Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adele tak myśle z czym jest problem ze cały czas nic nie wychodzi, jyz 1,5 roku a tu kicha
moze cos z moim ciałkiem zoltym jest cos nie halo i z implantacją ewentualna - już tak dumam na wszystkie strony...
Mój idzie na badanie w tym tygodniu i zobaczymy co pokażą wyniki.
Luccecita ale jednak lutka naturalna a nie syntetykTP 21.07.18
-
Tez rozkmnialam czy u mnie z progesteronem i tym cialkiem zoltym jest ok ale czy to nie jest tak ze jak temp w 2 fazie wzrasta to raczej problemów z tym nie ma ? Czy mimo prawidłowych wykresów moze być problem z progesteronem ? -
Theagnes - gratulacje!
Dziewczyny, trzymam kciuki, że @ jednak nie przyjdzie. U mnie owu chyba dzisiaj była, jajnik okropnie bolał, test owu niby wczoraj wyszedł, choć kreska trochę bledsza. Temperatura dziś skoczyła więc zobaczymy jak jutro. Zawsze Wam testy wychodziły pozytywne? Mam jakieś tanie z allegro i widzę, że u nich różnie z tym wykrywaniem owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 17:04
-
Ja tych z allegro używam dopiero pierwszy cykl, wcześniej używałam takich z apteki, co po 5 szt. w opakowaniu. Na razie nie widzę roznicy.. czyli kreska ciemnieje im bliżej owulki.. a dzień przed - mocna czerwona, tuż po - blednie.
No w ogóle jestem zalamana... mąż mi dzisiaj oznajmil, że w zasadzie to on aż tak bardzo nie marzy o drugim dziecku. A ja owszem. Pomijam fakt, że to ja ciągle coś robię w tym kierunku (badania, hormony, monitoringi, suplementy, wstrzeliwanie się w owu)a u nas jest przeszkodą ilość zolnierzykow (duuuuzo za malo). Ja wiedzialam, że ja chcę bardziej ale jakoś tak myslalam, że on też bardzo chce. No i nie wiem co z tym począć. Chyba nie ma sensu starać się dalej. Bo bym myslala, że się zmusza. A w następnym cyklu planowalam sono hsg. Ehh.. wszystko się spier....Wredotka lubi tę wiadomość
-
Chabasse
Nie martw sie faceci sa z marsa jeszcze mu sie moze zmieni myslenie widze ze macie malutkie dziecko wiec może się nagle wystraszyl ze więcej obowiązków by bylo itp faceci wszystkiego to nie powiedząchabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja plamie tak 1-2 dni przed @ wiec nie wiem...ale w poprzednim cyklu nawet nie plamilam tylko śluz lekko byl zabarwiony dzien przed @. Luccecita a moze to jednak nie po Twojej stronie leży wina..
-
Albo nasz problem ma miejsce w glowie... A to jest chyba najgorszy problem. Dlatego ćwiczę hehe aż mąż skacze z radości jak widzi ze mam nagle taka motywacje do ćwiczeń
-
nick nieaktualny
-
ja też staram się myśleć jak najmniej ale słabo mi to idzie ja dopiero 5 dpo a cyce zaczęły mnie już boleć więc pewnie znowu nic z tego. Kiedy zaszłam w ciążę nie bolały mnie w ogóle co bardzo rzadko się u mnie zdarza w drugiej fazie cyklu. Jak było u Was z piersiami kiedy zaszłyście w ciążę? Bolały czy nie?