Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
_mamofaza wrote:No ja właśnie mam nieregularne cykle i stąd ta rozkmina. Pokochać się nie zaszkodzi dla odmiany będę widzieć objawy ciąży przez cały cykl a nie od połowy Zastanawiam się tylko czy to jest możliwe;)
Kochana staraj się tak nie spinać bo po pierwsze zwariujesz a po drugie psychicznie możesz się zablokować ciesz się z Przytulanek i trzymaj kciuki żeby się udało
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z temperatura? Ja mierze ale mam taki termometr z jednym miejscem po przecinku więc to raczej bez sensu ale w 1dc. 36.6 a teraz 36,7. Jest jakaś taka średnia podczas okresu czy to każda kobieta indywidualnie? Nie smiejcie się dopiero próbuję to ogarnąć
-
Mamofoza nikt nie będzie się z ciebie śmiał na pewno bo jesteśmy tu po to żeby sobie pomagać
ja za dużo w tempce Ci nie pomogę ponieważ sama nie dawno zaczęłam ją mierzyć , tez używam termometru z jednym miejscem po przecinku u nas w aptece nie mogłam nigdzie kupić tego z dwoma ale już zamówiłam sobie ten dokładniejszy i na dniach powinien być , ten cykl juz mi się kończy więc od kolejnego zaczynam dokładniejsze mierzenie .
jak masz ochotę to podejrzyj sobie mój wykres jak to wygląda u Mnie z tym jednym miejscem po przecinkuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 12:44
Aniołki
Już się przynajmniej przedstawiać nie muszę, od razu wiecie, że jestem trochę matką wariatka Mam już jednego roczniaka w domu i jak widzę jak on się cieszy jak widzi dzidziusia to bardzo chce mu dać rodzeństwo Staramy się 4 cykle. W 4 byłam w ciąży wg. mnie Bede dużo pytać, bo dużo rzeczy nie ogarniam a na kogo liczyć jak nie na Was
-
_mamofaza
Kazda kobieta ma inaczej ja np.podczas okresu mam czasem nawet ponizej 36 do max 36.5 w kazdym cyklu z reszta jest troche inaczej. Pierwsze 2 cykle tez mierzylam term z 1 miejscem po przecinku a pozniej zakupilam taki w rossmanie co pokazuje 2 miesjca po przecinku -
nick nieaktualnyCzesc pisalm do was juz wczesniej ale akos ciezko u mnie ostatnioz czasem wolnym a to mala atojakis obiad a to cos tam innego wieczorami padam jak pies pluto no ale teraz postaram sie zagladac codziennie
Juz zaraz minie 6 miesiecy odkad podjelismy starania o drugie dziecko i nadl nic zaczynamnie to juz troche martwic ide w pon do gina poprosze go oskierowanie na badnia moze znowu cos jest nie tak -
Od czegoś trzeba zacząć kochana ja sama od nie dawna prowadze systematycznie swój wykres . Trzymam kciuki za wszystkie mamusie żeby ten cykl był owocny
Aniołki
nick nieaktualnyJakos tak brzydko sie z wami przywitalam ponownie wybaczcie nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci ale tez pogratuluje wszystkim zafasolkowanym
To i ja mam pytankoodnosnie mierzenia temp czy jest sens mierzyc jak w nocy wstaje bardzo czesto do mlej te pomiary beda wiarygodne?
Macie wykupiony abonament na ovu? -
Ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie temp bo chciałam się odstresować i powiem Wam, że żałuję. Dziś 12dpo i ból brzucha na @. No i gdybym temp mierzyła to może bym zobaczyła czy spada a tak ...
Już nie odpuszczam bo widzę, że akurat dla mnie to dość istotne.
No nic mierzę od wczoraj jak nie spadnie drastycznie przez 2 dni i @ nie przyjdzie wcześniej to w niedzielę testuję. Jak w tym cyklu się nie uda to w następnym HSG.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
nick nieaktualny