Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Testy owu to dobra sprawa myślę, tylko trzeba kupić wiarygodne. Ja w tym miesiącu stosowałam jakieś zielone z allegro i właściwie jakieś cienie mi tylko pokazywało, a robiłam od 11 do 23 dc codziennie. Miałam jeszcze pare z Rossmanna Facelle sprzed pierwszej ciąży i tam któregoś dnia kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, gdy na tych z allegro praktycznie nic nie było.
Existenz lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Temp super się mierzyło jak staraliśmy się o pierwszego szkraba. A teraz jak karmię w nocy to ciężko, bo raz się budzi o 5, raz o 6, czasami przed 7.A czy to prawda, że wstrzelenie się w owu daje zazwyczaj chłopców? u mnie się sprawdziło, w sensie nie celowaliśmy specjalnie w płeć za pierwszym razem, choć zawsze chyba pragnęłam synka i teraz też jakoś nie zamierzamy celować, bo będziemy się cieszyć zarówno z drugiego synka (wydaje mi się, że na wczesnym etapie może i lepiej się dogadują niż brat z siostrą, wspolne zabawy, koledzy, itp), jak i z córeczki (zawsze ciekawie zobaczyć jak się wychowuje dziecko innej płci, inne zachowania, no i te przepiękne ubranka ). Są tu mamy dziewczynek, które "wyszły" z serduszkowań w okolicy owu, samej owu? Pytam z ciekawościSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka, ja mam córeczkę która wyszła z serduszkowań 2 i 3 dni przed owu więc u mnie ta teoria się sprawdziła
oliwcia, gratuluję i trzymam kciuki za pomyślny przebieg ciąży, nie stresuj się, najlepiej zajmij myśli czymś innym żebyś nie miała kiedy się martwić
theagnes, liczę na to że jak jutro odpalę forum to zobaczę u Ciebie zielonego kropa trzymam kciuki
u mnie dziś 31 dc, owu była chyba w 28 dc bo bolało mnie w brzuchu wtedy, chociaż OF wyznaczył w 27. Jakoś czuję że w tym cyklu znów nic z tego nie będzie no ale zobaczymy. Czasem sobie myślę że im dłużej się staramy tym jestem bliżej zafasolkowania no bo przecież w końcu musi się udać, a kiedy indziej myślę sobie że z każdym kolejnym cyklem szanse maleją, no bo skoro nie udało się np. 10 razy to czemu niby miałoby się udać za 11... Ech..
-
U mnie serduszka i były w owu i przed owu a mam córeczkę więc ciężko mi stwierdzić ile prawdy jest w tej teorii. Nie do końca moim zdaniem to się sprawdza,bo i widziałam wykresy gdzie serduszka były 2/3 dni przed owu i chłopaki się rodzili . Ja mam te testy z allegro i w pierwszej ciazy też ich używałam. Może faktycznie nie są wybitne. Zobaczę za tymi w rossmanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 21:25
-
zakocona wrote:jangwa, dużo dziewczyn zachodzi w ciążę jeszcze kp Zajdziesz i ty
My też czekamy na pozytywny test, zobaczymy kiedy uda się nam go zobaczyć kolejny raz. Na razie nie bardzo się udaje, ale też nie ma czasu i sił na starania. Jakieś konkretne-konkretne były dopiero w tym cyklu. Ale nie czuję się na ciążę zupełnie.
Wlasnie widzialam na innym watku, ze zakoconej sie udało. To daje mi nadzieję, ze karmiąc może się poszczęścić. Teraz czas na nas Jangwa tyle, ze u mnie na 100% w tym miesiacu nie ma co miec nadziei, wiec czekam na @ i ruszam z kolejnymi staraniami.
Zakocona gratuluje!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Testy owu to dobra sprawa myślę, tylko trzeba kupić wiarygodne. Ja w tym miesiącu stosowałam jakieś zielone z allegro i właściwie jakieś cienie mi tylko pokazywało, a robiłam od 11 do 23 dc codziennie. Miałam jeszcze pare z Rossmanna Facelle sprzed pierwszej ciąży i tam któregoś dnia kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej, gdy na tych z allegro praktycznie nic nie było.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
a więc dziś moj wielki dzień i doczekalam się bladej kreseczki...
Dziś 12 dpo i mam bladziocha...jak wstawić zdjęcie tutaj???
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88fb63c10bff.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 07:56
katka/85, Domis, chabasse, magdis, santoocha, fo09czka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Theagnes widziałam na wykresie!!!!! Gratulacje!!!!
A ja spanikowałam :o
Jak podświadomie czuje ze @@@ przyjdzie.... chociaż nic nie czuje okresowego ciągną mnie jajniki, w szyjce jakiś rak ciasno i pulchni :o
Ale plecy bolą, jedyne co moze zwiastować @TP 21.07.18