Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie znowu cyrk jakis. 9dc, siknelam na owu testa i bach! Krecha ciemniejsza od kontrolnej. Czyli bedzie krotki cykl. A nic nie boli tym razem. Cudow nie bedzie, sluz slaby. Przynajmniej zbalamucilam meza dzisiaj
Chcialam odswiezyc material na owu za 3 dni a tu niespodzianka i to dzisiaj. Stres z glowy haha
water lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning
-
nick nieaktualnyA ja sie nie pomylilam i mialam owu normalnie, ten cykl w koncu zwykly 30 dniowy. Tylko od razu po owu cycki bola.
Ale zmarzlam, bylam na pikniku "sluzbowo"-obsluga kiermaszu przedszkolnego. Tesciowa chciala zostac jeszcze zostac na koncert ale dalismy wybor-albo wraca z nami albo zostaje i radzi sobie z powrotem sama. Wkurza mnie jej podejscie - macie kupic samochód lepszy niz ma sasiad, znajomy, brat meza i zaczela wypytywac jaki i za ile, a ja szybko odpalilam ze się zobaczy, jak cos znajdziemy to bedziemy myslec czy nas stac, mąż cos zaczal gadac a ja go lup w plecy przez siedzenie. Niech tesciowa sie nie miesza. Tyle lat jezdzi gratami a teraz chce zebysmy nowke z salonu kupili zeby nie byc gorszym. -
nick nieaktualny
-
Kehlana ja to bym Ci proponowala isc po prostu na monitoring dp gina sprawdzic czy juz masz owulacje
bo moze masz.
U mnie w tym tygodniu chyba zaczynaja sie dni plodne ale apke wyrzucilam i dobrse mi z tym :p heheheSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt

-
Pap, działam tak czy inaczej, więc na razie monitoring nic mi nie wniesie
Frustruję się tymi nieprzewidywalnymi cyklami, ale póki tak dużo karmię jest to raczej normalne ze wszystkiego, co czytam, więc głębsze badania zacznę jeżeli się nie unormują jak odstawię Adasia. Mam nadzieję, że do jesieni mi się uda, ale nie mam pojęcia jakim cudem, ten mój ssak jest bardzo zdeterminowany

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie miałam, Bogu dzięki, ale kilkoro znajomych z tym walczyło. Kojarzę, że trzeba zajrzeć do materaca i najlepiej poświecić latarką, bo podobno nie lubią światła i generalnie wyłażą tylko w nocy. Z tego, co mi opowiadali znajomi maję te paskudztwa swoje preferencje i rzeczywiście nie wszystkich gryzą. W necie powinnaś znaleźć lepsze rady z pierwszej ręki.

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyDziewczyny a probiwala ktoras soku z granatu? Pisza ze ma dobre wlasciwosci na PMS i menopauze, wogole na prace jsjnikow bo zawiera fitoestrogeny. Kiedys pilam 50ml dziennie do polowy cyklu i owulacje mialam tak ok 16dc, troche mi cykl regulowal. Narazie loxostaje przy tym co biore ale pozniej jeszcze sprobuje tego soku.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2023, 11:49
Iza34, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj po raz pierwszy pozytywny test owulacyjny
Może jednak coś będzie z tego cyklu. Najlepsze, że usypiałam dzisiaj synka tak długo, że mąż mi zasnął w międzyczasie i musiałam go budzić na seksy
jangwa_maua lubi tę wiadomość

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyOho, pms mi sie włączył. Coś wczesnie. Juz mam nerwa bo dziecko nie chce sie myc i na męża bo tak to trzyma moja strone a jak przychodzi do mycia zębów to na mnie wyskakuje ze zmuszam dziecko. I mielismy jutro jechac "zwiedzac" komisy i mu powiedzialam ze nie jade, niech sobie sam kupuje bo pewnie duzym i tak jezdzic nie bede bo on chce duzy i dalej bede sie tluc moja stara skoda. Do bani to wszystko. Jeszcze tesc z nami ma jechac i on tez mnie dzis niezle wku... Zachlanni tesciowie ciagle im malo kasy, na pyski popadaja ale zeby skasować czesc truskawek które niewiele dochodu przynosza to nie bo liczy sie tylko kasa. Boziu, ja chce byc w ciąży to przyszly rok niech sami zapie... tylko męża mi szkoda bo robi za free.
-
nick nieaktualnyI mąż mi namieszal bo uwaza ze po co mi hsg i te koszty jak rozwazamy in vitro. Wogole on uwaza ze u niego jest kompletna d... No bo spytalam co bedziemy dalej robic jak okaze sie ze jajowody są drożne.bo jakbeda nie drozne to zostaje in vitro albo nic.

a na nfz jak masz mozliwosc isc na wizyte to idz!