Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Bezplodna to nie,Hugo.masz dziecko. Tylko masz nieplodnosc wtorna. Kobito meza namow(znajdz czy masz jakies labolatorium ze sama zawozisz probke w godzinw czy jakos tak). I mowie Ci-idz do kliniki czy prywatnie czy na nfz. Moze ci zrobia porzadna stymulacje? No nie wiem.
Ten cykl jest szalony.mam dzis29dc a od wcz mam dopiero plamienie na @.czyli faza lutealna jednak byla dluzsza haha. To wychodzi na to,ze wizyte u gina bede miala kolo12dc to moze zrobi mi od razu monitoringSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Hugolina kazda ciaza jest inna i mother ma racje plamienie implantacyjne w pierwszej moglo byc a teraz nie , piersi mogly bolec teraz nie i nie ma co porownywac chociaz ja tez to robie juz gdzie do @ jeszcze mam czas a np teraz wszystko mnie boli a brzuch chyba eksploduje taki mam napompowany
Iza nie dziwie sie ze mala marudzi jest zmeczona a miala tyle atrakcji i emocji ze teraz musi sobie z tym poradzic i dlatego jest marudna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNIKA833 wrote:Uuu Iza no nieźle ale dasz rade kochana moze nie bedzie tak zle
Hugo dzis jestes juz kolejną osoba ktora mowi ze ma zły dziento chyba i hormony i pogoda chociaz ładnie i ciepło
Pewnie ze dam rade. Nie cierpie jak mi mowi jak mam jezdzic i nie cierpie jak tesciowa idzie na zakupy i trzeba czekać. Maz sie tylko smial bo tesciowa chce isc do biedronki, takiego sklepu-hurtowni tez nie odpusci no bo jak byc i nie kupic 10kg cukru i 20kg mąki i smial sie zebym fordem jechala albo od razu busem bo gdzie jej 3 wozki zakupow w mojej skodzie zmieszcze. Sam ze swoja mamą jezdzic nie chce a ze mnie sie smieje, no bardziej z tych ogromnych zakupow.
A ostatnio moja tesciowa zachowuje sie jak spiaca krolewna ktora obudzila sie wczoraj i mysli ze wszystko jest takie samo jak 100 lat temu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 20:44
-
nick nieaktualny
-
Hugo masz racje powinno sie mieszkac samemu bez tesciowej a nawet bez rodzicow
Ja mieszkalam z moimi rodzicami a pozniej z mama bo tata zmarl i jej nie chcialam zostawic no i moje malzenstwo sie rozpadlo
Teraz dalej mieszkam z moja mama bo jest chora i nie moge jej zostawic ..ale mam nadzieje ze moj drugi zwiazek sie nie rozpadnie -
nick nieaktualnyNika po pierwsze to beda zakupy tesciowej, ja swoje ograniczam do minimum bo mi takie ilości nie sa potrzebne, po drugie nie widze nic zlego zeby dzwignac 10kg jak teraz codziennie nosze ciezkie wiadra z jablkami (wiadro 20l, ile waza w nim jablka to nie wiem), po trzecie jade do dentysty a ona do lekarza, maz i tesc na polu z ludzmi, musze zacisnac zęby i jechac chociaz wcale nie mam na to ochoty. Takie zycie.
No i dobrze powiedzialam- temp.znow zladowala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NIKA833 wrote:Hugolina kazda ciaza jest inna i mother ma racje plamienie implantacyjne w pierwszej moglo byc a teraz nie , piersi mogly bolec teraz nie i nie ma co porownywac chociaz ja tez to robie juz gdzie do @ jeszcze mam czas a np teraz wszystko mnie boli a brzuch chyba eksploduje taki mam napompowany
Iza nie dziwie sie ze mala marudzi jest zmeczona a miala tyle atrakcji i emocji ze teraz musi sobie z tym poradzic i dlatego jest marudna
Zdecydowanie jest inna. Ja w moich 3 poprzednich ciazach wiedzialam, ze w nich jestem 7 dpo. Piersi mialam wielkie, brzuch bolal inaczej. A teraz? Zupelnie nic! Bylam pewna, ze okres przyjdzie. Ba! Cienia watpliwosci nie mialam. Tylko mialam isc na rtg pluc przed laparo, wiec dla swietego spokoju 14dpo zrobilam test. Ja jestem z tych, co dobrze znaja swoj organizm. A jednak los potrafi zaskoczyc.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyAle wtopa. Dzisiaj szkola na galowo, moja mimo moich pytan nic nie powiedziala i poszla w rozowych spodniach. No nic, bede jechala do dentysty to wstapie po drodze i przebiore. Wszyscy tak ladnie wygladaja. Dobrze ze uroczystosc jest dopiero o 12.
-
Witam wszystkich
Na wstępie spokojnych ciąż życzę i owocnych starań
Mam nadzieje zagościć tutaj na dłużej
Mam kilka pytań do was pomożecie ?
Otóż staramy się od stycznia i NIC
Jestem po 2 porodach, w ciąże zaszłam bez problemu.
1 ciąża to totalna wpadka2 ciąża po 3 cyklach starań .
2 córka zmarła ale nie miało to nic wspólnego ze mną.
No i teraz nowy partner i NIC . On już po badaniach , obawiał się ze to jego wina przecież
Ja dzieci już mam..... ale nic z tych rzeczy wyniki REWELACYJNE .
Co w pierwszej kolejności powinnam zrobić ja ?
Cykle od momentu starań deko wariują. Na zmianę : jeden normalny 27-29 dni a kolejny cykl
30-38 .....Natalka 30.08.2012
Zuzanna 18.10.2015-08.12.2017(*)