Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Domis
No poczytałam trochę o tym. Ceny też spore masz racje trzeba próbować
jangwa_maua
Pamiętam jak mój mąż tak wracał na weekend tylko i modliłam się żebyśmy trafili w te dni -
Taaa. Dwoch synow z marca. Teraz chcialabym listopad lub grudzien. Ewentualnie kwiecien lub maj
I CORKE!
Potrzebuje rady, jak dziewczynkę zrobic hahahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hmm... chyba musze mojego mena naszprycowac czyms, zeby dluzej plemniki X zyly. Bo albo cykl nieudany. Albo syn wychodzil... zostaje mi pylek pszczeli i faszerowac...
Druga sprawa - ciekawe kiedy bedzie owulacja... w drugiej ciazy w 20dc dopiero owu. Wczesniej w okolicach 15dc mialam...
Za duzo niewiadomych hahahaha.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej hej u mnie starania od lipca o drugiego maluszka. Cykle 26 dniowe. W tym miesiącu okres 7 stycznia, wg obliczeń owulacja powinna wystąpić 17-18 stycznia, ale z przyczyn od nas niezależnych odpuściliśmy starania przez kilka dni.
W dzień babci poszaleliśmy rano, a wieczorem czułam pobolewania w podbrzuszu i kłucie jajników. 22.01 zaczęły mnie boleć piersi i to bardzo, dzisiaj jest gorzej Tak się zastanawiam czy owu się nie przesunęła o kilka dni i czy mooże tym razem się udało. 02.02 planowana data okresu...ciekawe jaki będzie finał
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
jangwa_maua wrote:Karen trzymam kciuki za zielony finał
Dzięki Tak się tylko zastanawiam, czy to własnie 21.01 była owu. W dniu planowanej nie było żadnych oznak.
Czy któraś z was miała już tak że praktycznie 12 godzin po owu zaczął się ból i nadwrażliwość piersi czy raczej kilka dni po się zaczęło ??
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
Karen - u mnie dopiero bliżej okresu był ból i nadwrażliwość piersi. W trakcie owu i po bolały przed ciążą.
Ja też żadnych badań nie robiłam, tylko standardowo przy kp zrobiłam morfologię ogólną. A teraz sobie cały czas wkręcam, że musi być coś nie tak skoro "jeszcze" się nie udało
Domis - kciuki, też niewiele wiem o inseminacji, napisz coś więcej.
U mnie chyba jednak była owu, miesiączka pewnie koło 31 stycznia także czekam niecierpliwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 16:04
-
Adele27 wrote:Karen
Mnie odrazu po owu zawsze bola piersi a nawet w trakcie
No właśnie ja czułam pobolewania w podbrzuszu wieczorem, na drugi dzień po przebudzeniu czułam już, że bolą mnie piersi. Na początku nie sądziłam że mogą to być bóle owulacyjne ale zaczęłam dodawać jeden do jednego i jestem prawie pewna, że to była owu
Przekonamy się 2 lutego, tylko jak tu wytrzymać tyle czaasuMajeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo