Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
candela, podziwiam...
Ja z jednej strony chce mieć drugie dziecko a z drugiej strony troche się boję znów wracać do nieprzespanych nocy, płaczu i innych "fajnych" dzieciowych atrakcji...
Ale mimo to chec dziecka jest chyba silniejsza...
Mój mąż chce mieć 3dzieci ale ja już na 3 się nie pisze... -
Candela, pierwsze slysze, ze po 30ce jest latwiej o blizniaki, serio tak jest? To i ja moze skorzystam, ja juz po 30tce jestem... i na dodatek karmiaca i urodzona w styczniu
Tez chce taki cud! 
Moj Syn ma juz ponad roczek, wlasnie zaczal sobie chodzic do zlobka-przedszkola... a ja czuje, ze to najodpowiedniejszy czas na drugiego pisklaka
Chyba tak jak Wy mam mega spokojne dziecko
-
Theagnes87, ponoć po 30tce organizm stara się nadrobić stracony czas i bywa, że wypuszcza dwa jaja w czasie owulacji

Ja się nie boję wracać do nieprzespanych nocy i pieluch bo...ciągle w tym tkwię
Terraska to trzymam podwójnie kciuki żeby nam się udało
Moje dziecko jest chyba standardowe jeśli chodzi o zachowanie chociaż wiele osób twierdzi, że jest bardzo grzeczny.
Ja chcę drugiego maluszka bo czuję, że mi czegoś brakuje. Tej interakcji między dzieciakami i w ogóle myślenia o jeszcze kimś
-
Mnie się marzyły bliźniaki w pierwsze ciazy. Wyszedł jeden bobas. Teraz juz bym bliźniaków chyba nie chciala.. ale jakby się trafilo, nie byłoby tragedii. No pod warunkiem, że nie było by dwóch chlopakow. A o dziewczynce marze oczywiscie.
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Hej Wam

U mnie dzis 21dc do @ jeszcze z 10dni. Co do bliźniaków tez bym w sumie chciala pisalam o tym z dziewczynami na pierwszych stronach postu
moj mąż jest z bliźniaków ale to chyba nic nie daje
Nadia
Tak samo mamy termin @
-
Hello

Ja tez bym mogła miec bliźniaki, pewnie na początku byłaby to masakra. Ale z czasem wsstatko da sie ogarnąć
Nie wiem gdzie w Donu bym je zmieściła ale cóż
U mnie 13dc a owulacji ni widu ni słychu
testy owu negatywne, wykres tez jakiś niewyraźny...
A to już ostatni dzwonek bo cykle mam 27 dni....
Ide w pon do gina zobaczymy co powie.TP 21.07.18

-
Frshmm, to moja teściowa składając MI życzenia świąteczne życzyła SOBIE wnuka...
Adele 27 no chyba "tendencję" do bliźniaków dziedziczy się ze strony kobiety.
Domis może Ci się akurat ten cykl wydłuży?
A akurat ten będzie bezowulacyjny? Ponoć to normalne że 1-2 w roku takie są.
Czy ja dobrze widzę, że staracie się już 21 cykli
?
W cyklu, w którym nam się udało z synkiem ovu zamiast jak zwykle być w 14-15 dniu była w 12...dlatego zamiast misternie zaplanowanej dziewczynki wyszedł nasz kochany chłopczyk
U mnie dziś 1dc
-
wiitm sie dzies...
Relacja z usg
dziś 18 dc i pecherzyk już 21 mm
endometrium 12 mm
dzis musimy z męzem zadziałac...
Jak nie wyjdzie i tym razem to juz mi rece opadna...
Powiem Wam że chyba ten OVARIN na mnie zadziałał pozytywnie...
tzn wreszcie powrócił mój normalny cykl...
I dziś albo jutro spodziewam się owulacji...
magdis, santoocha lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dołączę do Was, jeśli można
Mam synka 15 miesięcznego, staramy się o rodzeństwo. Myślałam, że szybko pójdzie, a wygląda na to, że trzeba trochę cierpliwości
Cykle mam rozregulowane po karmieniu piersią, dość krótką fazę lutealną, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Kciuki za Was!
FreshMm lubi tę wiadomość

-
Candela tak to 21 cykl ale w sumie było trochę w tym takich ze nam sie nie chciało
ze M nie było w domu itp...
A mi test owu dziś na odmianę wyszedl pozytywny
Poskarżyłam sie wam i O
Wiec dziś i jutro musze mojego napastować, bo w poniedziałek znowu wyjeżdża...
Theagnes No to działać trzeba
trzymam kciuki za ten cykl u ciebie
TP 21.07.18

-
Wredotka witaj

Theanges, Domis to uśmiech do męża
Adele no to testujemy w niedziele 15.01? Ja tak sobie zaplanowałam i mam nadzieję, że wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 20:29
Wredotka lubi tę wiadomość

01.2017 - ciąża biochemiczna -
wow, theagnes to po prostu rewelacja jest
pięknie Ci wszystko urosło, ten cykl może być naprawdę udany
U mnie dziś 19 dc i do owu daleko bo śluz kremowy ale dziś na Afrodycie pokazały się ładne paprocie więc mam nadzieję że jednak w przyszłym tygodniu przyjdzie. Chyba też spróbuję tego ovarinu

-
Witam dziewczynki
Chciałam tylko poinformować, że udało mi sie zaciążyć
(to był 1 cykl strań ) Proszę trzymajcie kciukiby dzidzia z Nami została
!! Zostawiam wiruski i czekam na wrześniówkach
FreshMm, santoocha, chabasse, Wredotka, Nadia83 lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
ja to się dziwię, że mimo kp mam cykle jak w zegarku.Wredotka wrote:Hej dziewczyny!
Dołączę do Was, jeśli można
Mam synka 15 miesięcznego, staramy się o rodzeństwo. Myślałam, że szybko pójdzie, a wygląda na to, że trzeba trochę cierpliwości
Cykle mam rozregulowane po karmieniu piersią, dość krótką fazę lutealną, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Kciuki za Was!
Domis - do dzieła
!
Gosiaczek gratulacje!