Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak co miesiąc
w tym teście poprostu widać gdzie ta kreska druga powinna się pojawić i stąd przez chwilę miałam zwidy że się robi coś. Dziś mnie brzuch lekko bolał. Ale. To. Może być i jedno i drugie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 17:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugo masz kreski w oczach jak ja ostatnio
Ale super by bylo, gdyby jednak... trzymam kciuki tak na wszelki :*
Nawet nie mam czasu zagladac ostatnio, pracuje non stop bleeee... I upal nam doskwiera w UK, brytyjczycy nie moga wyjsc z podziwu. Juz drugi tydzien NIE PADA hahaha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
nick nieaktualny
-
Hugolina dopóki nie ma @ to trzymam kciuki

Ja jutro znów monitoring... Ehh chyba sobie zrobię po 3 cyklach z Clo przerwę od tych stymulacji.. jestem tym już zmęczona... -
Hej dziewczyny.
Wczoraj byłam u gina. Fasolka ma już 3cm. Nawet relaczkami już macha.
Poradźcie jakiś kem przeciw rozstępom! Zaczynam rosnąć na całego. Już 4 kg do przodu.
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
Rozczarowana wrote:Hej dziewczyny.
Wczoraj byłam u gina. Fasolka ma już 3cm. Nawet relaczkami już macha.
Poradźcie jakiś kem przeciw rozstępom! Zaczynam rosnąć na całego. Już 4 kg do przodu.
Ja mam już drugą ciążę krem przeciw rozstępom z Musteli. Po pierwszej ciąży mam praktycznie jednego rozstępa gdzieś pod linią majtek.
Jeśli moę doradzić to rób raz w tygodniu peeling całego ciała żeby balsam lepiej się wchłaniał
poza tym moim zdaniem dużo daje też balsamowanie ciała przed ciążą.

-
nick nieaktualnyWątpię
zobaczę rano czy będzie sens marnować test.
. Ja słyszałam że rozstępy są (uwarunkowane
) genetycznie i jeśli mają się pojawić to się pojawia, żaden krem nie pomoże. Może jedynie nie będą aż tak widoczne po ciąży już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:16
-
Hugolina87 wrote:Wątpię
zobaczę rano czy będzie sens marnować test.
. Ja słyszałam że rozstępy są genetyczne i jeśli mają się pojawić to się pojawia, żaden krem nie pomoże. Może jedynie nie będą aż tak widoczne po ciąży już.
Genetyczne nie są napewno ale można mieć skłonność.
A bardziej nasza skóra.

-
nick nieaktualnyDziewczyny nie daje juz rady, jestem wykonczona tą robotą. Dzis urwalam az 5 lubianek i zeszlam z pola, serce cos mnie teraz boli, tesciowie sie kloca, w domu trzeba posprzatac tak super bo przez robote to nie sprzatalam i moja wina ze córka caly czerwiec chora. Nawet na ❤ nie mam sily a plodne mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 21:41
-
Iza34 wrote:Dziewczyny nie daje juz rady, jestem wykonczona tą robotą. Dzis urwalam az 5 lubianek i zeszlam z pola, serce cos mnie teraz boli, tesciowie sie kloca, w domu trzeba posprzatac tak super bo przez robote to nie sprzatalam i moja wina ze córka caly czerwiec chora. Nawet na ❤ nie mam sily a plodne mam.
Bożeszzzzz dziewczyno, musicie coś zrobić z tym! Najlepiej byłoby się wynieść bo się wykończysz. A wtedy zobaczyłabyś że i ciąża i zdrowa córka by była.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrszulka taki czas. Normalnie truskawki rwiemy 3-4 tyg. W tym roku mam wczesne to zasuwam juz 6 tydz.a przed rwaniem 4 tyg.siedzialam w nich i pielilam bo nie mialam nikogo do pracy. Lacznie 10tyg.intensywnej pracy i to nie koniec bo co z tego ze pielilam jak tam łąka, redlanek nie widać. I życie byloby latwiejsze gdyby tesciowa bez problemu dawala nam rwaczy a nie 1 dzien w tyg.a ona nie chciala dac, klotnia o to, a jak mialam 2 osoby i jej pozyczylam na 2 dni to mi ich juz nie oddalz i kolejna klotnia, rwie sama, troche z mezem jak ma kto sie zajac corka. A ta ciagle nieszczesliwa, jak nie kolano to broda skaleczona, placz bo boli. Ja tyje bo zamuast jesc porzadnie to jem byle co no i bardzo pozno kolacje, hormony szaleja, wlosy wypadaja. mam dosc. Dociagne do niedzieli i koncze rwanie i mam wielka badzieje ze ludzie zostana i opiela moje truskawki bo sama to tam padne.

przypuszczam że się przesunie. W końcu zmieniłam trochę tryb życia ostatnio a to też ma wpływ