Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Po porodzie nie pojawiła się u mnie miesiączka. Lekarz dał mi duphaston na wywołanie i pojawiła się 30 maja. Od tego czasu robię testy owulacyjne i narazie owulacji nie zaobserwowałam. Byłam na kilku usg i dopiero 25 czerwca widoczny był pęcherzyk o średniej średnicy 14 mm. Wczoraj w 28 dc, 27 byłam na usg i lekarz powiedział, że jest pęcherzyk o długości 18mm a endometrium ma okolo 14mm i wydaje mu się, że owulacji raczej nie będzie. Czy któraś z was miała podobną sytuację? Czekam na owulację bo bardzo chciałam zajść w drugą ciążę, a lekarz nie nastawia mnie optymistycznie. Czy według was jest szansa na późną owulację?Applejoy lubi tę wiadomość
-
Morsi wrote:Cześć dziewczyny,
Po porodzie nie pojawiła się u mnie miesiączka. Lekarz dał mi duphaston na wywołanie i pojawiła się 30 maja. Od tego czasu robię testy owulacyjne i narazie owulacji nie zaobserwowałam. Byłam na kilku usg i dopiero 25 czerwca widoczny był pęcherzyk o średniej średnicy 14 mm. Wczoraj w 28 dc, 27 byłam na usg i lekarz powiedział, że jest pęcherzyk o długości 18mm a endometrium ma okolo 14mm i wydaje mu się, że owulacji raczej nie będzie. Czy któraś z was miała podobną sytuację? Czekam na owulację bo bardzo chciałam zajść w drugą ciążę, a lekarz nie nastawia mnie optymistycznie. Czy według was jest szansa na późną owulację?
Przepraszam ze polubiłam ale chciałam zacytować. Czy masz jakieś problemy z Pcos?
[/url]
-
nick nieaktualnyNo lekko się stresuję ale ciążę wykluczam
jakoś ciężko byłoby mi w to uwierzyć.
Kupię test bo mi niedobrze i rano jeść mi się jakoś nie chce. I przy myciu zębów bierze mnie na wymioty.
Na ciążę nie liczę raczej. Dam znać. Rano albo może i dziś sikne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Kupię dwa
trzymam kciuki!
Marsi wydaje mi się, że w 28dc to już nie czas na pozna owu. Wchłonie się zapewne. Przynajmniej powinien
Mam już wiedzę jak to u mnie będzie z kasą. Więc dodatek stażowy od razu. Po 2 miesiącach premia regulaminowa. Dodatkowo co kwartał premia okresowa. I jak będzie dobrze to i uznaniowa będzie. Jakoś z tego coś tam skapnie;)
Za to zaraz dostanę kasę za wczasy pod gruszą-super
No i jeszcze nie zaczęłam pracy A już wykorzystałam cały urlop do końca roku.
To teraz jeszcze córeczka:)2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Przez chwilę wydawało mi się że widzę dwie kreski. Ale chyba nie hahaha nie ma ciąży z tego moczu. Rano powtórzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny