Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku... Oliwcia, ale fajnie. Mega Mega gratulacje i oczywiście powodzenia w dalszym przebiegu. Na pewno będzie dobrze. Trzymamy kciuki. No i chyba szybko Ci się udalo.. ?jak długo trwały starania.. ? Jakoś się wspomagałas czy czyste szczescie?
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita na becie nie byłam wstępnie założenie było ze IDE dziś rano ale odpuscilam co ma być to będzie
Chabasse co do starań to miały się zacząć dopiero od marca cykl mi się poprzestawial i pach jest może tak właśnie musiało być jeśli chodzi o wspomagacze to mam Mutacje Genu MTHFR i stosuje taka suplementacje jak w podpisie plus do tego teraz Duphaston,clexane i od soboty ma być jeszcze Luteina
Theagnes wykresik bardzo ładny trzymam kciuki za zielona kropeczkeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 12:20
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Mój synek ma prawie 9 miesiecy. Tak jestem na początku cyklu - 6 dzien a cykle mam 32 dniowe wiec jeszcze parę dni do owulki zostało. Chciałam w trakcie starań mierzyć temp ale nic z tego bo młodemu idą zęby i w nocy musze do niego wstawać wiec wyniki i tak by były niezbyt miarodajne. A szkoda bo przy pierwszej ciąży dzięki temp wstrzelilismy się idealnie