Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli zdaze jutro przrd praca zrobic bete to zrobie...dzownilam do laboratorium u mnie w miescie ale maja czynne od 7.30 a o tej godzinie zaczynam prace. A dojeżdżam do pracy 32km wiec z czasem rano kiepsko
macie racke bedzie co ma byc. Dziękuję wam za dzis
2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
starania o kolejną ciąże rok i nic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygibonek wrote:Mi się już poprostu nie chce rozkładać nogi przed jakimiś facetami. A tu teraz jeśćze droznosc. Masakra
A ja musze isc w piatek i tez mi sie nie chce no ale musze, i to pelen negliz bo ide na usg piersi i badanie gin. bo czuje ze cos jest tam nie tak. Mam tylko nadzieje ze lekarz bedzie jakis konkretny. -
Iza34 wrote:Moze kiedys. Tylko moj wiek mnie przeraza. Czasu nie cofne. A jak sie nie uda to bedzie tak jak powiedzialam sąsiadce - Bozia dala jedno i trzeba sie cieszyć ze dala i ze jest zdrowe.
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Byłam na badaniu krwi rano, jednak plamie, dziś mocniej, brudze na brazowo. Napisałam do mojej ginekolog ale i tak wiem ze nic z tego nie bedzie. musiałby się stac cud... w mojej macicy i głowie... nie potrafie już wierzyć że może być dobrze w tym temacie. Wynik krwi bede miała dziś wieczorem wiec napewno wam go podam. test rano z porannego moczu wyszedł - blada kreska druga.
Jakoś mam przeczucie ze to poczatek końca... i emocje we mnie graja okropnie nerwy płacz i flustracja2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
Izka86 trzymam kciuki. Powtorz betę pojutrze i zobaczysz czy db przyrasta.
Iza razem lepiej wegetować.
Ja wiem że będę chciała spróbować jeszcze się starać, ale boję się że znowu to będzie tak jak teraz 17 cykli, albo dłużej albo i wcale się nie uda. Na pewno na in vitro się nie zdecydujeny bo nie chcemy wydać wszystkich oszczędności...mamy jedno dziecko i jak się nie uda to trudno...będzie mi ciężko to zaakceptować ale będę musiała.
Gibonek ja już też mam dość tych wszystkich lekarzy.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
gibonek wrote:Mi się już poprostu nie chce rozkładać nogi przed jakimiś facetami. A tu teraz jeśćze droznosc. Masakra
wiem... mam to samo. Mam dość juz niespodzianek i rozkładania nóg ;/2014 ŁAniołek
2015Adaś 3 latka
Paula a Ty badania na mutacje które Ci wyszły robiłaś w testDna czy gdzieś indziej? Mogę wiedzieć jakie dokładnie badania zrobiłaś?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Paula a Ty badania na mutacje które Ci wyszły robiłaś w testDna czy gdzieś indziej? Mogę wiedzieć jakie dokładnie badania zrobiłaś?
tak, robiłam w teście DNA. Robiłam długą listę badań, jak będę mieć chwilę poszukam.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Izka to takie typowe objawy ciążowe w zasadzie. Beta wyjaśni i powtórka za dwa dni. Na tym Etapie nic innego nie przychodzi do głowy.
Ja myślę że jest wsio Okej. Trzymam kciukiSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyA mnie dopadlo przeziebienie. 2 razy udalo mi sie rozgonic chorobsko, teraz skubane wzielo mnie z zaskoczenia, rano dobrze sie czulam, wrocilam z gosci i wieczorem juz katar. I machnelam reka na ten cykl bo biore ibuprom zatoki i scorbolamid a to negatywnie wplywa na owulacje. Wole byc zdrowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 11:10