Dupka nie dal bo powiedzial ze najpierw badania.. takie to chuju muju. Zenym tak na necie mogla dupka kupic a tu kurde nikt nie sprzedaje..Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt