X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o drugiego maluszka
Odpowiedz

Starania o drugiego maluszka

Oceń ten wątek:
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele straszna sraka z tymi torbielami. To niech gin ma nauczke ze trzega wczesniej zastrzyk dawac. Ale probuj jeszcze z clo.w koncu sama mowilas ze pare cykli trzeba.

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugo, Adele tulam :( Straszna lipa. Czlowiek sie nakreca, ze na stymulacji to juz na pewno sie uda i jak nie wychodzi, to jakos bardziej boli. Wiem :( Odpocznijcie kochane.

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis 17dc a ja twierdze ze jest juz po owu. Ha, w koncu w normie a nie 22-24dc i mam nadzieje ze sie nie myle.

A dla potrzebujacych i zainteresowanych -mieszanka: 4 kapsulki wiesiolka, 2 szklanki siemienia, garsc migdalow i 8-10 morelek suszonych daje rade. W koncu byl przyzwoity śluz. Migdaly i morele to raczej na endo, zobaczymy co bedzie za 2 tyg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @na całego. Idę po południu na wyprawę do zoo z dziećmi. Odpocznę mam nadzieję nad morzem bo chyba do tego czasu nie ma jak :P oby prognozy się sprawdziły. Wit d trzeba łapać :)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina,a gdzie nad morze jedziecie?

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok temu byłam w takim fajnym miejscu w Pobierowie Holiday Park & Resort. W tym roku do Ustronia Morskiego też do nich. Dla syna jest tam raj. Nawet jak pogoda nie do końca dopisze.

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja z nad morza, ale to Trójmiasto ;)

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My przez ostatnie dwa lata byliśmy w Sianożętach w Collins beach, teraz tam zrobili drugi kompleks Holiday i jest basen - część dla dzieci jest kryta więc nawet jak brzydko można korzystać. :) Również raj dla dzieci, wybieraliśmy głównie pod Lilkę. W następnym roku pojedziemy tam z Majcią :D

Hugolina87 lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Adele27 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina87 wrote:
    Rok temu byłam w takim fajnym miejscu w Pobierowie Holiday Park & Resort. W tym roku do Ustronia Morskiego też do nich. Dla syna jest tam raj. Nawet jak pogoda nie do końca dopisze.

To niedaleko mnie :P

Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza to co Hugolina napisala - ten holiday resort nad morzem to normalnie cos dla Was! Ale bys wypoczela.. :)
    My w tym roku full wypas wakacji nie bwdziemy mieli. Siedzimy w domu (na szczescie mamy ogrodek :) ) i ewentualnie jedziemy cos w stylu do babci a wies, do ciotki do innego miasta i moze uda nam sie do gdanska na pare dni wyskoczyc bo mamy tam znajomego, ktory nas zaprosil i nawet da rade wytrzymac z naszym synkiem hehe (ale znajomy duzo pracuje to tyle co wieczorami hehehe)

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pap patrzylam ale ceny nie dla mnie. Szukam czegos tanszegon jakiegos pokoiku u prywaciaza. Tyle codziennie sie nazapie... a kasy tak dużo nie wpada, musze dobrze liczyc żeby starczylo.

• gibonek Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2018, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:
    No i u mnie lipa...

Na lewy jajniku miałam w pn pęcherzyk 26mm którego dziś w ogóle nie widać.. nie wiadomo o co chodzi a za to mam 2 torbiele 18 i 19mm... Całe szczescie,że pękł ten co był na prawym jajniku.. ehhhh ja to mam pecha.. w 26dc znów mam.jechac na kontrolę czy te torbiele się wchłoną...

Adele kurde to nie fajnie, jakiś dziwny ten gin, ale mój też czasami mnie wkurza. A ty pijesz jakiś suplement typu inofolic miostygyn. Teraz to nie wiem czy clo będzie odpowiednie. Chyba bym się zastanowiła. Ja też miałam duża skłonność do torbieli. Ale jak zaczęłam dietę metę i suplement 2 lata jak nie było ani jednego. Chociaż nie wiem czy teraz jest wszystko ok bo odstawilam dodatkowe suplementy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonczylam rwanie truskawek. Przetrwalam to.

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele a. Gdzie mieszkasz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam z zoo. Cała wyprawa zajęła 6 GODZIN. TAK SIĘ ZMECZYLAM ŻE nad morze mój. M BĘDZIE SIĘ ZAJMOWAŁ MŁODYM. Dziecko mam niereformowalne. Mówisz do słupa a słup jak dupa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hugolina to moja dolaczy do twojego, tez nic nie slucha. No moze poza "chcesz czekolady?".

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn wpada w jakiś amok i robi co mu się podoba. Nic do niego nie dociera. Mial frajdę. Tyle dobrego. Zasnął w drodze powrotnej. Oby spał do rana :D

• water Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza W końcu! :) teraz olej teściowa i zrób coś dla siebie

Hugolina udanych wakacji. Nad morzem powinniście mieć teraz pogodę. Gdzie byliście w zoo?

2023 - wracam do gry
    podejrzenie adenomiozy
    ♂️ - nasienie - 3.2023 - 0 :(

plan na badania:
    ♀️ - hormony, histero

2019 - 2021 przerwa
    2018 - nie poszło
    pjp - III-V.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Berlinie. U siostry jestem w odwiedzinach :) oby pogoda się sprawdziła z prognoz to źle Nie będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest. Mamy zarezerwowany pokoj na wakacje w Miedzywodziu. Teraz samochod trzeba kupic. Jedno z glowy. Wyjezdzamy 13 sierpnia.

Urszulka89, kehlana_miyu, jangwa_maua, water lubią tę wiadomość

‹‹ 1029 1030 1031 1032 1033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ