Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
water no rece opadaja z tymi chlopami czasem
Ty wez mu powiedz, ze moj ma 2 metry wzrostu, chlop zbudowany jak dab i szoruje czolem o sufit.
Normalnie dupny wiking.
Aktywny fizycznie, w super formie. I sie wzial i zbadal i co? I dupa, bo mial za pierwszym razem tylko 1% morfologie. I badz tu czlowieku madry. Poltora roku diet i supli nam zajelo, zanim dobilismy do 3%.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ciekawe co u nas tzn.u mojego wyjdzie. Chlop zarobiony po uszy, ja juz spie jak on wraca z pracy, jak ja wychodze rano na pole to on jeszcze spi, zapie... równy, on tylko sie położy to juz spi, ja dzis bajki ogladalam z corka az usnelam, wogole dzis źle sie czuje, w glowie sie koluje, brzydkie zapachy mula, zmeczona jestem i bez sily. I jak z tego ma byc ciaza? Jeszcze corka chora, marudna, jesc nie chce, widac ze zle sie czuje a jak zle sie czuje to na krok od siebie nie pusci, aby tylko jej przeszlo bez antybiotyku. I dzis zamiast isc spac to musze jakis obiad na jutro zrobic, trzeba cos jesc bo z braku czasu to i dieta do d... Do tego nerwy, ludzie nie chca rwac bo za malo placimy, ceny truskawek ida w dol, ciezko sprzedac, dzis mialy isc na eksport ale podniesli wymagania i tesc sie wkurzyl, zapakowal na samochod i pojechal na rynek. Aby tylko to jakos upchnal. Przetrwam to jakos.
-
nick nieaktualny
-
Water moze mąż sobie przemysli na spokojnie.. niestety musi skumac,że nasienie może się popsuć z czasem a bez tego większość lekarzy nie będzie chciało się zająć tobą...ehh
-
kurcze dziewczyny, co robić?
właśnie zobaczyłam lekkie plamienie, takie lekko różowe gęstawe. popłakałam się.
chyba zapomniałam rano luteine wziąść i sex był rano. szyjka teraz dosyć nisko jak aplikowalam luteine.
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana może to nic groźnego..weź lutkę jak najszybciej i odpoczywaj. Może uda ci się jutro dostać do gina żebyś była bardziej spokojna
Rozczarowana lubi tę wiadomość
-
Spokojnie, jak sie bedziesz denerwowac, to sobie zaszkodzisz. Popukaj do ginow gdziekolwiek jutro. Moja psiapsiola rok temu plamila i krwawila przez pierwsze 3 miesiace i dzidzia jest zdrowa.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
water wrote:I dupa. Mialam tam nie iść. Posprawdzal wyniki i powiedział że robienie proga jest bez sensu. Dzisiaj wysoki jutro niski a pojutrze znów wzrośnie
Na plamienia nic nie dał bo te moje to nic strasznego to tylko podbarwiony śluz.
Kazał czekać do @ i jak przyjdzie to m ma zrobić nasienie. Wtedy on jak je zobaczy zleci co dalej. Może wtedy zleci posiewy i coś tam jeszcze. Potem ewent ta drożność. Ale bez nasienia nic się nie posunie.
I chxxx wracam do domu a mi m mówi ze on się nie będzie badał bo on ma dobre!
Pytam na jakiej podstawie tak sądzi. On, że wie i już. To się spytalam czy ostatnio zrobił komuś dziecko że wie! ręce mi opadły
Pytam sie dlaczego 2 tyg temu nie miał nic przeciwko a teraz tak. Mówię, ja się badam bo jak widać coś jest do dupy. A on, ze badam się bo chcę!
Koniec aktu.
Kurtyna
Mój był speszony musiał badać nasieniec pytał się czy musi ale na tyle dobrze się dogadujemy że porozmawialismy otwarcie i było ok to jest ich męskość więc wiesz delikatnie. -
Nasienie wynik mój mąż pracuowal bardzo ciężko w polu w słońcu czy deszczu oczywiście widok owocna w tyg to rzadkość bo wiadomo faceci o to nie dbają obiady słoiki paczuszki a i jeśćze mój mąż miał za młodu jakiś zabieg na jądra a wyniki wyszły super więc nie ma reguły w jakich warunkach przebywa chyba że organizm jest inny.