Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kocia
Cześć i powodzeniaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Kal i tak masz sily. Laparo..histero.. walcz walcz. Ile masz lar?
Ja na laparo nie pojde, za bardzo sie boje a zreszta nie chce. Tylko jeszcze bym ta histeroskopie przezyla jakos. Dzis 29dc a tu dalej plamienie ale dzis na wieczor to juz na bank sie rozkreci. Taki standarcik u mnie..Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
PAP ja po laparo się czułam bardzo dobrze. Po laparotomii czułam się podobnie nie jest źle. Szpital miło wspominam 😀😉
Kal może za bardzo chcemy. A tak a propo cb. Miałaś jajowody niedrozne czy tylko. Jeden? Bo jednak dwie ciążę były.
Tak czy inaczej powodzenia. Będzie dobrze. Trzymam kciukiSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
pap86 wrote:Kal i tak masz sily. Laparo..histero.. walcz walcz. Ile masz lar?
Ja na laparo nie pojde, za bardzo sie boje a zreszta nie chce. Tylko jeszcze bym ta histeroskopie przezyla jakos. Dzis 29dc a tu dalej plamienie ale dzis na wieczor to juz na bank sie rozkreci. Taki standarcik u mnie..
mam tyle lat co Ty rocznik 86Akceptacja! -
Hugo87 wrote:PAP ja po laparo się czułam bardzo dobrze. Po laparotomii czułam się podobnie nie jest źle. Szpital miło wspominam 😀😉
Kal może za bardzo chcemy. A tak a propo cb. Miałaś jajowody niedrozne czy tylko. Jeden? Bo jednak dwie ciążę były.
Tak czy inaczej powodzenia. Będzie dobrze. Trzymam kciuki
Hugo na HSG wyszły dwa niedorżne jak pytałam lekarza jak to możlwie ze dwie ciąże były to powiedział ze mogły być pozamaciczne i się wchłonęły na wczesnym etapie.. teraz mam dwa drożne a i tak dupa blada heh... cóż trzeba otrzepać kolana podnieść koronę ją też otrzepać założyć i walczyć dalejAkceptacja! -
Adele a nie uderzacie do Kurzawy? Kurde znaleźć gina który szuka rozwiązania a nie Odrazu iui i ivf to naprawdę skarb..
Gdybyś chciała laparo np to do Hajdasza. On by Cię na NFZ wziął myślę.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Dzis mam swieto dokladnie o 15 miną 3lata od czasu gdy wypchnelam swojego synka na swiat! Pamietam,ze bolalo BARDZO ale chyba nie tak bardzo skoro chce drugie
mother84, Hugo87, AdelaX, Emrica, Iza34, pola89, Paula_071 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Adele a Ty miałaś laparo? Ja dziewczyny w ogóle nie brałam tego pod uwage ale po waszych postach zaczęłam czytac dzisiaj o tym. Myślałam ze histerio daje tez dobra gwarancje ze z nami jest ok. Ja to czasem myśle ze może po prostu nie w każdym cyklu trafiamy z mężem bo aż tak regularnych @ nie mam. Ale sama nie wiem to już tyle trwa
-
nick nieaktualny
-
PAP
Wszystkiego najlepszego dla synka 🙂Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AdelaX wrote:PAP wszystkiego co najlepsze dla maluszka, czy już @ się zbliża? Może mamy co świętować? 🙂🙂🙂Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt