Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:Majamia
Zapraszamy ;)ile czasu się staracie o 3 ?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
czyli z tymi piersiami to jest widzę bardzo różnie, mogą boleć , nie boleć i jeszcze do tego w każdej ciąży może być inaczej... Chabasse, jak nie chce nic brać to spróbuj podreperować mu trochę jakość nasienia "podstępem". Podsuwaj mu orzechy (zwłaszcza brazylijskie bo to skarbnica selenu, cynku ale każde orzechy są tu wskazane, pestki dyni, migdały, oczywiście dużo warzyw i owoców. Może nie należy się po samej diecie spodziewać wielkich cudów ale zawsze może ciut pomoże
chabasse lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny No i masz, miesiac mnie nie ma i juz kilka nickow znajomych brzuchatych
Poprzedni cykl calkiem do dupy, bezowulacyjny, bezseksowy, grypowy.
Oficjalnie zaczelam 30 cykl staran... 30 kuffa.
Nie chce mi sie juz powoli bo i tak z tego nic nie ma60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, może po prostu nie miałam owu w tym cyklu, bo temperatura skoczyła, ale tylko na jeden dzień. Mam też kiepski termometr, powinnam kupić lepszy. Śluz był ewidentnie płodny, jajnik bolał jak na owu...jak zaczęłam mierzyć tempkę to się jakiś dziwny cykl trafił
majamia, witamy
Mój też bierze co mu podtykam
Odnośnie piersi - mnie bolały jak zaszłam w ciążę. Ale zawsze mnie wtedy bolały przed okresem, teraz po karmieniu w ogóle ich nie czuję.
W którym dniu bada się progesteron? I czy jest sens go badać, skoro byłam dwa cykle temu na monitoringu i owu na pewno była?
-
Kat no w końcu sie odezwalas widze ze nastrój pasujący do większości z nas troche z nas wlasnie ma jakis kryzys w staraniach. 30 cykl ehhh ja po 11 mam dosc
Wredotka
Progesteron jakos 7-8 dpo sie bada tak dziewczyny wczesniej pisalyWredotka lubi tę wiadomość
-
Witam, witam
Widze, ze Wy ostro badania wszelakie... ja znowu gdybam, jak polepszyc srodowisko, zeby dluzej przezywale konkretne plemniki, o ile moj men takie produkujesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Hello melduje sie i ja.... okres przyszedł wczoraj, tak jak podejrzewałam....
Wiec kolejny cykl zaczynamy.
W weekend rozmawialiśmy z mężem i podejdziemy do inseminacji...
Po następnym okresie idziemy do Bociana na wizytę i jak sie uda to jeszcze w tym cyklu inseminacja
Jest jakiś plan a wiec i nadzieja rośnie... i nastrój lepszyTP 21.07.18
-
Hej Wam
Majamia
Ja żadnych badań jeszcze nie robiłam więc nie jesteś sama
Domis
Fajnie, że macie taki plan :)nie wiem wiele na temat inseminacji czy wystrczy jedno podejście i już ? czy może sie ono nie udać? -
Adele27 wrote:Majamia
Ja żadnych badań jeszcze nie robiłam więc nie jesteś samasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Adele, to szybciutko u Ciebie dni płodne, ja muszę czekać 3-4 tygodnie owocnych staranek
mnie dzisiaj zdziwiła trochę temperatura. Jestem 7 dpo i 36,7 co jak na mnie jest bardzo niską temperaturą jak na ten dzień. Zawsze jak temperatura się już wybijała to nigdy nie spadała poniżej 36,9. I tu się martwię że może słaby progesteron, a tu sobie zaczynam wkręcać że może spadek implementacyjny... ech...
Oliwcia, jak tam u Ciebie?
-
magdis
Nie przejmuj sie temp 7dpo ona nie ma myślę znaczenia.
Sama jestem zdziwiona, że juz płodne ale miałam czasem takie cykle właśnie, że koniec @ i odrazu się pojawiały wtedy owulke mam jakoś 14dc bo u mnie dni płodne trwają 7-10dni... co jest meeega uciążliwe