Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Dzieki. Ja juz dawno po. Wizyta i posiew na nfz, lekarz mily ale od razu wysyla do kliniki nieplodnosci, endo 5dpo 8mm i on twierdzi ze owulacji nie bylo.
Szkoda że nie zrobiłaś proga po owu choć jeszcze masz czas borobi się 5-7 dpo. I będziesz miała pewność czy owu była. 8 mm to jeszcze nie tragedia, ja przy staraniach miałam 8-9mm i lekarka mówiła że źle nie jest ale pasowałoby więcej. Dlateg też luteinę brałam. Dobrze, że te posiewy na NFZ Ci zrobili.
-
nick nieaktualnyUrszulka juz mi sie nie chce latac na te badania. Zdaje sie na los. Jak to czasami pisza -jedynym niepidwazalnym dowodem na wystąpienie owulacji jest ciaza. Po hsg niezaleznie od wyniku idziemy na badanie nasienia i od razu na wizyte w klinice. Zobaczymy co tam powiedza. Jak teraz się zapisze to jeszcze przed wakacjami zdazymy.
-
U mnie dupa. Boli mnie w pachwinach. Biustonosze nie ogarniaja tematu, a w talii jakbym założyła koło ratunkowe.
A jeszcze wczoraj zaczęłam się martwić co powiem w pracy. A teraz pukam sie w głowę. Dzisiaj już poznaje, że za 7dni termin @ A jeśli owu faktycznie była wcześniej to jeszcze szybciej.
Kat To będziesz mieć fajniemoże jeszcze w lipcu wybierzemy się na babia górę
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło
pjp - III-V.2017 -
nick nieaktualny
-
Iza chyba na stronach www klinik jest wsjo napisane. Iza a czy Wy tak naprawde chcecie ale tak chcecie oboje tego drugiego dziecka?nie jest to dla ciebie pewnego rodzaju ucieczka od codziennej pracy? Przeciez wiesz,ze tesciowa cie zajedzie na smierc gadaniem. Leczenie meza nie przynosi skutku zeby isc na inseminacje?Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap niby jest napisane ale jest kilka opcji i to zalezy od wielu czynnikow. Moze to byc 8 tys. albo 12tys. Corka bardzo chce siostre, mąż chce drugiego dziecka a ja prawde mówiąc sama juz nie wiem szczegolnie ze corka taka duza i ja mam coraz wiecej luzu. No i jak przypomne sobie pierwsza ciaze to az mna wzdryga, zero radosci tylko hustawka stresu zafundowana przez domownikow.
-
nick nieaktualny
-
Iza ja kupuje fertility men firmy wellman przez internet i nie wychodzi az tak drogo. Zobacz sklad na necie i poszukaj w Polsce, moze jest cos podobnego. U nas morfologia poszla z 1 na 3% juz.
A ja biore lutke w tym cyklu, mam zapas, co mi tamJedno
tylko bylo co prawda, ale sie wstrzelilismy kilka godzin przed owu. Przypadkiem haha
Moze wywalcze jeszcze jako takie endo, bo owu byla 9-10dc.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja w poniedziałek @ tylko czekam aż przyjdzie, nie biorę żadnych zleceń koniec... Za dużo dziś już mi krew poszła z nosa i znowu mam zimne stopy zastanawiam się czy polopiryne mam sobie wziąść chociaż pół. Może mnie rozgrzeje.
Winko
Dziewczyny szukam polwytrawnego lub polslodkiego dobrego wina w granicach na nasze do 30zl. Mam białe swoje ulubione dostępne tylko w Auchan a wiecie jak ja nakupuje jakiś Gowin napoje się łyk i wyleke to szkoda kasy. -
nick nieaktualnyKat mąż z suplementow bierze fertilman plus. Tylko na te zastrzyki na podniesienie tesgosteronu sie nie zdecydowalismy. Ten fertilman w gemini kosztuje chyba 140zl, w normalnych aptekach 200-230zl az farmaceutką szczeki opadają jak pytam o to. A bierze juz 3 miesiac, jak ja bede miala hsg to beda juz 3 pelne miesiace kuracji wiec zaraz po sprawdzimy. Wczesniej z braku czasu nie robil badan. Ale co, chlopina przemeczony, zestresowany, niedospany, kawa za kawą, dobrze ze nie pali i sam mowi ze czuje ze dobrze nie jest.
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Chętnie dołączę do Waszego wątku!
Jestem mamą rocznego Malucha i rozpoczęliśmy już z mężem starania o drugie dziecko. Patrząc jednak na mój wykres, chyba tylko potwierdzicie, że muszę go już spisać na straty?
P.S. karmię piersią, próbuję odstawić ale to nie takie proste. To mój czwarty cykl po porodzie.
A jak u Was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny