Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
candela, podziwiam...
Ja z jednej strony chce mieć drugie dziecko a z drugiej strony troche się boję znów wracać do nieprzespanych nocy, płaczu i innych "fajnych" dzieciowych atrakcji...
Ale mimo to chec dziecka jest chyba silniejsza...
Mój mąż chce mieć 3dzieci ale ja już na 3 się nie pisze... -
Candela, pierwsze slysze, ze po 30ce jest latwiej o blizniaki, serio tak jest? To i ja moze skorzystam, ja juz po 30tce jestem... i na dodatek karmiaca i urodzona w styczniu Tez chce taki cud!
Moj Syn ma juz ponad roczek, wlasnie zaczal sobie chodzic do zlobka-przedszkola... a ja czuje, ze to najodpowiedniejszy czas na drugiego pisklaka Chyba tak jak Wy mam mega spokojne dziecko -
Theagnes87, ponoć po 30tce organizm stara się nadrobić stracony czas i bywa, że wypuszcza dwa jaja w czasie owulacji
Ja się nie boję wracać do nieprzespanych nocy i pieluch bo...ciągle w tym tkwię
Terraska to trzymam podwójnie kciuki żeby nam się udało
Moje dziecko jest chyba standardowe jeśli chodzi o zachowanie chociaż wiele osób twierdzi, że jest bardzo grzeczny.
Ja chcę drugiego maluszka bo czuję, że mi czegoś brakuje. Tej interakcji między dzieciakami i w ogóle myślenia o jeszcze kimś -
Mnie się marzyły bliźniaki w pierwsze ciazy. Wyszedł jeden bobas. Teraz juz bym bliźniaków chyba nie chciala.. ale jakby się trafilo, nie byłoby tragedii. No pod warunkiem, że nie było by dwóch chlopakow. A o dziewczynce marze oczywiscie.
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Hej Wam
U mnie dzis 21dc do @ jeszcze z 10dni. Co do bliźniaków tez bym w sumie chciala pisalam o tym z dziewczynami na pierwszych stronach postu moj mąż jest z bliźniaków ale to chyba nic nie daje
Nadia
Tak samo mamy termin @ -
Hello
Ja tez bym mogła miec bliźniaki, pewnie na początku byłaby to masakra. Ale z czasem wsstatko da sie ogarnąć
Nie wiem gdzie w Donu bym je zmieściła ale cóż
U mnie 13dc a owulacji ni widu ni słychu testy owu negatywne, wykres tez jakiś niewyraźny...
A to już ostatni dzwonek bo cykle mam 27 dni....
Ide w pon do gina zobaczymy co powie.TP 21.07.18
-
Frshmm, to moja teściowa składając MI życzenia świąteczne życzyła SOBIE wnuka...
Adele 27 no chyba "tendencję" do bliźniaków dziedziczy się ze strony kobiety.
Domis może Ci się akurat ten cykl wydłuży?
A akurat ten będzie bezowulacyjny? Ponoć to normalne że 1-2 w roku takie są.
Czy ja dobrze widzę, że staracie się już 21 cykli ?
W cyklu, w którym nam się udało z synkiem ovu zamiast jak zwykle być w 14-15 dniu była w 12...dlatego zamiast misternie zaplanowanej dziewczynki wyszedł nasz kochany chłopczyk
U mnie dziś 1dc
-
wiitm sie dzies...
Relacja z usg
dziś 18 dc i pecherzyk już 21 mm
endometrium 12 mm
dzis musimy z męzem zadziałac...
Jak nie wyjdzie i tym razem to juz mi rece opadna...
Powiem Wam że chyba ten OVARIN na mnie zadziałał pozytywnie...
tzn wreszcie powrócił mój normalny cykl...
I dziś albo jutro spodziewam się owulacji...
magdis, santoocha lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dołączę do Was, jeśli można
Mam synka 15 miesięcznego, staramy się o rodzeństwo. Myślałam, że szybko pójdzie, a wygląda na to, że trzeba trochę cierpliwości Cykle mam rozregulowane po karmieniu piersią, dość krótką fazę lutealną, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Kciuki za Was!FreshMm lubi tę wiadomość
-
Candela tak to 21 cykl ale w sumie było trochę w tym takich ze nam sie nie chciało ze M nie było w domu itp...
A mi test owu dziś na odmianę wyszedl pozytywny
Poskarżyłam sie wam i O
Wiec dziś i jutro musze mojego napastować, bo w poniedziałek znowu wyjeżdża...
Theagnes No to działać trzeba trzymam kciuki za ten cykl u ciebieTP 21.07.18
-
Wredotka witaj
Theanges, Domis to uśmiech do męża
Adele no to testujemy w niedziele 15.01? Ja tak sobie zaplanowałam i mam nadzieję, że wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:29
Wredotka lubi tę wiadomość
01.2017 - ciąża biochemiczna -
wow, theagnes to po prostu rewelacja jest pięknie Ci wszystko urosło, ten cykl może być naprawdę udany U mnie dziś 19 dc i do owu daleko bo śluz kremowy ale dziś na Afrodycie pokazały się ładne paprocie więc mam nadzieję że jednak w przyszłym tygodniu przyjdzie. Chyba też spróbuję tego ovarinu
-
Witam dziewczynki Chciałam tylko poinformować, że udało mi sie zaciążyć (to był 1 cykl strań ) Proszę trzymajcie kciukiby dzidzia z Nami została !! Zostawiam wiruski i czekam na wrześniówkach
FreshMm, santoocha, chabasse, Wredotka, Nadia83 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Wredotka wrote:Hej dziewczyny!
Dołączę do Was, jeśli można
Mam synka 15 miesięcznego, staramy się o rodzeństwo. Myślałam, że szybko pójdzie, a wygląda na to, że trzeba trochę cierpliwości Cykle mam rozregulowane po karmieniu piersią, dość krótką fazę lutealną, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Kciuki za Was!
Domis - do dzieła !
Gosiaczek gratulacje!