Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to wyglada na koniec cyklu, temp.na linii temp.podstawowej. Do tego piersi i brzuch bola. Moze ze zmeczenia. Wczoraj nie mialam nawet kiedy sie umyc, zostawilam dziecko z tesciowa a sama na pole. Wracam a ta mi ryczy ze babcia nie chciala sie bawic. Wiec co maialam zrobic. a potem szybki prysznic corce (dla mnie juz nie bylo czasu), i spać, jak ona tak i ja padam.
-
Iza a wczoraj wlasnie czytalam tu na forum o temp po owulacji ze w ilus przypadkach na wykresach od 8 do 10 dpo temp moze spasc i jest ok i sa nadal szanse na ciaze tylko nie moze spasc ponizej temp niższych ...hmm no zobaczymy jak bedzie u Ciebie dalej
-
nick nieaktualnyNIKA833 wrote:Iza a wczoraj wlasnie czytalam tu na forum o temp po owulacji ze w ilus przypadkach na wykresach od 8 do 10 dpo temp moze spasc i jest ok i sa nadal szanse na ciaze tylko nie moze spasc ponizej temp niższych ...hmm no zobaczymy jak bedzie u Ciebie dalej
To chyba bylby cud jakby z tego byla ciaza. przy takiej znikomej ilosci ❤, zmeczenia, zabiegania i nerwow to naprawde bylby cud. -
Iza34 wrote:To chyba bylby cud jakby z tego byla ciaza. przy takiej znikomej ilosci ❤, zmeczenia, zabiegania i nerwow to naprawde bylby cud.
Iza wszystko jest możliweja w tym szczęśliwym cyklu tylko 2-3 razy
i to był miesiąc z najmniejszą ilością
a wyszło :p
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa ... o drugie dziecko staramy się już 3 lata. Przyznam że strasznie ciężko mi z tym wszystkim Tym bardziej że chodzi o rodzeństwo którego mój syn już wyczekuje. Aktualnie jestem na stymulacji hormonalnej Aromek + ovitrelle + Duphastan to mój pierwszy cykl monitorowany i stymulowany hormonami. Mam podobno niski progesteron. Przyznam szczerze że nie wiem czy się nadaje na takie stymulacje, w piątek robię test z BETY. Dziś 22 dc 3 dni po potwierdzonej owulacji i pęknięciu jajeczka dostałam biegunki - MEGA trwała 5 dni, a jak minęła to na drugi dzień przyszły ból brzucha, ale takie które uniemożliwiały egzystencję ratowałam się ciepłym prysznicem i no-spa. Teraz jest już OK czekam na okres02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
Ja dalej nie moge tego zrozumiec.. mamy juz jedno dziecko a nie mozemy zajsc w ciaze z kolejnym...
Zaprogramowana czytam twoje opisy ze stopki-to lekarz z kliniki nieplodnosci taki zetaw wspomagaczy czy zapodal czy zwykly gin?Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
U mnie dzis 27dc.plamienia nie ma. Szyjka baaardzo wysoko, temp36,9 cycki pobolewają-no nawet zatestowalam! Oczywiscie 1kreska. To ja nie wiem co widzialam za plamienie wczoraj...ale za dzien lub dwa przylezie malpa.. to jednak faza lutealna mi sie wydluzyla.to jiz dzis 12dc.ale na 99,9% ciazy nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 16:57
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
NIKA833 wrote:Iza a wczoraj wlasnie czytalam tu na forum o temp po owulacji ze w ilus przypadkach na wykresach od 8 do 10 dpo temp moze spasc i jest ok i sa nadal szanse na ciaze tylko nie moze spasc ponizej temp niższych ...hmm no zobaczymy jak bedzie u Ciebie dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny