Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugo87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/428e58ef1844.jpg
"przepis" na ciążę 😉
Po tym encortonie widziałam że dziewczyny zachodzą po iui. On ma ponoć nie przeszkadzać w zagnieżdżeniu.
-
Adelax ja miałam plamienie implantacyjne 24 i 25 DC, a 28 DC zrobiłam test i wyszedł pozytywny trzymam kciuki mnie boli coraz bardziej brzuch okresowo, ale nie ukrywam, że nadzieja zawsze jest. Ale nadzieja matką głupich haha😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 20:04
evs6, AdelaX, Hugo87 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 wrote:Adelax ja nigdy nie miałam plamien ale jakoś po 1,5roku starań nagle zaczęłam plamić i jest tak do tej pory... Dlaczego? Nie mam pojęcia ..
-
Po prostu dostajemy na głowę, a razem z tym nasze organizmy 😂
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Hugo polowy z twojej listy nie znam (tych lekow) a siedze juz tyle na ovu i czytam rozne rzeczy,ze powinnam heh. Z tym encortonem to tylko lekarz specjalista znajacy sie na rzeczy takie cos da. Ja zamierzm acard brac po owu. Po co? Nie wiem na zagniezdzenie w mojej podusi endometriumSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Hej hej dawno mnie nie było. Ogólnie jestem na clo. Dzisiaj miałam monitoring i pęcherzyk miał 25x20. Albo dziś albo jutro pęknie. (czułam dziś podbrzusze ale nie wiem czy to to?)
Pap mam pytanie Ty też jesteś na clo. Czy Twoje pęcherzyki same pękają czy trzeba je wspomóc? Przy jakiej wielkości pękają?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
pap86 wrote:A w ogole Hugo!! Razem zachodzimy teraz w ciaze! Ja mam miec owu we srode! 😎😂
To ja też w tym Tygodniu więc bedziemy szły podobnie 😉😊 ja w środę monit. Normalnie swoją owu powinnam mieć w czwartek. Teraz nie wiem jak będzieSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Ja przy odklejającej się kosmówce bez krwawienia robiłam dosyć sporo łącznie z dźwiganiem małej,a miałam się oszczędzać i leżeć. Jednak nie zawsze dziecku da się wytłumaczyć czemu nie mogę wziąć jej na ręce. No i ja się nie oszczędzałam,bo jak pamiętacie nie chciałam aby mój tata i inni się dowiedzieli, że jestem w ciąży.
Myślę , że samochód prowadzić spokojnie możesz i odprowadzać córkę do szkoły. Olałabym sprzątanie itp. Może faktycznie masz niski poziom proga. Dobrze, że nie jest to żywa czerwona krew. Tak jak lekarz powiedział, że być może to krwiak się oczyszcza. Jednak słabo jak nie zrobił USG. U mnie robili i sprawdzali chociaż czy jajo jest. -
Szczęściara wrote:Hej hej dawno mnie nie było. Ogólnie jestem na clo. Dzisiaj miałam monitoring i pęcherzyk miał 25x20. Albo dziś albo jutro pęknie. (czułam dziś podbrzusze ale nie wiem czy to to?)
Pap mam pytanie Ty też jesteś na clo. Czy Twoje pęcherzyki same pękają czy trzeba je wspomóc? Przy jakiej wielkości pękają?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja po clo zawsze dostałam zastrzyk jeśli pęcherzyki były gotowe tak jak mówisz 22mm to wspaniały pęcherzyk, po pęknięcie kilka dni brzuch boli jak coś to normalne.
Mam kilka pytań i chciałabym żebyście się wypowiedziały co o tym myślicie?!
Czy palenie papierosów ma jakiś kolwiek wpływ na zapłodnienie i jakość spermy?
Witaminy czy aktualnie coś przyjmujecie??
Narazie te 2 bo nie chce zasmiecać.
Ogólnie u mnie koło Torunia zimno kurde zawiózl am mała na autobus i idę sobie włosy farbnac
-
Ja też zawsze po clo dostawałam zastrzyk na pęknięcie. Ból brzucha właśnie może oznaczać, że pękły
Gibonek o witaminach niedawno pisałyśmy kilka stron do tylu przewiń 🙂
Ja obecnie biore kwas foliowy, olejek z wiesiołka, aspargin i witaminę d3k2. I dziewczyny polecały b12 wiec zamówiłam. Dodatkowo mój mąż bierze tez dużo witamin fertil Man, ogólnie na poprawę jakości nasienia. -
Palenie wpływa na jakość spermy, tak jak alkohol. Ogólnie zdrowy tryb życia lepiej prowadzić by sperma była lepsza
U nas też zimno. Właśnie czekam na autobus do pracy.
Iza jak się dziś masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 07:57
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ja biorę magnez z Wit b6, coś na włosy 😉 i miositogyn GT pije.
Mój M bierze androvit, koenzym q10," l-carnityne" i diohespan na tego zylaka.
M pali bardzo okazjonalnie.
Szczerze to jak Widzę ludzi jacy przychodzą do mnie do pracy w sprawie 500+ i mają sporo dzieciaków to nie ma Co patrzeć na suple, zdrowy styl Życia itd. Większość się nie prowadzi dobrze a się mnożą jak króliki
Jedna ciąża za drugąSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
No niestety tak jest jak piszesz Hugo. Jednak jak mój ma słabe plemniory to za bardzo nie może ich dobijać alko czy niezdrowym jedzeniem trzeba się jakoś ratować haha.
Adelax jak u Ciebie? @ przyszła? Testowałaś?
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️