Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
czuję się dziś jak kupa... sory.. jakis katar znow mi sie przyplatal, wypryszczyło mnie po tych wszystkich hormonach do tego opryszka na pol wargi
gibonek no to moje o wiele wieksze byly..a to na tym 18mm dostalas zastrzyk czy bez pekly ? -
water moj maz jak kolejny raz z rzedu mu sie w ramie wyplakalam to sam powiedzial,ze pojdzie na badanie nasienia a wczesniej tez mu dawalam cos do zrozumienia ale w koncu sam podjal decyzje
-
Hej dziewczyny. Dawno tu nie zagladalam. Gratulacje dla nowych ciezarowek i mocne kciuki dla pozostalych. Moze mi pomozecie. Od wczoraj (wczoraj i dzis rano) mam rozciagliwy sluz jak bialko jaja kurzego ale wczoraj do tego potwornie bolal mnie lewy jajnik wiec nic nie bylo, myslicie ze jest jeszcze szansa dzis wieczorem? Nigdy nie mialam wyraznwgo sluzu wiec i go nie obserwowalam. Nie wiem ile od rozciagliwego jest owu
-
wisieninka jesli masz dalej dobry sluz, to szanse sa
Nie wiadomo wlasciwie, kiedt dokladnie boli, czy sama ovu czy zaraz przed / po. A jajco zyje do 24h, wiec dzialaj dzisiaj
water pogadaj z chlopem, ale sie wycisz najpierw, bo cie szlag wezmie po drodze i jeszcze mu cos powieszGleboki oddech kochana. Faceci sa czasem tacy uparci... Ale wiesz co, ja tam wole czasem tylko to i owo pokazac
jak sobie pomysle, ze trzeba by sie zmiziac gdzies na czas w pokoiku, to mi slabo
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:wisieninka jesli masz dalej dobry sluz, to szanse sa
Nie wiadomo wlasciwie, kiedt dokladnie boli, czy sama ovu czy zaraz przed / po. A jajco zyje do 24h, wiec dzialaj dzisiaj
water pogadaj z chlopem, ale sie wycisz najpierw, bo cie szlag wezmie po drodze i jeszcze mu cos powieszGleboki oddech kochana. Faceci sa czasem tacy uparci... Ale wiesz co, ja tam wole czasem tylko to i owo pokazac
jak sobie pomysle, ze trzeba by sie zmiziac gdzies na czas w pokoiku, to mi slabo
Kat dzieki za odp.zla jestem ze wczoraj nic nie bylo ale nigdy tak mocno nie bolal mnie jajnik
-
wisieninka_89 wrote:Kat dzieki za odp.zla jestem ze wczoraj nic nie bylo ale nigdy tak mocno nie bolal mnie jajnik
nie ma co byc zla tylko dzialac dzis na spokojniea ktory masz dc? mniej wiecej wiesz kiedy przewaznie byla owu ?
-
Adele27 wrote:nie ma co byc zla tylko dzialac dzis na spokojnie
a ktory masz dc? mniej wiecej wiesz kiedy przewaznie byla owu ?
-
Water u mnie też tak było. Mąż cały czas mówił, że pójdzie ze to nie problem itd. czas mijał, ja w ciążę nie zachodziłam. Aż mi endokrynolog powiedział, że mąż musi się przebadać bo u mnie będą szukać niewiadomo czego a okaże się, że wina jest tutaj. Jakie było moje zdziwienie jak nagle że on nie pójdzie bo przecież dwa razy w ciąży byłam. A my musimy latać co chwilę do gin, myślę że to gorsze niż iść i się spuścić do pojemniczka
ale poszedł w końcu i wszystko ok wyszło, nawet mu się podobało ostatecznie
-
wszystko jest ok. nic złego się nie dzieje.
fasolka ma 5mm, tętno 114.
zwiększamy luteinę do 100 i dodatkowo aż nie ustanie plamienie dupka.kehlana_miyu, Urszulka89, aLunia, karolcia87, DoveLove lubią tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
water wrote:aLunia - czyli nie tylko mój taki
rozbawiłaś mnie, że potem mu się podobało
Rozczarowna - ufff! zrelaksuj się w miarę możliwości
dzisiaj 25dc, macam się jak szurnięta po cyckach i z wielkim stresem chodzę do toalety, żeby nic nie było.
No ale tak mam co miesiąc
Proga masz ładnego, ja takiego miałam na początku ciąży kiedy testu jeszcze nie zrobiłam :p
moja gin mówi, że przy staraniach najlepiej jak tsh jest poniżej 2. Ja miałam zawsze ok 2 i pilnowała żebym nie było ponad.
-
water wrote:aLunia - czyli nie tylko mój taki
rozbawiłaś mnie, że potem mu się podobało
Rozczarowna - ufff! zrelaksuj się w miarę możliwości
dzisiaj 25dc, macam się jak szurnięta po cyckach i z wielkim stresem chodzę do toalety, żeby nic nie było.
No ale tak mam co miesiąc
Mówił, że fajny klimat i że mogłam iść z nim;) -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Hej
czuję się dziś jak kupa... sory.. jakis katar znow mi sie przyplatal, wypryszczyło mnie po tych wszystkich hormonach do tego opryszka na pol wargi
gibonek no to moje o wiele wieksze byly..a to na tym 18mm dostalas zastrzyk czy bez pekly ?