Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenatka to piona!ja tez staram sie od stycznia! Jesli wyniki dobre to monitoring cyklu, moze jakies wspomagacze od gina na owu?nie wiem. No na bank trzeba by sie juz skonsultowac. Ja za 2tyg sie wybieram.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Witaj lenatka, tak jak dziewczyny piszą, idź do gina po pakiet badań, póki co spróbowałabym u ginekologa zwykłego, tak jeszcze parę miesięcy, potem być może klinika leczenia niepłodności.Powodzenia
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Zdecydowanie jest inna. Ja w moich 3 poprzednich ciazach wiedzialam, ze w nich jestem 7 dpo. Piersi mialam wielkie, brzuch bolal inaczej. A teraz? Zupelnie nic! Bylam pewna, ze okres przyjdzie. Ba! Cienia watpliwosci nie mialam. Tylko mialam isc na rtg pluc przed laparo, wiec dla swietego spokoju 14dpo zrobilam test. Ja jestem z tych, co dobrze znaja swoj organizm. A jednak los potrafi zaskoczyc.
No to Paula dałaś trochę nadzieija. Jestem ciekawa kiedy będzie @. Jak. Owu była w Nd to @ powinna być dwa tyg później w Nd czy pon?
-
Witam..długo nie było mnie na forum..mother84 gratulacje:)..ja kontynuuje pecha..2cs..dwa wstępne przytulanka..dzisiaj potencjalny dzień owulacji i co..przyplątała się grzybica i coś z pęcherzem nie halo:(..M. napisał mi z pracy że Jego też coś zaczyna swędzieć..wygląda na to że czas wrócić do probiotyków..
-
Hugolina87 wrote:No to Paula dałaś trochę nadziei
ja. Jestem ciekawa kiedy będzie @. Jak. Owu była w Nd to @ powinna być dwa tyg później w Nd czy pon?
Ja jak mam owu w niedziele to okres też w niedziele, równe 2 tygodnie, zazwyczaj dokładnie co do godziny.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Iza, pamiętaj tylko spokój Cię uratuje
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:Iza, pamiętaj tylko spokój Cię uratuje
Dzieki. Ale wez tu o spokoj jak spokojnie zjeść nie mozna. Ale jestem zmeczona, dentystka mnie wymeczyla-50min na fotelu, mokra zeszlam z fotela taki skubaniec uparty nie dal sie szybko i latwo wyczyscic, potem sprintem po sklepach, zmuszona bylam wysluchiwac gadania tesciowej i predko po corke do szkoły. Glowa mnie coś boli ale poki co to spróbuje sie nawodnic i odpoczac. No i do pracy trzeba isc. Poki co @ nie ma. -
Hej dziewczyny! Nie myślałam, że tu dołączę bo pierwsza córcia poczęła sie w pierwszym cyklu starań.. teraz zaczęły sie schody. Od lipca staramy się intensywnie, mierzę temp, uzywam testów owulacyjnych i działamy wg aplikacji/kalenarzyka. Bardzo wiele mnie to kosztuje, nabawiłam się nerwicy żołądka bo ciągle myślę o ciąży. W około pełno koleżanek w ciąży a nam się znowu nie udało. Teraz 2dc, cykle zazwyczaj 32,33,34 dni. Zamówiłam nawet domowy test nasienia, jesli to nic nie wyjasni to po przyjeździe do Polski zrobimy badania krwi bo tu gdzie mieszkam nie ma takiej możliwości.
-
SandraMama wrote:Co polecacie sprawdzic u mnie i męża? Tak dla spokoju mojego ducha? Dodam, ze będę w Polsce 10 listpada czyli na koniec tego cyklu.pozdrawiam was
Póki co bym się nie martwiła za dużo, staracie się dopiero od lipcaSandraMama lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNIKA833 wrote:Iza miałas dzis sporo wrażeń ale najgorsze juz za Tobą teraz sobie odsapnij a @ niech sie nie wazy przychodzić
Chce corke wyciagnac na dwor, taka pogoda a nie ma z kim isc. Tesciowa w garach bo jej synus ma przyjechac na weekend. No i troche popracowac musze bo inaczej moj maz bardzo późno wroci do domu. Ja zrobie to on nie musi tylko robi inne. -
Hugolina87 wrote:No to Paula dałaś trochę nadziei
ja. Jestem ciekawa kiedy będzie @. Jak. Owu była w Nd to @ powinna być dwa tyg później w Nd czy pon?
Ja dostawalam na 3 dzień od odstawienia luteiny. Czy dłużej czekałam niz bez niej. Bo zawsze 14dpo mialam @ a z luteina to tak 16-17dpo -
nick nieaktualny