Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugo niech maz doplaci jeszcze za tą fragmentacje dna. Ten gin co u niego bylam powiedzial,ze mezczyznom bardzo spada plodnosc i z wiekiem moga byc wlasnie problemy z dna i stad nieplodnosc. Jak juz robi tamto to i to niech zrobi. To sa te dwa badania co moj maz tez ma zrobic zanim bede miala hsg. Ile u Ciebie oba badania kosztuja? U mnie za oba wychodzi prawie 600zl
roznice miedzy klinikami sa po gora do50zl.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ok już odczytałam. Chromatyna jądrowa 500 zł badanie..to z Kwasem 300. Na tą chwilę nie wydamy 8 stów na te Badania. Święta idą
wyczytałam że wskazaniem są Zle wyniki z ruchliwosci plemników z badania podstawowego..
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Super Paula
gratulacje
Paula_071 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
pap86 wrote:Hugo fragmenracja dna w bocianie w stolicy 300 a hba(laczenie z kwasem) to 250 to ta chromatyna to jeszxze cos innego.
Ja bym chciała wiedzieć tylko gdzie jest problem. Bo jeśli to faktycznie idiopatyczna niepłodność to nie wiem co dalej będzieSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hej kochane moje !!!
Na wstępie Paula super!!! Gratkiii dzidzius daje czaduSpij na zapas wiec :* wypoczywaj i zbieraj siły
Nio wiec jestem po badaniu, Ginekolog zbadał ocenił wszystkie wyniki i powiedział że u mnie jest super - nie ma do czego sie przyczepić poki co. Najważniejsze hormony - wszytsko działa jak to stwierdził. Drożność super jak na 32 latke heh tak mi powiedział. A że jestem po cc to tym bardziej to badanie było dość ważne bo po operacjach różnie bywa, i tak jak Wy powiedział MAZ ma sie zbadac. inaczej nie ruszymy z miejsca, bo jesli bedzie z mezem wszystko ok to mozemy MNIE diagnowzowac dalej. Mowił cos o jakiś lekach na poprawe ciałka żółtego ale to jesli meza wyniki beda ok. Co wy na to.Paula_071 lubi tę wiadomość
2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
nick nieaktualnyIzka standardowe podejscie lekarzy- nasienie musi byc ok dopiero chca diagnozowac kobiete. Ja mialam isc na laparo ale jedynym warunkiem byly prawidlowe wyniki nasienia, no i sie skończyło, lekarz nawet nie chcial dalej szukac, odeslal do kliniki. Wiec męża wysylaj na badanie i zobaczycie co dalej.
-
Ja dzis ide szukac gdzies w aptekach lub zielarskich dong quai. Przeczytalam prawie wszystkie strony z wątku o zielarach na ovu haha. Dong dziala na owulacje ale i na endometrium. Nie zebym wierzyla,ze zajde w ciunze od tego ale co tam-suple to suple. Lykne sobie. I ide tez po conceive plus ale nie w aplikatorach. Generalnie uzywamy zelu z mezem wiec niech bedzie taki "wspomagający". Tonący brzytwy sie chwyta jak to mowia.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wogole to szukam, myślę juz o prezentach na swieta. Moja córka ma ponad 6 lat i nie wiem co jej wybrac.
A wogole nie cierpie tego kupowania prezentów i tej "niesprawiedliwosci" kiedy my mamy 1 dziecko a inni po 2-3 i prezenty tej samej wartosci dla kazdego dziecka. I co najgorsze tam gdzie jest 3 to dzieci sa nauczone ze prezenty maja byc drogie i oryginalne, markowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 11:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny