Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse wrote:Fo09czka... ja także trzymam kciuki.
U mnie dziwna sprawa. Spodziewałam się owulki za kilka dni, a tu ovu wyznaczylo, że w niedzielę byla. Testy robiłam i wczoraj miałam chyba pozytywna dzisiaj już negatyw. To by oznaczalo, raczej, że dzisiaj lub jutro o owula. Juz sama nie wiem. Wszystko mi się rozjechalo w tym cyklu. Pewnie stracony, b o i przytulanie było nie wtedy kiedy planowalam. Może jeszcze dzisiaj zmolestyje meza..
OF patrzy na temperaturę - to, że Ci przyrosła. Jak faktycznie będzie ovu i temp znów wzrośnie, to pewnie przesunie Ci ovu prawidłowo
Co do przytulania... - witaj w klubie. Ale Ty masz jeszcze szanse poprawić przytulanie
-
Dziewczyny nie przestawajcie trzymać kciukow u mnie beta 137 progesteron 44 a z objawów ciążowych to kremowy śluz i te piersi
Zostawiam ciążowe wiruski :* U mnie to 3cykl z plodnym sluzem (po porodzie), pomógł wiesiolek nie mam jednego jajowodu a jajnik który pracuje jest po operacji także cuda się zdarzają i to podwójnie i oby jak najczęściej:*
W piątek ponownie beta strasznie się boję..
Chabasse zmolestuj męża i widzimy się po fioletowej
Zaciskam kciuki za Was niech jajeczka soczyste pękają a reszta niech się dzieje jak trzeba :*chabasse, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
fo09czka
Gratulacje oby beta rosla i rosla
achhh zazdroszcze Wam dziewczyny, ze tak szybko sie niektorym udaje faktycznie ciezej jest zajsc w ciaze po dluugiej przerwie
u mnie 27dc lekkie bole na @ przed wstaniem byly a jak u reszty dziewczyn jakies objawy?
-
Adele u nas już 1,5 roku starań.... cześć to taka bez spiny i bez liczenia. Ale jednak
Ja byłam na moinitiringu, teraz na usg, bad krew i wszystko jest ok...
teraz pora na małża a potem Ew usg z kontrastem żeby spr macice - tak stwierdziła dr...
A wy o pierwsze ile sie staraliście?TP 21.07.18
-
Z pierwszym nawet staran nie bylo po prostu szybko przyszlo a teraz zaraz rok minie... I trzeba będzie chyba w końcu na badania sie wybrac. Nigdy nie miałam problemow z misiaczkami owulka itp. Po porodzie odrazu mi plodnosc wrocila i cykle jak w zegarku 28dni no nic trzeba chyba zacząć działać ale szczerze nie wiem czy mam na to siły...
-
Mileczka wrote:Cześć Mamuśki,
u mnie 3dc i tym samym drugi cykl po cc. Pierwszy cykl trwał 68 dni, masakra, znowu będzie mi ciężko zajść w ciążę. Póki co nie staramy się, mamy zamiar najszybciej w maju, ale już za 2 tygodnie idę do gin jakoś się przygotować do drugiej ciąży. Jutro robię pierwsze kontrolne wyniki po ciąży.
A jak pogodzić wstawanie do dziecka z mierzeniem temp?? Ehh teraz to dla mnie wyzwanie.
Styczniowanadzieja, Gosiaczek gratulacje
Szybko myślisz o kolejnym... ja jeszcze 2 miesiace po porodzie mówiłam lekarzowi ze sie nie będziemy aż tak śpieszyc jak powiedział ze mam pół roku odczekać, ale szybko sie zmieniło
Dzieki za gratulacje.
Co do mierzenia temp to u nas był taki system ze maż wstawał nad ranem do dziecka i jak trzeba było to przystawiał mi je do piersi a ja karmiłam na leżąco nie podnosząc sie. Dzieki temu od tej 4 do około 6.30 (mierzenie temp) miałam 2,5-3h bez wstawania i temperatura była miarodajna... a były u nas nocki ze wstawałam co 20 min do małego jak ząbkował. Jak masz jakieś pytania odnoscnie powrotu płodności po porodzie to zapraszam na priv lub pod wykres zeby tu nie zaśmiecać. Dosć dobrze ogarnełam te zasady i juz kilku osobom rozjaśniałam cykle tu na forum te przy kp... -
Mileczka, ja to Cię podziwiam, że tak szybko decydujesz się na drugie
fo09czka gratulacje, szybko wam się udało
Co do mierzenia temp i wstawania w nocy to ja też mierzę i mimo częstych pobudek mam ładne wykresy.
Heh chciałabym żeby nam się szybko udało -
jangwa_maua wrote:fo09czka - gratulacje . A Ty karmisz jeszcze piersią? Może i ja wiesiołka zakupie
Jangwa_maua ja niestety już nie karmie, jak mała miała 6-7 mc to się odstawila i nie było rady, cykle wróciły jak moja córcia miała 10 mcy. Zaciskam za Ciebie i polecam wiesiołka w tym cyklu dokładnie widziałam plodny i był on 2 dni przed ovu, czekamy Ciebie po fioletowej :*
Dziękuje dziewczyny za kciuki, dam znać jak beta w piątek ale to pewnie dopiero wieczorem, buźki :* -
Hej dziewczyny u mnie dziś 10/11 dpo , bladzioch , beta 36,4 progesteron 45 ☺ oczywiście łapcie wiruski
Domis, santoocha, chabasse lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka