Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza przykro mi...wredny małpiszon...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Dziś zbadałam betę niestety wynik ujemny nic z tego nie wyszło. Nie ma upragnionych 2 kresek, nie mam humoru, zagryzłam smutki paczką chipsów. Nie wiem ile jeszcze to zniosęDziś mam mega doła, nie mogę dać synkowi brata ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 22:05
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
Hugolina trzymam kciuki, kiedy jedziesz obejrzeć?
Zaprogramowana przykro mi...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMother jadę dziś na własną rękę bo może ktoś tam jeszcze mieszka . Z biurem będę się też dziś kontaktować ale wątpię że mi udostępnia w weekend. Cena jest niska a to co w środku jest ok że można wejść i mieszkać, no prócz kolorów na ścianach
także dom wolnostojący w cenie mieszkania. Jak znowu nam przepadnie to będę mieć turbo doła..
Zaprogramowanatrzymaj się kochana. Wiem co czujesz. Często się dolowalam co jest z nami/że mną nie tak przecież wszyscy dzieci robią jedno za drugim a u nas już 32 albo więcej cykli i kicha.
Pociesza się tym że na. Nas też przyjdzie pora. Napewno :* że może nic się nie dzieje bez przyczyny.
Przed pierwszą ciąża prawie się rozeszlismy z moim M. Byliśmy długo para i staliśmy w miejscu. Jak zamieszkalismy na swoim to zarz byłam w ciąży, ułożyło sie. Teraz myślę że będzie podobnie hahaha nowy domek nowy członekalbo i nie. Nie nastawiam się. Jakbym miała być w ciąży szybciej to bym była.
Tymczasem ulubiona cześć dnia przed nami czyli kawa %) także miłego dnia i. Nie poddajemy się :* jest jakaś modlitwa do Św Rity? Coś czytałam w stopkach u dziewczyn na innym wątku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 07:37
-
Hugo super,że humorek się poprawił
oby tym razem z domem poszło jak trzeba
Ja już nie zdążę kawki.. zaraz do szkoły a później goście do syna przychodzą na urodziny -
nick nieaktualnyO. To impreza dziś u Was
my na urodzinki idziemy dziś też do małego koleszki. Dom znalazłam już na Googlach na mapie bo na ogłoszeniach nie piszą gdzie jest także się przejdę. Babeczka napisała mi że zobaczy co się da zrobić żeby w weekend obejrzec. Sama pojadę
Boję się tylko że coś tam jest nie tak bo cenę dali 399 tys a to dom wolnostojący w środku wygląda naprawdę dobrze i tak. Myślę czy gdzieś jest haczyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny