Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:Hej dziewczyny u mnie dziś 10/11 dpo , bladzioch , beta 36,4 progesteron 45 ☺ oczywiście łapcie wiruski
Piękny progesreron :* witaj po fioletowej, robisz powtórkę bety? -
Karmiłam piersią tylko kilka dni bo dostałam krwotoku po porodzie. Powtórki bety nie robię a do gina pójdę za 3 tyg. W poprzedniej ciąży zanim zobaczyłam serduszko byłam u gina 3 razy :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 21:11
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
jangwa, dużo dziewczyn zachodzi w ciążę jeszcze kp Zajdziesz i ty
My też czekamy na pozytywny test, zobaczymy kiedy uda się nam go zobaczyć kolejny raz. Na razie nie bardzo się udaje, ale też nie ma czasu i sił na starania. Jakieś konkretne-konkretne były dopiero w tym cyklu. Ale nie czuję się na ciążę zupełnie. -
Hej Wam:)
U mnie 28dc i czuje ze @ nadejdzie..wszystko tak jak w poprzednich cyklach. Musze sie juz nastawic psychicznie a jak u Was ?
Kat
cos dlugo nie zagladasz do nas
Luccecita
Jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita Nie zostaniesz sama ponieważ ja z przyjemnością do was dołączę jeśli mnie przygarniecie sierotkę
Witajcie kochane wszystkim zafasolkowanym szczerze gratuluje , a oczekującym na testowanie życze dwóch kreseczek oczywiście my jak na razie nie staramy się o maluszka ponieważ czekamy na zielone światełko od gina wyniki się poprawiają więc nadzieja jest wstępnie od marca zaczynamy działania
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Dziewczyny ja też się staram o rodzeństwo dla mojego synka i stała się dziś rzecz dziwna. Mam 3dc i pojawił mi się z okresem śluz przypominający śluz płodny, nigdy tak nie miałam. Myślicie, że to może być owulacja? Kłuje mnie jajnik. Zaczynam już wariowac przez te starania chyba.
-
nick nieaktualny
-
_mamofaza
Tez tak czasem mam ze widze jakbym wraz z okresem miala sluz plodny ale nie biore tego pod uwage. Jeśli miesiaczkujesz reularnie to nie ma co tak rozkmniniac