Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaprogramowana kciuki. Ja bety prócz tej w ciąży nigdy nie miałam większej niż. 0,1. Nie wiem czy to nie zależy od. Norm w laboratorium. Póki nie ma @ trzeba mieć nadzieję.
PAP jak się trzymasz? Mnie właśnie zaczyna łapać dół. Znowu wiem że się nie udało. Znowu uważam że życie jest niesprawiedliwe i ogólnie wszytsko jest beznadziejne w moim życiu.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo87 wrote:Zaprogramowana kciuki. Ja bety prócz tej w ciąży nigdy nie miałam większej niż. 0,1. Nie wiem czy to nie zależy od. Norm w laboratorium. Póki nie ma @ trzeba mieć nadzieję.
PAP jak się trzymasz? Mnie właśnie zaczyna łapać dół. Znowu wiem że się nie udało. Znowu uważam że życie jest niesprawiedliwe i ogólnie wszytsko jest beznadziejne w moim życiu.
Głowa do góry ! Wiem że to jest ciężkie, wszystko kręci się od cyklu do cyklu Hugo87 ale musi być dobrze wierzę że w końcu się uda02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
Ja od wczoraj po obejrzeniu wyniku który nie był 0 zaczęła znowu naiwna wierzyć że może akurat się udało. Chora jestem jak fiks... Ropa mi leci z zatok, kaszle, mówię jak stary dziad, ale jestem zaprogramowana do walki hehe. A niech mi tam niech stracę, dalej biorę leki na podtrzymanie nie odpuszczę - w czwartek znowu Beta dam sobie szansę choć już wiem że rozczarowanie będzie bolesne. Z tą Betą z synkiem było to samo wyszła negatywnie, a byłam w ciąży tylko że wtedy spóźniał mi się okres 4 dni i to był wyznacznik tego że wierzyłam że się udało, a teraz okres mam dostać dopiero w piątek. Cycki mnie bolą no nic tylko czekać i czekać. Te czekanie wrrrr najgorsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 08:28
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
nick nieaktualnyZaprogramowana a bylas u lekarza z tym przeziebieniem? Bo wiesz ze bardziej tobie i ewentualnej ciazy bardziej zaszkodza bakterie i wirusy niz dobrane leki, nawet antybiotyk? Bo domowe sposoby to chyba juz nie pomoga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 08:51
-
Ja też jestem zdania, że zaprogramowana powinnaś chociaż jakiś gripex czy cokolwiek na razie bez recepty. Na tak wczesnym etapie nie zaszkodzisz ciazy, a u lekarza gdyby chciał coś mocniejszego to najwyżej da już coś co w ew.ciazy można
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJa przeganiam wirusy jak tylko sie da ske w nosie kreci i nie wiem czy mi sie uda. Poza tym cos sie źle czuje. Piersi z dnia na dzien tak zaczely mnie bolec ze misl problem wczoraj zdjzc stanik, brzuch pobolewa, jajniki kluja na zmianę, na żołądku nie dobrze, wieczorem i w nocy mulilo. Oby sie nie przyplatalo cos gorszego niz katar.
-
Dziewczyny musi się udać. Ja wierzę z całego serca że każda z nas będzie się chwalić pięknymi krechami!
Z tymi staraniami po stracie tomprawda taka że po 1 zależy od lekarza bo ta sama sytuacja jest różnie opisywana a po 2 od kobiety czy już psychicznie daje radę. Każda z nas jest inna. Wydaje mi się że jeżeli po kontroli wszystko pokaże że jest dobrze i jesteś psychicznie gotowa to nie ma na co czekać -
No to może faktycznie wezmę paracetamol chociaż nie będę się męczyć przecież. Chyba nawet szefa z pracy wypłoszyłam bo chory hehe pewnie przeze mnie
Nic mi się dzisiaj nie chce
02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
Ja uwazam że na tak wczesnym etapie kiedy jesteś jeszcze przed @ to można ratować się lekami. Wiele kobiet na poczatku ciąży piję, bierze leki (różne, nawet b.silne) i jest ok. Początkowo maleństwo odżywia się przez ciałko żółte. Wiadomo, co innego jak już o ciąży wiemy. Zaprogramowana a jak nie chcesz brać leków, to uważam że chociaż odpoczynek, ciepły kocyk, herbatka z cytryną o miodem, prenalen.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Ja byłam na kontroli po anginie, wszystko ok, antybiotyk brałam 8 dni i już te 4 ostatnie tabsy mam odstawić. Obym już nie złapała tego dziadostwa
Iza34, Paula_071 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
wisieninka_89 wrote:Zaprogramowana co do bety ja np w poprzednim cyklu 2dni przed tym jak dostalam okres mialam 1.3 cykl wczesniej 4.5 i to nie byla ciaza. Mysle ze lepiej sie nie nakrecac a ew potem milo zaskoczyc:-/
No to faktycznie dziwnie te wyniki, szczególnie te 4.5, od razu bym pomyślała że ciąża02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
>>>Lukas Graham - Love Someone <<<