Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Water no wyniki to masz baaarszo ladne! Tylko tsh w normie ale mowi sie,ze przy staraniach 1powinno byc (choc gdzies przeczytalam,ze podobno sie tez od tego odchodz i jak norma to norma). Proga to ty masz boskiego!! Ja to bym Ci proponowala zrobic jeszcze dwa razy proga-za 2i za 4dni to wtedy sprawdzila bys jak Ci spada progesteron i czy za szybko i stad plamienia. No chyba ze bedzie Ci rosl bos sie zaplodnilaSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele skoro dwa jajka pekly to super! To oby oby oby!!!
co do wielkosci jajek no to wlasnie one pękają tak jak organizmowi sie wydaje,ze są dojrzale. I raz moga peknac przy 18mm a raz przy 25mm. Bedzie dobrze
no Adele jak Ty bys teraz zaszla to by bylo suuuper!!!!! To bys odblokowala temat hahah
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
No coz dziewczynki- no teraz trzeba odczeka swoje do testowania. Chyba najmniej ze 12dni a lepiej nawet i 14.
U mnie dzis chyba 13dc. Jutro ide z rana robic estradiol i lh bo wg obserwacji cykli i mierzenia temp to owu mam w 16dc wiec sprawdze po tych 2badaniach czy zanosi sie na owu (estradiol musi byc przynajmniej 150-200bo tyle przypada na 1dojrzałą komorke, a lh powinno pokazac jak daleko do owu).a w pt ide do jakiegos nowego gina sprawdze czy byla owu(to bedzie 17dc) i moze uda mi sie dupka albo lutke wycyganic.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wrocilam z corka od pediatry, antybioryku nie dostala ale dobrze nie jest. I bidula nic nie chce jesc, najlepiej jakby siedziala w domu ale ja musze do roboty, sami to pekna i nie zrobia tego, szykujemy dzis truskawki na eksport, niecierpie tego. Moze córka pojdzie ze mna, tam jest chlod i cien.
-
nick nieaktualnyU mnie dziś 6dc dopiero. Ale nie wiem czy będę szła na monit w ogóle. Wiem że dziewczyny na wątku innym brały coś na pęcherzyki i bez leków na drugą fazę zachodzily.
Mój M. Mnie drażni. Drażni mnie to w jakim jesteśmy miejscu cały czas. Jestem Niecierpliwa ale czas leci a u nas od dłuższego czasu nic nie idzie do przodu. Miało być inaczej a wychodzi jak zwykle do dupy. W ciąży też nie wiem czy chce być. -
nick nieaktualnyAdele a probowalas pasty do zebow na opryszczke? Czasami udaje sie ja zatrzymac. I z mojego wlasnego doswiadczenia-jak pojawia sie opryszczka to na ogol przeziebienie sie nie rozwinie, poprostu ten wirus akurat sie uaktywnia a inne nie. Wiec wole opryszczke niz katar i kaszel.
-
Iza już smaruję hascovirem.. oby się nie rozwinęła ble
Hugolina musisz się uzbroić w cierpliwość i podejść do kolejnej stymulacji.. 1 to nic nie da.. mój gin mi dziś powiedział,że max 6 cykli będziemy z nią próbować -
gibonek wrote:Przypomnij ile tam było kurde tobie 2 a mi z 6 pękło ale mam nadzieję że chociaż 1 będzie gotowy
Miałam dwa 25 i 26mm.. a ty jakiej wielkości miałaś te 6 ???