Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak co miesiąc
w tym teście poprostu widać gdzie ta kreska druga powinna się pojawić i stąd przez chwilę miałam zwidy że się robi coś. Dziś mnie brzuch lekko bolał. Ale. To. Może być i jedno i drugie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 17:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugo masz kreski w oczach jak ja ostatnio
Ale super by bylo, gdyby jednak... trzymam kciuki tak na wszelki :*
Nawet nie mam czasu zagladac ostatnio, pracuje non stop bleeee... I upal nam doskwiera w UK, brytyjczycy nie moga wyjsc z podziwu. Juz drugi tydzien NIE PADA hahaha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Hugolina dopóki nie ma @ to trzymam kciuki
Ja jutro znów monitoring... Ehh chyba sobie zrobię po 3 cyklach z Clo przerwę od tych stymulacji.. jestem tym już zmęczona... -
Hej dziewczyny.
Wczoraj byłam u gina. Fasolka ma już 3cm. Nawet relaczkami już macha.
Poradźcie jakiś kem przeciw rozstępom! Zaczynam rosnąć na całego. Już 4 kg do przodu.kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:Hej dziewczyny.
Wczoraj byłam u gina. Fasolka ma już 3cm. Nawet relaczkami już macha.
Poradźcie jakiś kem przeciw rozstępom! Zaczynam rosnąć na całego. Już 4 kg do przodu.
Ja mam już drugą ciążę krem przeciw rozstępom z Musteli. Po pierwszej ciąży mam praktycznie jednego rozstępa gdzieś pod linią majtek.Jeśli moę doradzić to rób raz w tygodniu peeling całego ciała żeby balsam lepiej się wchłaniał
poza tym moim zdaniem dużo daje też balsamowanie ciała przed ciążą.
-
nick nieaktualnyWątpię
zobaczę rano czy będzie sens marnować test.
. Ja słyszałam że rozstępy są (uwarunkowane) genetycznie i jeśli mają się pojawić to się pojawia, żaden krem nie pomoże. Może jedynie nie będą aż tak widoczne po ciąży już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:16
-
Hugolina87 wrote:Wątpię
zobaczę rano czy będzie sens marnować test.
. Ja słyszałam że rozstępy są genetyczne i jeśli mają się pojawić to się pojawia, żaden krem nie pomoże. Może jedynie nie będą aż tak widoczne po ciąży już.
Genetyczne nie są napewno ale można mieć skłonność.A bardziej nasza skóra.
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie daje juz rady, jestem wykonczona tą robotą. Dzis urwalam az 5 lubianek i zeszlam z pola, serce cos mnie teraz boli, tesciowie sie kloca, w domu trzeba posprzatac tak super bo przez robote to nie sprzatalam i moja wina ze córka caly czerwiec chora. Nawet na ❤ nie mam sily a plodne mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:41
-
Iza34 wrote:Dziewczyny nie daje juz rady, jestem wykonczona tą robotą. Dzis urwalam az 5 lubianek i zeszlam z pola, serce cos mnie teraz boli, tesciowie sie kloca, w domu trzeba posprzatac tak super bo przez robote to nie sprzatalam i moja wina ze córka caly czerwiec chora. Nawet na ❤ nie mam sily a plodne mam.
Bożeszzzzz dziewczyno, musicie coś zrobić z tym! Najlepiej byłoby się wynieść bo się wykończysz. A wtedy zobaczyłabyś że i ciąża i zdrowa córka by była.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrszulka taki czas. Normalnie truskawki rwiemy 3-4 tyg. W tym roku mam wczesne to zasuwam juz 6 tydz.a przed rwaniem 4 tyg.siedzialam w nich i pielilam bo nie mialam nikogo do pracy. Lacznie 10tyg.intensywnej pracy i to nie koniec bo co z tego ze pielilam jak tam łąka, redlanek nie widać. I życie byloby latwiejsze gdyby tesciowa bez problemu dawala nam rwaczy a nie 1 dzien w tyg.a ona nie chciala dac, klotnia o to, a jak mialam 2 osoby i jej pozyczylam na 2 dni to mi ich juz nie oddalz i kolejna klotnia, rwie sama, troche z mezem jak ma kto sie zajac corka. A ta ciagle nieszczesliwa, jak nie kolano to broda skaleczona, placz bo boli. Ja tyje bo zamuast jesc porzadnie to jem byle co no i bardzo pozno kolacje, hormony szaleja, wlosy wypadaja. mam dosc. Dociagne do niedzieli i koncze rwanie i mam wielka badzieje ze ludzie zostana i opiela moje truskawki bo sama to tam padne.