Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena 87...jak jest płyn to chyba owulacja była niedawno...ale się nie znam...wiec nie pomoge...
Magdis mi ovarin super wyregulował cykl...i wreszcie powrócił on na normalne tory...bo ostatnio to owulacje miałam po 33 dc...wiec mega poźno...
Domis to chyba idziemy łeb w łeb...teraz mężowie muszą się ładnie spisać hehe i razem bedziemy testowac...ja planuje teścik na 20 stycznia -
Ja slyszalam, ze wyglada jak flakiwaty balon. Ale to pewnie tez nie w sekunde tylko troszke to trwa... moze akurat trafilas na ten moment, gdzie plyn juz sie wydostal a pecherzyk jeszcze sie nie zdeformowal. Nie wiem... czy nie bredze farmazonow. Tak sobie to wymyslilam.
-
Marlena ja sie nie znam za bardzo .o nie pomogę...
Theagnes na to wyglada ze idziemy równo wczoraj męża ściągnęłam dziś tez jeszcze musze namówić i będziemy czekać.
Dziś miałam jeszcze nitki krwi w śluzie wiec chyba dobry czas na ❤️???
Zobaczymy kiedy tempka skoczy :o
20stego powiadaszTP 21.07.18
-
candela wrote:ja to się dziwię, że mimo kp mam cykle jak w zegarku.
Domis - do dzieła !
Gosiaczek gratulacje!
Ja podczas kp w ogóle nie miałam owulacji więc zazdroszczę
Marlena - niestety nie pomogę, nie mam pojęcia.
Gosiaczek, gratulacje! My z Ignasiem też staraliśmy się jeden cykl, zobaczymy jak teraz będzie
-
Gosiaczek gratulacje
Marlena ja w tym cyklu miałam usg 1 dzień po owulacji (tak mniej więcej, w każdym razie krótko po) i u mnie wyglądało to tak jak mój lekarz to powiedział jak zgnieciona pomarańcza. Normalnie było to większe niż pęcherzyk kilka dni wcześniej ale takie niekształtne - przynajmniej tak to widziałam na tym usg Myślę, że przebity balon to też dobre określenie
Nie potrafię lepiej tego opisać ale mam nadzieję, że troszkę pomogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 19:03
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny
-
Luccecita
Podobno chlopiec jak najblizej owulacji ale ja z mezem nawet nie celowalismy wiec kiedy i jak się udalo to nie wiem to byly fajne czasy nic się nie spinalam, żadnych objawów nie szukalam, @ sie spoznila zrobiłam test i tyle heh a teraz.... Ehhhhh kiedy testujesz ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie bliźniaki, które mają sie począć ja jestem sama bliźniaczką jednojajowa i jest to cudowna sprawa miec siostę bliźniaczkę
Kiedy testujecie? u mnie 10dpo ale czekam do terminu @