Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFilm mi sie urwal na kanapie a obudzil klujacy bol blizny po znamieniu. Ostatnio czesto to czuje i tak sobie mysle czy wszystko wporzadku, po usunieciu tego zamiona nie bylam na kontroli, nie wiem nawet jaki byl wynik hist.-pat. I tak sobie mysle czy jakby bylo cos nie tak to dzwoniliby z przychodni? Musze sie zebrac i isc do tego chirurga w przyszlym tyg. No i umowic sie na kolejne usuwanie, tym razem juz ciecie i szwy a nie pradem dlatego zwlekam.
-
Iza mysle ze by dzwonili ale wynik przychodzi po 2 -3 tyg
Dobrze ze szwy nie mialas ale na kontrole isc powinnas
Mi usunęli kilka znamion te na plecach mi sie rozeszly i mam blizny
I mam jedna pod okiem blizne ta na szczescie jest ladna malo widocznaale wynik byl rak ..tylko ze doktor mi powiedzial ze na twarzy wszystkie zmiany okreslaja jako rak i mam sie nie martwic puki nie odrasta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula wczoraj myslalam co u ciebie. Super ze wszystko ok.
A ja jutro mam totalnie WOLNE! No moze rosol na obiad zrobie i tyle. A totalnie wolne bo nie rwiemy jablek, przerwa na odpoczynek i jeszcze pradu nie bedzie wiec nie bedzie prania i odkurzania. Jest!Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Hej.jestem na weekend na wycieczce.piwrwszy raz z mezem bez synka
nalazilam sie dzis co niemiara.dzis 24dc i juz wiadomo,ze za 2-3dni @ przylezie bo dzis juz mnie boli kregoslup ledzwiowy
no w dupe kopane!!! To peknie 10cs...
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Hugo ale miałaś wcześniej owu więc pisalas,że szansa jest...
Pap a może jednak nie będzie wredoty...
A u mnie 17dc i dalej sluz się ciągnie... Boooszeee ile można.. ale dziś było -
nick nieaktualny
-
W poniedzialek dzwonie do gina i umawiam na jakis 9dc(zalezy jak sie pojawi @) i chce zeby M zrobil do tego czasu badanie i wynik mial.pewnie na poczatek minitoring czy mam owu i co z tym endometrium.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Hugolina87 wrote:Ja nie wierzę że plemniki mogą przeżyć 3/4 doby. Mój M zdechlakami strzela
hahah
W teorii ponoć mógłby jakiś przeżyć. Ja realistka jestem także nie Mam złudzeń.
Mogą nawet do 7 dni w dogodnych warunkach :pHugolina87 lubi tę wiadomość
-
Paula gratulacje
Ja też bym musiała zrobić taki przegląd znamion, mąż w sumie też. A to na NFZ normalnie do dermatologa czy jak? Usuwanie też wtedy za free?
Ja padam na ryjek, byłam dziś z synkiem na urodzinach jego koleżanki, głowa mi pęka od tego hałasua i brzuch już daje o sobie znać...tempka już w dół więc jutro lub pojutrze rozpocznę nowy cykl kochane, zatem w Was nadzieja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 21:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoją corcie znow cos bierze. Do tej pory nie byla najzdrowsza ale chodzila do szkoły a teraz czuje ze to cos powazniejszego.
Sluchajcie, wydaje mi sie ze my jako rodzice mamy prawo decydowac z kim spotyka, bawi sie nasza corka, tak? Mamy prawo powiedziec tesciowej ze nie zyczymy sobie aby nasza corka spotykala sie z dziewczynka z sasiedztwa? A co jak tesciowa ma to w d... i jeszcze kaze mojej corce nie przyznawac sie ze sąsiadka byla pod naszą nieobecnosc? Uwazamy ze to nie jest najlepsze towarzystwo dla naszej corki a mimo to jak nas nie ma tesciowa ta dziewczyne (jest sporo starsza od naszej) sprasza bo wtedy sama ma swiety spokoj i nie musi zajmowac sie wnuczka. -
nick nieaktualny