Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele lh estradiol (na tym mi najbardziej zalezalo) ale w pakiecie jeszcze prolaktyna i progesteron byl i fsh hehe.kurde ale jaka zlosliwosc! Jeszcze nie mam tego wyniku! Ostatnio jak robilam to jakos juz po15tej mialam a teraz w diagnostyce mam napisane,ze brak wynikow w formie elektronicznej a czytalam,ze to chodzi o to ze jeszcze je wprowadzają czy cos tam. WrrrSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
pap86 wrote:Adele a moze to po pregnylu? Moze byc taki skutek uboczny w ulotce?
Ja juz widze,ze dzis sie nie doczekam wynikow kurdeoby jutro byly z rana.
Pewnie może być po nim...Może jeszcze się pojawią wyniki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis na glowie mialam dwie chorowitki, corka marudna jesc nie chce, staje na uszach zeby cos zjadla bo z glodu na wymioty ja bierze, druga-babcia męża, od cisnienia slabo sie czuje, wymiotuje, boli ją zoladek, tez nie chce jesc. Ale jestem pewna ze te przypadki to nie jelitowka. I tak chodzę i im wtykam, chce im pomoc. Dorzucic do tego truskawki i kociol murowany.
-
Plamienia niestety utrzymują się cały czas. co prawda bardzo niewielkie brązowe ale jednak są.
najważniejsze że nic się nie odkleja i tętno jest ładne.Kat83 lubi tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Adele27 wrote:gibonek a kiedy będziesz sikać? Ja sikne w czw 10dni po Pregnylu zobaczyć czy jeszcze się utrzymuje później sikne 12-13dpo
pap to czekamya jakie badania zrobiłaś ?
To ja już powinnam dziś ostatnia tabletka dupchaston może sine w piątek -
Adele27 wrote:Ale mam humory.. czyżby już pms ..? Ehh na zmianę krzyczę i przytulam męża.. biedny już nie kuma o co mi w końcu chodzi...
Ja mam to samo przestałam się odzywać bo nawet sos coś ostatnio mówiła i już miałam na końcu języka by jej ppcosnac ale ja akurat jestem z tych co się zamkną i przemilcza. -
Hej
mialam dzis siknac zobaczycz czy Pregnyl jeszcze jest ale musialam wstac w nocy siku no i dupasikne jutro 10dni po podaniu.
W ogole wczoraj mialam mocne bole brzucha raz po prawej raz po lewej. Juz sobie wkrecilam,ze jakas torbiel mi tam pewnie rosnie no ale na usg niby zadnej nie bylo.. dzis znow z rana cos pobolewa.. zdaje sobie sprawe,ze te wszystkie leki przy stymulacji moga miec na to wplyw..
pap sa te wyniki ??? -
nick nieaktualny
-
Oj water gibonek adele ale ja bym chciala zebyscie te 2kreski wysikaly... to i ja bym sie podbudowala i moze i nam by sie udalo hehe..
Mam z rana wyniki. Napisze Wam w nawiasie norme dla fazy owulacyjnej bo to wczoraj 14dc a owulacje zwykle mialam sadzac po bolu i temperaturze ok16dc). Najwazniejszy byl Lh i estradiol bo to on mowi o zblizajacej sie owu. I tak LH 11mlU/ml (faza owu 14-95), estradiol 281pg/ml (fo 41-398) progesteron 0,31 ng/ml(fo 0,121-12) prolaktyna 193mlU/ml (102-496).
Ja to rozumiem tak,ze wg estradiolu na bank jest juz 1gotowa komorka jajowa bo na jesna przypada 150estradiolu ale piku LH jeszcze nie bylo -czyli jestem jeszcze przed owulacją i to by sie zgadzalo. Jeszcze zaraz napisze na innym temacie do mądrzejszych glow. A w piatek ide do nowego gina to sprawdzimy mam nadzieje na usg czy byla owulacja (to bedzie 17dc)
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt