Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzis 17dc a ja twierdze ze jest juz po owu. Ha, w koncu w normie a nie 22-24dc i mam nadzieje ze sie nie myle.
A dla potrzebujacych i zainteresowanych -mieszanka: 4 kapsulki wiesiolka, 2 szklanki siemienia, garsc migdalow i 8-10 morelek suszonych daje rade. W koncu byl przyzwoity śluz. Migdaly i morele to raczej na endo, zobaczymy co bedzie za 2 tyg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My przez ostatnie dwa lata byliśmy w Sianożętach w Collins beach, teraz tam zrobili drugi kompleks Holiday i jest basen - część dla dzieci jest kryta więc nawet jak brzydko można korzystać.
Również raj dla dzieci, wybieraliśmy głównie pod Lilkę. W następnym roku pojedziemy tam z Majcią
Hugolina87 lubi tę wiadomość

-
Hugolina87 wrote:Rok temu byłam w takim fajnym miejscu w Pobierowie Holiday Park & Resort. W tym roku do Ustronia Morskiego też do nich. Dla syna jest tam raj. Nawet jak pogoda nie do końca dopisze.
To niedaleko mnie
-
Iza to co Hugolina napisala - ten holiday resort nad morzem to normalnie cos dla Was! Ale bys wypoczela..

My w tym roku full wypas wakacji nie bwdziemy mieli. Siedzimy w domu (na szczescie mamy ogrodek
) i ewentualnie jedziemy cos w stylu do babci a wies, do ciotki do innego miasta i moze uda nam sie do gdanska na pare dni wyskoczyc bo mamy tam znajomego, ktory nas zaprosil i nawet da rade wytrzymac z naszym synkiem hehe (ale znajomy duzo pracuje to tyle co wieczorami hehehe)
Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:No i u mnie lipa...
Na lewy jajniku miałam w pn pęcherzyk 26mm którego dziś w ogóle nie widać.. nie wiadomo o co chodzi a za to mam 2 torbiele 18 i 19mm... Całe szczescie,że pękł ten co był na prawym jajniku.. ehhhh ja to mam pecha.. w 26dc znów mam.jechac na kontrolę czy te torbiele się wchłoną...
Adele kurde to nie fajnie, jakiś dziwny ten gin, ale mój też czasami mnie wkurza. A ty pijesz jakiś suplement typu inofolic miostygyn. Teraz to nie wiem czy clo będzie odpowiednie. Chyba bym się zastanowiła. Ja też miałam duża skłonność do torbieli. Ale jak zaczęłam dietę metę i suplement 2 lata jak nie było ani jednego. Chociaż nie wiem czy teraz jest wszystko ok bo odstawilam dodatkowe suplementy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza W końcu!
teraz olej teściowa i zrób coś dla siebie
Hugolina udanych wakacji. Nad morzem powinniście mieć teraz pogodę. Gdzie byliście w zoo?2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny