Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem dziś 3dpo i UWAGA nie bolą mnie cycki !! i kurde zastanawiam się czy to dobrze
zaczęłam znów niepokalanka brać w tym cyklu. Może jednak jak mnie bolą zawsze cycki to świadczy o przebytej owu.. dziś zobacze na usg co tam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wlasnie postaniwilismy ze jedziemy na wakacje po 12 sierpnia i juz nie bede patrzec na to kiedy mi okres wypada tylko na to zebysmy z robota sie wyrobili i wszystkim innym typu kupno samochodu, urodziny corki przed wakacjami. moze trafimy na fajna pogodę, jak nie to trudno. A jak obiad nastawie to dzwonie i zapisuje sie do ginki która robi sono hsg. Musze sprawdzic drożność jajowodow. Chcialabym na przyszly tydz.to podejrzalabym czy owulka byla i jakie jest endometrium.
-
No i u mnie lipa...
Na lewy jajniku miałam w pn pęcherzyk 26mm którego dziś w ogóle nie widać.. nie wiadomo o co chodzi a za to mam 2 torbiele 18 i 19mm... Całe szczescie,że pękł ten co był na prawym jajniku.. ehhhh ja to mam pecha.. w 26dc znów mam.jechac na kontrolę czy te torbiele się wchłoną... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niby takie torbiele się same wchaniaja.. dodatkowo luteina też ma pomóc.. ale najlepsze,że on nie widział żeby ten pęcherzyk co miał 26mm był gdzies .. to ja się pytam gdzie on się podział niby....?? Może pekl a on tego nie zauważył na USG.. sama już nie wiem.. bo te torbiele to wyglądają jak na pęcherzyki które zaczęły później dojrzewać..
-
nick nieaktualny