Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba zejde z bolu tak boli mnie bark, takiego bolu jeszcze nie doświadczyłam. Rano jest dobrze dopoki czegos nie dźwigne, dzis 2 kg lubianka truskawek to byl wyczyn i niewazne ktora reka wezme. Teraz nawet jak siedze i sie nie ruszam to boli az stekam. Chyba bede musiala odwiedzic lekarza.
-
Iza daj sobie na luz trochę, ja też mam pracę fizyczna do tego wkoło domu ale przychodzi taki czas ze mam wyjebane nie będę robić coś kosztem zdrowia sorry ale odpoczrla bym sobie z 2 dni na twoim miejscu mimo że ktoś by krzywo patrzal tym bardziej że u CB chyba ma kto pracować co i 2 dni nikogo nie zbaei.
-
nick nieaktualnyGibonek ja i tak ostatnio niewiele robie, jak bylo cieplo to wstawalam rano i dopoki corka spala to rwalam truskawki a potem głównie z corka z jak juz to lajcik praca-siedzenie i szypułkowanie truskawek i to krotko bo córka zle się czuje i potrzebuje kogos ciagle do opieki. Ale widze ze ta lajcik robota najbardziej mi szkodzi. Ale dzis nerwa zlapalam bo tesciowa wszystkich ludzi zgarnela do siebie a moje truskawki sie marnuja i powiedzialam ze od jutra biore 4 osoby i nie dam dopoki bedzie co u mnie rwac.
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Kasia taaaa ciążowy. Chciałam zobaczyć czy jeszcze się Pregnyl utrzymuje bo miałam podany 10dni temu. Ale jestem pewna,że to Pregnyl niestety...
Ja za każdym razem jak robiłam test to wierzyłam, że się udało
-
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Czyli ciążowy? A może to ciąża?
Ale byłoby pięknie:)
No pewnie ze pieknie by bylo tylko ten pregnyl to nic innego jak hcg stad 2 kreski. Dlatego nie powinno sie robic testu zbyt wczesnie. Adele mam nadzieje ze te 2 kreski juz nie znikna. -
nick nieaktualnyObudziłam sie o 4 rano, patrze na termometr a tam 4 st. Brrr...
Mąż kaze mi siedziec w domu, mowi ze on pojdzie rwac nasze truskawki.
Ale sytuacja z temp.u mnie ladna, drugi dzien prawie 37,2. Wiem ze jestem przeziebiona ale chyba to sprawka proga. -
Adele życzę Ci aby krecha ta druga została z Tobą
A skąd wiadomo że druga krecha nie jest już pregnylowa?2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
water nie wiem skad haha
zawsze sikam 12dpo i jak by mi wtedy wyszla 2 krecha to bym nie wiedziala czy to pregnyl czy nie.. wiec stwierdzilam,ze sikne jeszcze wczesniej zobaczyc. W sumie mialam nadzieje,ze nie zobacze kreski ale jest blada wiec pewnie jakies resztki juz. Kazdy organizm inaczej reaguje czytalam,ze jednym 5 dni po pregnylu test byl juz negatywny a innym 12 dni po byl jeszcze pozytywny... -
No to u mnie po zabawie.
Nic Wam nie pisałam ale miałam ogromną nadzieję, bo po dwóch przypadkach podbarwionego sluzu cały czas było czysciutko.
Dzisiaj wzięłam sobie ten test żeby z drugiego sikania go zrobić. Dzisiaj 27dc i ku@##@@ siknelam czekam na wynik, podcieram a tam kur@@@@@@ brązowo.
Zawsze to samo! Jak już się zadecyduje na test to w sekundzie przychodzi pieprzona @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 08:36
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
water ale co wyszlo na tescie? musisz cos zrobic z tymi plamieniami... najlepiej najpierw sprobowac luteina lub dupkiem mimo,ze proga mialas dobrego ale on jest wyrzucany pulsacyjnie wiec nie wiadomo jaki bylby innego dnia.. a jak dalej by byly plamienia to mysle,ze histro by cos pokazalo. Bo przeciez z czegos te plamienia sa...