Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam
U mnie czas zacząć kolejny dzień żalu i smutku. Dzis dla odmiany z pączkami do kawy. Małpiszon sie rozkręca wiec moje złudne nadzieje na urodzenie bobasa we wrzesniu - upadły. Kolejny termin @ okolice walentynek identycznie jak 5 lat temu 14.02.2010 dowiedziałam się o ciaży mooooze znow sie tak uda ehhh
wczoraj była u mnie przyjaciołka w 7 miesiącu kazała mi dotykać brzucha z nadzieją że sie zarażę
Czy któraś przełamie tą złą passe????? Które niedługo testuja? Trzeba wrzucić w końcu tu jakąś fote z II kreseczkami -
Luccecita
Kwestia godzin aż dostanę @ bo już plamienia inne niż wczoraj.
My się zastanawiamy nad badaniem nasienia ale na takie "przyjemności" trochę kasy trzeba odłożyć bo same wizyty są kosztowne i do tego wszystkie badania jakby chciał zrobić... -
nick nieaktualnyAdele przytulam :* pączka możesz mi podrzucić, chociaż kawę już wypiłam :*
ja zażywam w tym cyklu znów Ovarin i 14 dnia idę na podgląd do gina może coś poradzi ?
na innym watku na którym sie udzielam niedawno zaszła dziewczyna w 1 ciąże w 26 cs, a inna w drugą ciąże w... 70 cs (ale ona PCOS miała)
także liczę, że do 40tki się wyrobię -
No pączki dobre hehe
O nieeeee takie starania mnie przerażają...osiwieję do tego czasu.. ja nie wiem co mam robić w tym cyklu bo coś by się przydało zmienić. Wkurzona jestem, że tak cykl mi się wydłużył dziś 32dc i dopiero plamienia!! zawsze miałam jak w zegarku 28dni...czytałam o takim czymś jak Maca i chyba to zakupie dla mnie i dla męża -
Bedzie dobrze dziewczyny:)
U mnie to nawet niewiem czy owulacja byla czy nie, wczoraj jreska testowa blada dzisiaj jej wogole nie ma:p na szyjce slabo sie znam, sluz mogę badac owszem, temperatura odpada bo w nocy wstaje kilka razy.. A te testy z allegro są mniej czułe mam wrazenia, bo apteczbe to wychodzily zawsze sione mocne krechy i to kilka dni czasemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 09:24
-
nick nieaktualny
-
Ciężko jest sie zmotywować to prawda. Ale stwierdzilam, że wlasnie musze się zająć soba, wyluzować i cos zmienić w nowym cyklu w zdrowym aktywnym ciele moze szybciej zechce zaistnieć fasolka
-
Adele postanowienie mega trzymam kciuki u mnie od kilku dni w salonie stoi orbitrek niby jestem przed @ ale mam zamiar dziś pocwiczyc mam nadzieje ze corcia pójdzie spać o normalnej godzinie bo przy niej nieda się ćwiczyć zaraz jest przy mnie
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ja tez bede w domu ćwiczyć. Mam juz filmiki dla początkujących z jogi i pilatesu,mate, ciezarki,taśmę do cwiczen a jutro kupie pilke i jaaazda. Musze czymś zająć głowę bo zwariuje kolejny cykl
-
Na prawdę mam kiepski stan dzis jak @ przylazla. Staram sie nie pokazywać go mężowi ale i tak widzi.. Nawet nie mam sil juz z nim gadać o tych staraniach bo zaraz się rozkleję. Wiec te ćwiczenia to taka moja terapia bedzie